no...zanimam se za gewinde za STI 2005 in sicer do ranga 1500e...želel bi da ima nastavitev po visini in trdoti.
zdaj imam blisten b14 ampak nevem ali se jih splaca obnovit ali kupit druge.
katere ponavad mecejo gor na tak avto oz katere priporočate?
gewinde - subaru impreza sti 2005
Re: gewinde - subaru impreza sti 2005
Bilstein b14, bilstein b16, kw v1, kw v3, kw clubsport, AST, Tein... izbira je pestra, in se začne že od kakih 800€ naprej. Kar je pa bolj 'priznanega' je pa bolj ranga 2000.
Jaz na tvojem mestu bi dal fabriško obnovit bilsteine, ker veljajo kot dobri.
uzel bi Tein street flex ker ima tudi možnost stelanja po visini.irCAR81 napisal/-a:Bilstein b14, bilstein b16, kw v1, kw v3, kw clubsport, AST, Tein... izbira je pestra, in se začne že od kakih 800€ naprej. Kar je pa bolj 'priznanega' je pa bolj ranga 2000.
kaj pa firma D2?
nebi rad ful drage in neki racing podvozje ker za slovenke ceste mislim da je to bzv?
Glede na tvojo temo o feltnah bi bilo najprej smiselno vprašanje, kaj boš z avtom počel. Ker za zabit v poden izgled na parkirišču je najcenejše po višini nastavljivo podvozje ok.
Za hitro po cesti vozit se, pa po mojih sicer omejenih izkušnjah precej pozna cenovni rang podvozja. Za npr. KW v3 nastavit rabiš kr nekaj časa, ampak avto se dobro pelje, pa (vsaj po mojem mnenju) nimaš občutka, da si v gokartu. S podvozjem za jurja boš pa zelo verjetno dobil predvsem slednje.
Ircarjev predlog je, kar se kvalitete vožnje tiče, vreden razmisleka.
Za hitro po cesti vozit se, pa po mojih sicer omejenih izkušnjah precej pozna cenovni rang podvozja. Za npr. KW v3 nastavit rabiš kr nekaj časa, ampak avto se dobro pelje, pa (vsaj po mojem mnenju) nimaš občutka, da si v gokartu. S podvozjem za jurja boš pa zelo verjetno dobil predvsem slednje.
Ircarjev predlog je, kar se kvalitete vožnje tiče, vreden razmisleka.
danes smo se glih slucajno videli z ircarjem in Sanijem...tako da bomo najprej zamenjal gumice na stabilizatorju...mogoce mi one delajo ta zoprn zvok...
Jaz mam D2 na Legacyju turbo, pa so čisto OK.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost