Turbo plan
No števčk ter možgani so zmonterani (še enkrat lepa hvala Sandi). Em a je možno,da ma legacy serijski tlak 0,6 bara?
Trenunto mam zadevo odprto na 0,7 sam leti pa bolš kt kadar kol prej (še izpuh pol pa na 1,2 to bo zgleda sam neki us stili:WTF,OMG.....)
Turbina se pozna da je TD04 ker seka na polno tut če skos menjaš na 5k.
Edi neki me zanima glede tlaka (tisti k mate števček seveda). A je normalno, da je uglavnm skos podtlak (pr men nekje 0,5-0,6 bara) nad 0 gre pa praktično samo pr konkretnem pospeševanju (če pelm normalno praktično nadtlaka sploh ni)?
Trenunto mam zadevo odprto na 0,7 sam leti pa bolš kt kadar kol prej (še izpuh pol pa na 1,2 to bo zgleda sam neki us stili:WTF,OMG.....)
Edi neki me zanima glede tlaka (tisti k mate števček seveda). A je normalno, da je uglavnm skos podtlak (pr men nekje 0,5-0,6 bara) nad 0 gre pa praktično samo pr konkretnem pospeševanju (če pelm normalno praktično nadtlaka sploh ni)?
Pri meni je bilo odprto na 0.9 bara. Pri normalno vožnji je bil večino časa podtlak. Prosti tek pa -0.8 barabeliblisk napisal/-a:No števčk ter možgani so zmonterani (še enkrat lepa hvala Sandi). Em a je možno,da ma legacy serijski tlak 0,6 bara?
Trenunto mam zadevo odprto na 0,7 sam leti pa bolš kt kadar kol prej (še izpuh pol pa na 1,2 to bo zgleda sam neki us stili:WTF,OMG.....)![]()
Ja. Ker motor sesa zrak not in ustvarja podtlak. Turbina ne fila.beliblisk napisal/-a: Edi neki me zanima glede tlaka (tisti k mate števček seveda). A je normalno, da je uglavnm skos podtlak (pr men nekje 0,5-0,6 bara) nad 0 gre pa praktično samo pr konkretnem pospeševanju (če pelm normalno praktično nadtlaka sploh ni)?
Legacy 2.0 GL
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost