Jaz to razmišljam od kar sem ga dal v prodajokatyafori napisal/-a:jaz mislim da bi bilo to najbolj pametnoBoxer napisal/-a: Tako,da če se jutri ne razjasni ker bi mogel že dva dni nazaj it na ogled pa je odpadel bom pomoje pri nas vzel kakšno imprezo(makar 360hp :mrgreen: ) legija pa malo predelal in ga imel blizu vikenda za občasne vožnje.
P: Subaru Legacy Station Wagon 2.0 GL 4WD
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Subaru Legacy Station Wagon 2.0 GL 4WD
Te stare kante niso vredne nč se da pa fino z njimi ukol fjakat :.sup
Ma bom počakal do jutri, če bo pa un makaronar kej cincal se mu zahvalim za čas pa adijo. Potem pa legija zrihtat in vozit na vikendu vmes pa na avto.net za 1600 eur v prodajo po sistemu kot ga imaš ti. Če se proda ok če ne pa tudi nič hudegabeliblisk napisal/-a:Te stare kante niso vredne nč se da pa fino z njimi ukol fjakat :.sup
In tako je bilo...
Jaz ne vem kako ta italijan vodi svoje podjetje glede na to,da je tako neodločen...
Je pa res tudi ,da avto ni nikjer oglaševan in verjetno se zato pač tako obnaša. Pa še zgleda ni ravno revež zato mu je vseeno če bi prodal imprezo ali ne.
Kakorkoli avtomobilov je veliko v ponudbi se ne bojim,da ne bom nič našel :-)
Tale legacy ko naredim nove slike bo šel počasi na avto.net je pa nova cena 1350 eur kot na začetku. Seveda če pa je kakšen resen bomo pa ob ogledu in kofetu dorekli zadnjo ceno...
Je pa res tudi ,da avto ni nikjer oglaševan in verjetno se zato pač tako obnaša. Pa še zgleda ni ravno revež zato mu je vseeno če bi prodal imprezo ali ne.
Kakorkoli avtomobilov je veliko v ponudbi se ne bojim,da ne bom nič našel :-)
Tale legacy ko naredim nove slike bo šel počasi na avto.net je pa nova cena 1350 eur kot na začetku. Seveda če pa je kakšen resen bomo pa ob ogledu in kofetu dorekli zadnjo ceno...
Ekola :-) :
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=813 ... 20GL%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bolha.com/avto-moto/avto-ogl ... 1392229376" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se pa vmes najde nekaj za dušo gre pa cena spet nazaj na recesijsko varijanto
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=813 ... 20GL%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bolha.com/avto-moto/avto-ogl ... 1392229376" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se pa vmes najde nekaj za dušo gre pa cena spet nazaj na recesijsko varijanto
Ker je avto tako fino odpeljal novih skoraj 2000km v 4-dneh in me obral za 300eur goriva sem mu za nagrado privoščil letno vinjeto 2014-110eur.
V bistvu sem mu kupil vinjeto že prej ker sva šla na zaupanje ,in je rekel da bo delal kot ura. Besedo ni prelomil...
V bistvu sem mu kupil vinjeto že prej ker sva šla na zaupanje ,in je rekel da bo delal kot ura. Besedo ni prelomil...
Subi bubi jutri odhaja od hiše. Moram rečt,da sem se v tem času lastništva in nekaj tisoč kilometrih kar navezal na tegale subija
Res imam kar malo žalostno neprijeten občutek, pa sploh ne vem zakaj
Nasplošno moj prvi subaru, moj prvi 4x4 avto, moj prvi karavan, moj prvi avto z boxer motorjem itd...Pa mi je bilo prej bolj kot ne vseeno ko se je prodajal ampak zdaj ko se moram pa dejansko poslovit od legija pa kr neki
In če tako gledamo ni nič posebnega ala kakšna omejena izdaja z 300hp ali kaj podobnega ampak madona ti tale voz zleze pod kožo. Veliko veliko lepih spominov mi bo ostalo :.sup .Tale avto pa je razlog ,da bo skoraj sigurno naslednji pravtako subaru ker so res malo "spešl" teli avtomobili
:rdrzdz
Nasplošno moj prvi subaru, moj prvi 4x4 avto, moj prvi karavan, moj prvi avto z boxer motorjem itd...Pa mi je bilo prej bolj kot ne vseeno ko se je prodajal ampak zdaj ko se moram pa dejansko poslovit od legija pa kr neki
:rdrzdz
Kaj ti je pa bilo najbolj všeč na njemu (4x4, prostornost, enostavnost, zanesljivost,...)?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
@Thomas22, da ti po pravici povem skoraj vse.Thomas22 napisal/-a:Kaj ti je pa bilo najbolj všeč na njemu (4x4, prostornost, enostavnost, zanesljivost,...)?
-Recimo vožnja relacija autobahn 1200km na enkrat->mega super.
-Vožnja po 30cm snegu-> mega super.
-Vožnja po mehkem blatu v klanec kjer ti z čevlji drsi-> mega super.
-Vožnja po ovinkasti cesti z ne ravno lepim asfaltom-> mega super.
-Prostornost avtomobila-> mega super.
-Zavedanje ,da v avtomobilu ni nobene elektronike ampak "all mechanical"->mega super fantastično.
-Zvok motorja nad 3krpm-> poezija.
-Stara šola tehnike ki se čuti v vsem, otipu volana, otipu izredno kvalitetne plastike zračnikov itd...->fenomenalen občutek.
-Zanesljivost avtomobila->definitivno.
-Poraba? No, bom rekel takole, avto ne porabi veliko ampak je bencin predrag
------------------------------------------------------------------------------
Pod črto je tale avtomobil ki je danes vreden zgolj dobrega tisočaka in ni nič posebnega bi rekli WV fani pri meni izpolnil vsa pričakovanja in še več in se mi ob tem zapisal kot izjemno vozilo ki služi lastniku z polno mero predanosti. Imel sem skoraj vse možne znamke avtomobilov in se z njimi veliko prevozil, WV, ŠKODA, BMW, HONDA, NISSAN, MAZDA, FIAT, MITSUBISHI, PEUGEOT,....in lahko rečem ,da je subaru res nekaj posebnega v izredno pozitivnem smislu.
Ob takih avtomobilih kot je subaru se resnično uprašam kaj je z ljudmi narobe,da ne znajo kupit drugega kot golfa in renaulta, pa brez zamere do lastnikov tovrstnih znamk. Kot rečeno toliko veselja kot mi ga je nudil tale legacy mi ga je malo katero vozilo.
Če boš sedaj zamenjal za raketo, se pravi Imprezo bo nekaj nad črto napisanih zadev močno drugačnih. Seveda nekatere v plus, druge v minus.
Meni je še vedno najbolj univerzalen voz Legacy Outback, pred letnikom 2000.
Če ti zdele povem, sploh ne vem kaj bi rad in se počutim kot žena ko izbira čevlje v trgoviniThomas22 napisal/-a:Če boš sedaj zamenjal za raketo, se pravi Imprezo bo nekaj nad črto napisanih zadev močno drugačnih. Seveda nekatere v plus, druge v minus.
Kup Fiata, ti bo takoj jasno česa NEBI imel 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Bomo videli, kaj in kako bo :-)
Danes je subi odšel k novemu lastniku tako ,da lahko zaklenemo temo
Ko pomislim kje vse sem z njim bil in v družbi ko je veliko smeha, res lepi spomini narejeni z tem legacy-jem v zgolj 4-ih mesecih
:
Pa še kolega mi je rekel čisto žalosten "kaj bomo pa zdej delal pozimi
"
Vsem ostalim pa hvala za ponudbe
http://www.youtube.com/watch?v=5GeyUiTG_Dk" onclick="window.open(this.href);return false; :rdrzdz
Danes je subi odšel k novemu lastniku tako ,da lahko zaklenemo temo
Pa še kolega mi je rekel čisto žalosten "kaj bomo pa zdej delal pozimi
Vsem ostalim pa hvala za ponudbe
http://www.youtube.com/watch?v=5GeyUiTG_Dk" onclick="window.open(this.href);return false; :rdrzdz
Dober komad !
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Zdaj pa čakmo 400+hp stroj!

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost