K:impreza gt turbo
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K:impreza gt turbo
Kilometri res ne igrajo vloge. Večina lastnikov Imprez kupuje zadeve tam kjer so cenejše (ali ne vsi
), poleg Scoobija najverjetneje internet najbolj verjetna izbira.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 171
Saj to me zanima neka internetna stran ki ima kvalitetne stvari , ne ebayu podobno ,malo para malo muzike.
Zame osebno je še vedno najboljše Angleški eBay. Tam imam precej kolegov in si na ta način zmanjšam poštnino.
Glede na to, da še ne poznaš avta dovolj, pa take stvari prepusti kar Saniju - Scooby.si .
Glede na to, da še ne poznaš avta dovolj, pa take stvari prepusti kar Saniju - Scooby.si .
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Tudi sam se poslužujem angleškega ebaya in seveda pomoči Scooby.si.
:.sup
:.sup
Če lahko pomagam... : http://www.e-carsport.com/?SID=3ec94510 ... re=english ... Osebno imam z njimi zelo dobre izkušnje in se ne branijo tudi kakšnega dodatnega vprašanja. Torej z moje strani le :.supvesenjak13 napisal/-a:Saj to me zanima neka internetna stran ki ima kvalitetne stvari , ne ebayu podobno ,malo para malo muzike.
Those who have never truly lived can never truly die!
Ja, večina robe je original... Vendar za razliko od naših "zlatarjev" niso navite v nebo.
Itak, da se da dobiti neoriginalne dele, ki so dosti cenejši... Če pa potrebuješ original, pa mislim, da so še vseeno, vsaj zame, prva izbira.
Sicer pa, vsakemu svoje...
Itak, da se da dobiti neoriginalne dele, ki so dosti cenejši... Če pa potrebuješ original, pa mislim, da so še vseeno, vsaj zame, prva izbira.
Sicer pa, vsakemu svoje...
Those who have never truly lived can never truly die!
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 171
Kupil sem imprezo wagon 1999 , to ko je prisla nazadnje na avto.net . Tema se lahko zaklene , zahvaljujem pa se za vse informacije in za vas čas !
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost