Subaru legacy 2.0, letnik 1998, mišje SIVA BARVA, (manjši face lift tistih 1994-1997), 250.000km, nekaj 1000 po malem servisu, novejši in varčnejši moped zaradi facelifta in boljšga motorja, na mojo nogo v službo in nazaj poleti brez problema poraba pod 9l, s tistimi trojkami do 1997 pod 9,5 ni šlo nikoli s tem da gredo slabše..., boljša prestavna razmerja in učinkovitejši reduktor prav tako zaradi letnika... Originalne meglenke spredaj.
Sam sem tem času menju poleg rednih servisov menjal, to je bivši lastnik pustil zame
- knock senzor - nov original seveda,
- vgradil sem klimo ki je od dneva polnjenja še vedno deluje BP
- dvobatne čeljusti spredaj in diske ... od imreze GT, žal ne gredo več 14col feltne gor
- zadaj menjane kompetne zavore in postruženi dromli
- povarjeni zadnji blatniki in barvano
- nov hladilnik vode ker sem bivšega rahlo puščajočega vgradil v enga legacya ki mora delovat le še do konca registracije
- končniki stabilizatorja spredaj...
- zadnji nosilec odbijača skupaj z vlečno napravo
- tretja tablica in REGISTRACIJA MISLIM da do januarja 2014 se mi zdi, čez tehnični pregled je šlo brez podkupovanj in problema seveda...
Slike bodo, danes ga operem in dam slike danes ali jutri gor, na voljo bo drug tedn. Vse deluje tip top in nima skrite napake...
Ima pa nekaj bojnih ran okrog kar se tiče pleha, bodo slike povedale več...
Avto bo na 15 col platiščih (srebrna) original Subaru s zimaki SAVA S3
http://img442.imageshack.us/img442/872/22831263.jpg
Uploaded with ImageShack.us
, ali pa željo kupca na neoriginalnih 15 col ALU (mat črna HUDE k popr) z letnimi gumami...
CENA 1500 oz. za pravega Subarujevca 1400€