je pa res da jaz nič nisem popravljal oziroma menjaval še na tem ker mam avto majn kot eno leto in mi je prodajalec pravo da je on servis naredo predn mi ga je prodal.. samo to je zdaj tak za garanirano jemat.. Sej po eni strani sem jezn na sebe da se nisn malo bol poglobil v to kak je treba skrbet za plin pa to, ker ga sam tudi nikoli nisem mel.. upam da z dancijem rešima če ne se pa priporočam za v trst ker sem zdaj 2 dni zaporedoma šel v lj in sem po avtocesti vozo na plin, sem že pozabo kak se je fajn poceni vozit hehe
P: Subaru Imprza 2.0 Karavan 2006
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Subaru Imprza 2.0 Karavan 2006
Sem pisal danciju upam da rešima
drugače pa hvala za pomoč in da si pripravljen pomagat
hvala vsem 
je pa res da jaz nič nisem popravljal oziroma menjaval še na tem ker mam avto majn kot eno leto in mi je prodajalec pravo da je on servis naredo predn mi ga je prodal.. samo to je zdaj tak za garanirano jemat.. Sej po eni strani sem jezn na sebe da se nisn malo bol poglobil v to kak je treba skrbet za plin pa to, ker ga sam tudi nikoli nisem mel.. upam da z dancijem rešima če ne se pa priporočam za v trst ker sem zdaj 2 dni zaporedoma šel v lj in sem po avtocesti vozo na plin, sem že pozabo kak se je fajn poceni vozit hehe
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost