Lahko da je avto za vzet sem pa slišal pravljice, da se avtov na Letališki pač ne kupuje - :mrgreen:ZsorU napisal/-a: Ga kdo pozna. V kakšnem stanju je? Cena se mi zdi kar OK.
Vsaka informacija dobrodošla.
LP Uroš
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Sm vidu tisto glede letališke.
Sicer off topic. Kako so vzdržljivi avt. menjalniki.
Sicer off topic. Kako so vzdržljivi avt. menjalniki.
So, če je voznik OK in vzdrževanje po knjigah.
Bivši direktor je imel BMW serije 5 z lužo pod menjalnikom in to pri 120.000km ker je non stop pospeševal in popuščal gas. Subarujev avtomatik gre lahko tudi prek 300.000 ali več.
Bivši direktor je imel BMW serije 5 z lužo pod menjalnikom in to pri 120.000km ker je non stop pospeševal in popuščal gas. Subarujev avtomatik gre lahko tudi prek 300.000 ali več.
nexus6 napisal/-a:je sel mogoce kdo ze gledat
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=844 ... %20Bi-Fuel" onclick="window.open(this.href);return false;
pozna kdo mogoce prodajalca?
hvala
Tale Outback je šel pa hitro v promet
Tudi zgledal je zelo zelo lep

- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Iščem foresterja za cca 2k oz lahk je vec če ma plin. Obvezno ne turbo.. Pozna kdo kej kar bi na netu?:)
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
A tist ko vcer ni gor prlezu?:))
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
ma sm ga sel gledat in me je kupil .. to bo moj prvi subaru. do sedaj sem skrite ovinke iskal z gs-om, od sedaj naprej bo to zgleda z outbackom. upam da bo to ljubav na duge stazeFreak napisal/-a:nexus6 napisal/-a:je sel mogoce kdo ze gledat
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=844 ... %20Bi-Fuel" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala
hvala forumasem za info in lp
Je res ja,samo tja gor zaenkrat še ni prilezel noben Subarustrojnik005 napisal/-a:A tist ko vcer ni gor prlezu?:))
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Nexus 6 - čestitam za nakup outbacka in ti želim veliko varnih km. Pa predstavi ga kaj forumašem. 
Forester diesel
karel napisal/-a:Je res ja,samo tja gor zaenkrat še ni prilezel noben Subarustrojnik005 napisal/-a:A tist ko vcer ni gor prlezu?:))
Bomo naslednjič probal, ko bo zaščitna plata za karter pod avtom. So mal prehude skale, da bi kam udaril.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
dej povej več o zaščitni plati...boš sam naredil? tudi sam sem razišljal o čem podobnem po zadnji avaturinebivedu napisal/-a: Bomo naslednjič probal, ko bo zaščitna plata za karter pod avtom. So mal prehude skale, da bi kam udaril.
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
O,sem ti kr fovšnexus6 napisal/-a:ma sm ga sel gledat in me je kupil .. to bo moj prvi subaru. do sedaj sem skrite ovinke iskal z gs-om, od sedaj naprej bo to zgleda z outbackom. upam da bo to ljubav na duge stazeFreak napisal/-a:nexus6 napisal/-a:je sel mogoce kdo ze gledat
hvala
hvala forumasem za info in lp
a kdo pozna to imprezo http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=841 ... RX%20MM%20.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov