Prodam Legacy wagon, 2.0 AWD, 324.000km, december 1994.
Nima ne airbaga, ne ABS-a, ima električni pomik stekel, delujočo klimo, centralno zaklepanje, homologirano vlečno napravo za 1.600 kg NDM.
Kaj na vozilu ni ok:
- Zunanji izgled vozila je zdelan,
- kolone so prežrte od rje
- zadnji lonec, homokinetični zglobi in amortizerji so za zamenjat.
Kaj je na vozilu ok:
- Glavni servis je bil opravljen cca 20.000 km nazaj in do sedaj so bili vsi servisi redno opravljeni, motor je ok, sedaj je za zamenjat tesnila pokrovov ventilov, kupec dobi set zraven avta in narediti redni servis,
- 4 seti pnevmatik:
- 1x komplet nove zimske (2 tedna stare) in 1x letošnje letne 185/70R14 (kupljene spomladi) Nexen, na kovinskih platiščih
- 1x predlanske zimske gume in 4-5 leta stare letne gume 195/60R15 Dunlop SP Sport na litih platiščih, ki so za uredit.
-Avtoradio Alpine,
Obojne starejše pnevmatike imajo še mesa za normalno vožnjo.
Cena je 550€.
Lahko pa kupite tri leta staro, dvoosovinsko prikolico PONGRATZ z naletno zavoro, 3m x 1m kason, NDM 2,500kg, homologirana na 1,600kg za 2.200€ in vam Subaruja s katerim sem jo vlekel, podarim zraven.
Ogled je možen na obali ali Pivki (Brkini) po predhodnem dogovoru.
Prosim ne sprašujte me, da prodam subaruja za 100 al 200€, ker so samo pnevmatike vredne več.
Luka, 051609032
P: Subaru Legacy 2.0 AWD letnik 1994+dvoosovinska prikolica
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Subaru Legacy 2.0 AWD letnik 1994+dvoosovinska prikol
Vozilo gre danes v odjavo in verjetno v razgradnjo, ker ni intersentov.
Počakaj malo, da pade sneg. Potrpežljivost je božja mast
.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Hvala za spodbudne besede vendar imam trenutno tako divje v službi, da se nimam časa še s tem ukvarjat.
Celo avta nimam ta trenutek časa kupit.....januarja bo malo bolj mirno vendar ne mislim imet do takrat avta pri meni.

Celo avta nimam ta trenutek časa kupit.....januarja bo malo bolj mirno vendar ne mislim imet do takrat avta pri meni.
lahko zaklenete, avta ni več.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost