Sklopka in lonc
Sklopka in lonc
torej tokratni projekt je zamenjava sklopke, in je ze zmenjeno za drug teden. Zamenjal pa bi tudi lonec, da bi se malo bolj slišalo boxanje, pa me zanima kje se dobi kakšne take auspuhe za to narejene? pa nebi zdej glih kakšne hude firme! Rad bi da bi se tko slišalo k imprezo, vsak takt batov posebej!!!
P.S.
subi92: zanč sm te takoj spoznal k si mel tist obesek, takoj si mi bil znan!
wrx555: une tvoje nalepke (tamale) so še vedno pri meni...
P.S.
subi92: zanč sm te takoj spoznal k si mel tist obesek, takoj si mi bil znan!
wrx555: une tvoje nalepke (tamale) so še vedno pri meni...
Jest sm meu pa občutek da me nisi ravno najbolje prepoznal, zato sm pol raj kr šu
, jest sm meu na EJ20 lonc od powerfulla sm dau zanj 5.000SIT, ampak je bil preglasen predvsem zaradi premajhnee zasnove, ker je pri subaruju zadnji lonec glavni in ni drugih razen katalizator
Pa tud policaji niso ravno kompliciral saj nimaš ostalega spedenanega, tko da ni panike
Pa tud policaji niso ravno kompliciral saj nimaš ostalega spedenanega, tko da ni panike
Tud jest mam DeVito-ta; sicer nek začetni model (pocen); kupu rabljenega (14 dni na avtu - kot nov) od hondaša za 10k sit; v nizkih brunda, v visokih piha, ni preglasen (tud na daljši poti ti ne "najeda"); mislim da ima Subi92 en svež posnetek kako ga je slišat... (sicer neobremenjen motor...)...
je precej manj glasen kot Remus (niva13 ga ma na rdečem bombniku); overall se mi zdi ok za tak denar; na tehničnem ne komplicirajo.
aja - homologacije ni (ne obstaja, niti ne verjamem da se bo lotil tega); vsaj ne uradne; se pa da tudi to speljat (sam itak ni potrebe)
Kar se obnove lamel pri Sinterju tiče: pobi, ki so to imeli večinoma pravijo tako: je ok, sam "to ni to"; vsaj za redno zlorabo ne; navadno vožnjo pa itak zdrži... cena obnove cca 20k sit; zna bit, da je originalna res najboljša...
je precej manj glasen kot Remus (niva13 ga ma na rdečem bombniku); overall se mi zdi ok za tak denar; na tehničnem ne komplicirajo.
aja - homologacije ni (ne obstaja, niti ne verjamem da se bo lotil tega); vsaj ne uradne; se pa da tudi to speljat (sam itak ni potrebe)
Kar se obnove lamel pri Sinterju tiče: pobi, ki so to imeli večinoma pravijo tako: je ok, sam "to ni to"; vsaj za redno zlorabo ne; navadno vožnjo pa itak zdrži... cena obnove cca 20k sit; zna bit, da je originalna res najboljša...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
moj Remus, mislim, da je genericen (papirje sem nekje zgubila), cena je bila okoli 60k, jaz sem dala 20k
imam ga ze 3 leta gor, pa noce zgnit
me je pa ze tlacila mora, da so ga odzagal ojoj ojoj
na tehnicnih je odvisno od razpolozenja mojstra, ki ga pregleduje
res pa, da v hali na 4k obratov fajn rohni, ko merijo pline
kaj cmo, hotela sem zvok ameriskih 8-valjnikov, zdaj pa imam
ko ga vzges in peljes bolj na izi ima lep zvok, na avtocesti zna tam okoli 130 mal najedat, ma pri 170 ga ne slisis vec - verjetno, ker veter tko glasno sumi mimo ogledal in okrasnih letev
na zalost pa maskira base od muzike
imam ga ze 3 leta gor, pa noce zgnit
me je pa ze tlacila mora, da so ga odzagal ojoj ojoj
na tehnicnih je odvisno od razpolozenja mojstra, ki ga pregleduje
res pa, da v hali na 4k obratov fajn rohni, ko merijo pline
kaj cmo, hotela sem zvok ameriskih 8-valjnikov, zdaj pa imam
ko ga vzges in peljes bolj na izi ima lep zvok, na avtocesti zna tam okoli 130 mal najedat, ma pri 170 ga ne slisis vec - verjetno, ker veter tko glasno sumi mimo ogledal in okrasnih letev
na zalost pa maskira base od muzike
pa sej men je bl vsen za tist njegov podpis, važn da se lepo sliši, pa da ne bo čez eno leto gnil! no, sej zdej sm se zmenu, oče od enga bivšega sodelavca dela v eni firmi, kjer jih delajo pa bomo vidl kaj se bomo zmenil... drugač na devito strani piše da se zančnejo cene pri 48.000... tok pa ne vem če bi dal za lonc!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov