Off road subaru

Izboljšave zmogljivosti in voznih lastnosti
Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 21. September 2006, 23:29

Uporabniški avatar
zinki
Uporabnik foruma
Prispevki: 583
Kraj: Laško

Odgovor Avtor: zinki » 21. September 2006, 23:55

uuu, za tole pa skor ni ovir :shock:

zanimiv, mogoč nas majo drugi ljudje za mal nore, sam medtem ko hočjo ostali met čim bolj spuščene avtomobile, hočmo mi met čim bolj dvignjene :lol:
Subaru, love it or leave it.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8747
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 22. September 2006, 07:06

Subi ta zadeva ima 15 col gume in to 215/75/15 - ker je to najmanjša dimenzija bfgoodrich all terrain - te sem imel jst prej na ferozi. Po suhem in po asfaltu gre odlično, po snegu tut ni ovir, edina ovira je blato - če ga je več kot 10cm in v hrib se zapacajo in moraš imet dost obratov, da se začnejo čistit(so samočistilne pod višjimi obrati).

Drgač sva se pa o tem zadnč pogovarjala - to se da narest, če roke podaljšaš in potem fedre podložiš za 10cm.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8747
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 22. September 2006, 07:22

http://www.electronicway.com.au/subaru/parts.jpg

Subi92 za tak dvig rabiš očitno malo več. Če zaćnemo iz desne strani slike.
- 1X podajšek volanskega droga - pride bolj ukrivljen
- 1X podaljšek nosilca motorja
- Potem imaš v levem zgornjem kotu(spet od desne proti levi)
- 2X spodnji nosilec prednjih fedrov ,
- 2X spodnji nosilec zadnjih fedrov - montirajo(se vsi štirje) se na sedanji nosilec fedra
-6X valj z notranjim navojem (to imaš že narejeno - za dvig celotnega amortizerja)
- 2X manjši kvader z 2x notranjimi navoji za spust zadnjega amortizerja
- 8X kocka z notranjim navojem , 4X večji kvader z 2x notranjimi navoji
Vsi(kocke, veliki kvadri) so za spust mašine, menjalnika in zadnjega diferenciala.

Edino, kar me matra sta tisti dve palčki med nosilci fedra. Tisto pa nimam pojma zakaj bi se uporabljalo. Najbrž (po moje) je pa podaljšek vijaka na amortizerju, nisem pa prepričan v to.

Zadevo lahko naredimo in sprobamo na enem legacyju, čeprav po moje manjka podaljšek prednjih rok in bi z vsem tem montiranim gume stale na V.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov