Forester s-turbo 2001
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Forester s-turbo 2001
Med nami so veliki optimisti pri nastavljenih cenah avtov. Na misel mi pride uporabnik turbak in gtjka za 6500, znižana iz 6900. Ne glede na vložek se za tako ceno tak avto pri nas ne bo prodal.
Beli je GTjko prodal za 12k :.sup
......vse je samo odvisno od stanja vozila in nuje prodaje.......
......vse je samo odvisno od stanja vozila in nuje prodaje.......
Greš pač po uno ''2000'' letnik za 3k ...mesecnik napisal/-a:Med nami so veliki optimisti pri nastavljenih cenah avtov. Na misel mi pride uporabnik turbak in gtjka za 6500, znižana iz 6900. Ne glede na vložek se za tako ceno tak avto pri nas ne bo prodal.
Bobdrive™
No no!!! zdaj se že malček pretirava ,da je 2001 letnik Fori vreden do 2300 eur,2004 pa do 4000 eur.
Za dobrega navadnega Forija letnik 99,2000,če je avto dober brez napak ter nič rjast se v praksi še vedno da dobit cca 3000 eur za 2001 letnik pa do 3500 eur. Turbak je pa vreden manj kot navaden,oz bolje rečeno v praksi se da za njega manj iztržit kot za navadnega,ker je za turbaki dosti manj povpraševanja.
Za res dobrega Forija 03,04 letnik,če je res dober se da dobit tudi do 6000 eur. To kar se trenutno pri nas prodaja za 4990 eur,je baje zelo slabo ohranjeno. Če bi bil dober bi se za ta denar sigurno že prodal.
Za dobrega navadnega Forija letnik 99,2000,če je avto dober brez napak ter nič rjast se v praksi še vedno da dobit cca 3000 eur za 2001 letnik pa do 3500 eur. Turbak je pa vreden manj kot navaden,oz bolje rečeno v praksi se da za njega manj iztržit kot za navadnega,ker je za turbaki dosti manj povpraševanja.
Za res dobrega Forija 03,04 letnik,če je res dober se da dobit tudi do 6000 eur. To kar se trenutno pri nas prodaja za 4990 eur,je baje zelo slabo ohranjeno. Če bi bil dober bi se za ta denar sigurno že prodal.
Tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=790 ... urbo%20AWD" onclick="window.open(this.href);return false;. se prodaja za 10.900€ 
H6 je šel od doma 
Se prodaja, ampak se ne proda. Ja, če si ovca in plačaš, potem se proda. Vseeno moraš vedet, da so to že zelo stara jajca in da je realna cena vsaj za polovico manjša kot pa je napisana na avto.netu.Gabrc napisal/-a:No no!!! zdaj se že malček pretirava ,da je 2001 letnik Fori vreden do 2300 eur,2004 pa do 4000 eur.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jajca gor ali dol! V tem cenovnem rangu kot se pogovarjamo se pravi od 3-6000 eur so vse druge znamke oz. avtomobili z 4x4 pogonom,dosti večja jajca kot je Subaru,oz je njihovo vzdrževanje ko dosežejo starost 10+ let dražje,da o kvaliteti pogona itd. sploh ne izgubljamo besed.
Bom pa takole vprašal: Na voljo imaš cca 3k eur,živiš nekje v hribih,zato nujno potrebuješ zanesljiv malček dvignjen avto z štirikolesnim pogonom. Kaj lahko kupiš boljšega na trgu kot je Forester letnik 99,00 za ta denar,oz kaj lahko kupiš boljšega kot je Forester letnik 04 za cca 5500eur?
Na avto.netu če izvzamemo turbake,so vsi Foriji razen enega v rangu 3keur zelo malo časa gor. Forija letnik 04 sta pa ugodna v kolikor sta dobra. Vem za gospoda,ki je šel na ogled srebrnega za 4990,ampak je avto od geodetske službe,cel porajsan,notranjost raztrgana itd. v kolikor bi bil ok bi dal zanj 5k eur,pa ni ovca. Drugi za 5k eur:za tankat plin,kar zvrtana luknja v zadnji blatnik,amortizerji posedeni,to da piše da je 2.5 XT vsaj 70% kupcev,ki jih tak avto zanima in niso poznovalci odvrne.Avta ne poznam ampak to sem takoj opazil.Sam se pred kratkim prodal Foresterja 03 letnik. Zanimanja je bilo kar precej.
Nebivedu,verjemi mi,da vem kaj govorim,zelo dobro poznam razmere na trgu,kar se Subaruja tiče.
Da bi zdaj imel 5 zelo dobrih Foresterjev letnik 03-05 jih za cca 5500 eur dokaj hitro prodaš,še posebej če imajo vgrajen kakšen dober plin. Subaruji turbo so pa druga zgodba.
Dosti dobrih primerkov Subaruja,se proda tudi mimo avto.neta.
Bom pa takole vprašal: Na voljo imaš cca 3k eur,živiš nekje v hribih,zato nujno potrebuješ zanesljiv malček dvignjen avto z štirikolesnim pogonom. Kaj lahko kupiš boljšega na trgu kot je Forester letnik 99,00 za ta denar,oz kaj lahko kupiš boljšega kot je Forester letnik 04 za cca 5500eur?
Na avto.netu če izvzamemo turbake,so vsi Foriji razen enega v rangu 3keur zelo malo časa gor. Forija letnik 04 sta pa ugodna v kolikor sta dobra. Vem za gospoda,ki je šel na ogled srebrnega za 4990,ampak je avto od geodetske službe,cel porajsan,notranjost raztrgana itd. v kolikor bi bil ok bi dal zanj 5k eur,pa ni ovca. Drugi za 5k eur:za tankat plin,kar zvrtana luknja v zadnji blatnik,amortizerji posedeni,to da piše da je 2.5 XT vsaj 70% kupcev,ki jih tak avto zanima in niso poznovalci odvrne.Avta ne poznam ampak to sem takoj opazil.Sam se pred kratkim prodal Foresterja 03 letnik. Zanimanja je bilo kar precej.
Nebivedu,verjemi mi,da vem kaj govorim,zelo dobro poznam razmere na trgu,kar se Subaruja tiče.
Da bi zdaj imel 5 zelo dobrih Foresterjev letnik 03-05 jih za cca 5500 eur dokaj hitro prodaš,še posebej če imajo vgrajen kakšen dober plin. Subaruji turbo so pa druga zgodba.
Dosti dobrih primerkov Subaruja,se proda tudi mimo avto.neta.
Gabrc vem kake so cene in kok je pleh v sloveniji drag. Med drugim tudi zaradi fuknjene mentalitete idiotov, ki mislijo, da morajo vedno imet boljši avto od soseda, če ne po drugem pa po višji ali najvišji ceni na avto.netu.
V osnovi je vsaj 95% avtomobilov na avtonetu vsaj 2x predragih. Katerkoli 10 let star avto je jajc in star in zgaran in prefukan in nevemkajševse. Vsak bi pa rad zanj dobil ogromne denarje. Nekako napihnjen balonček kot gradbeništvo, samo da je ovac za striči še vedno preveč.
Kar se pa tiče tega "Dosti dobrih primerkov Subaruja,se proda tudi mimo avto.neta." bom pa rekel, da se večina dobrih subarujev proda mimo avtoneta za vsaj pol nižjo ceno, kot jo imajo ekvivalentni avtomobili na avto.netu.
V osnovi je vsaj 95% avtomobilov na avtonetu vsaj 2x predragih. Katerkoli 10 let star avto je jajc in star in zgaran in prefukan in nevemkajševse. Vsak bi pa rad zanj dobil ogromne denarje. Nekako napihnjen balonček kot gradbeništvo, samo da je ovac za striči še vedno preveč.
Kar se pa tiče tega "Dosti dobrih primerkov Subaruja,se proda tudi mimo avto.neta." bom pa rekel, da se večina dobrih subarujev proda mimo avtoneta za vsaj pol nižjo ceno, kot jo imajo ekvivalentni avtomobili na avto.netu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
No ti že veš...
Jaz sem ti samo podal realno sliko,po koliko so hruške...
Lahko se kdaj dobiva na kakšni pijači pa ti zadevo še natančneje poargumentiram.
Za tiste lepe Forije letnik 2001 po cca 2000 eur,ter letnik 04 po cca 3500,za katere ti veš da se prodajajo,bi te pa res lepo prosil,če me lahko obvestiš če so oz. bodo v kratkem na voljo,ker mene pa še par kolegov zelo zanimajo. Plačam takoj z gotovino,pa še tebi bom dal 200 eur po komadu za vsakega ki mi ga boš zrihtal.
Pogoj je le da so mehansko v osnovi dobri,ter nič rjasti.
Avti v Slo na splošno pa sploh niso tako dragi v primerjavi z tujino,je že res da nekateri malček preveč cenijo svoj avto,ampak predragih se ne manjka nikjer,niti v tujini. V Slo je bolj problem da se na trgu prodaja precej slabih avtov,ki dobrim primerkom zbijajo ceno.
Jaz sem na to temo končal debato!
Za tiste Forije se pa še enkrat močno priporočam
Jaz sem ti samo podal realno sliko,po koliko so hruške...
Lahko se kdaj dobiva na kakšni pijači pa ti zadevo še natančneje poargumentiram.
Za tiste lepe Forije letnik 2001 po cca 2000 eur,ter letnik 04 po cca 3500,za katere ti veš da se prodajajo,bi te pa res lepo prosil,če me lahko obvestiš če so oz. bodo v kratkem na voljo,ker mene pa še par kolegov zelo zanimajo. Plačam takoj z gotovino,pa še tebi bom dal 200 eur po komadu za vsakega ki mi ga boš zrihtal.
Pogoj je le da so mehansko v osnovi dobri,ter nič rjasti.
Avti v Slo na splošno pa sploh niso tako dragi v primerjavi z tujino,je že res da nekateri malček preveč cenijo svoj avto,ampak predragih se ne manjka nikjer,niti v tujini. V Slo je bolj problem da se na trgu prodaja precej slabih avtov,ki dobrim primerkom zbijajo ceno.
Jaz sem na to temo končal debato!
Za tiste Forije se pa še enkrat močno priporočam
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Iscem ovce za nakup mojega Foresterja turbo za 4800€
Pa ja nisi računal, da boš zaslužil pri avtomobilu pripeljanem iz Italije?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Z kar nekaj avti pripeljanimi iz italije sem zasluzil, tega imam dve leti in se odlocam ali bi ga obdrzal ali prodal, imprezo gt sem pripeljal, enakega foresterja sem ze imel prav tako iz italije in nikoli minusa. Zakaj nebi zasluzil z njim??? Ce bi ga ze prodal ga ne bi z minusem vsaj upam da ne.
Gabrc, nisem ti prodajal foresterjev, samo povedal sem realno ceno zanje. Ti in ostali pa plačajte zanje kolikor vam pač paše.
P.S. Za svojega foresterja, letnik 1998, ki je bil cenjen 2300 evrov na avto.netu, sem na koncu dal 1200 evrov. Pa je avto z vso opremo razen potovalnega računalnika in usnja. (celo 4 airbage ima, kar je za ta letnik že redkost, ker so ponavadi bili brez ali pa z dvema).
P.S. Za svojega foresterja, letnik 1998, ki je bil cenjen 2300 evrov na avto.netu, sem na koncu dal 1200 evrov. Pa je avto z vso opremo razen potovalnega računalnika in usnja. (celo 4 airbage ima, kar je za ta letnik že redkost, ker so ponavadi bili brez ali pa z dvema).
Avto je vreden toliko,kolikor lahko iztržiš za njega.
Verjemi mi da dobri Foriji letnik 99 ali 00 še vedno dosegajo prodajno ceno do 3000 eur.
Če ti tak avto ceniš na 1500 eur ok. V Slo je pa še precej ljudi ki so pripravljeni plačat več.
V kolikor si ga pa ti kupil za 1200 eur,pač super,si imel srečo,če je avto dober. Upam da ti dobro služi...
Reciva da imava vsak po svoje prav,da bo volk sit in koza cela
Pa končajva to debato,ker ne bova nič pametnega pogruntala...
Verjemi mi da dobri Foriji letnik 99 ali 00 še vedno dosegajo prodajno ceno do 3000 eur.
Če ti tak avto ceniš na 1500 eur ok. V Slo je pa še precej ljudi ki so pripravljeni plačat več.
V kolikor si ga pa ti kupil za 1200 eur,pač super,si imel srečo,če je avto dober. Upam da ti dobro služi...
Reciva da imava vsak po svoje prav,da bo volk sit in koza cela
Pa končajva to debato,ker ne bova nič pametnega pogruntala...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov