Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Posli mi zs z info o avtu,hvala
C U O R E S P O R T I V O
Men tud lahko 
Ekola, sem si šel na hitro pogledat. Kar se tiče notranjosti vozila, sem bil kr presenečen nad lepo ohranjeno notranjostjo. Sploh voznikov sedež, ki je ponavadi najbolj zjahan, kar dobro skriva kilometre.danci1973 napisal/-a:Pokliči in naj ti s ploščice na levem prednjem amortizerju preberejo kodo motorja...Freak napisal/-a:Pozna kdo tega Legacy-ja?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=804 ... 04%20X%204..." onclick="window.open(this.href);return false;.
Me pa zanima, kako je s temi plinskimi napravami na dolgi rok. A se to obnese, al se lahko pri tolkih kilometrih pričakujejo kakšne težave (ventili al pa še kaj hujšega?)?
Če ima na 5. mestu črko 'F', potem bi to naj bil motor s posebnimi ventili in/ali sedišči za LPG, ki ne potrebujejo pogostejšega nastavljanja (torej samo na 105000km).
http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... e_type.jpg
V avtomobilu vse deluje b.p. , sicer ima malce slabši akumulator, sam še vedno je lepo štartu v prvo
Preveru sem tip motorja in je EJ202NTAHB. V minus bi štel to,da je hladilna tekočina na minimumu, ter da se je zadnja havba malce tezje odprla (potrebno samo namazati kljukno i guess...), gume bojo tud počas že za zamenjat (letnik 2007).
Sicer je pa sedaj tko,da na žalost se res ne spoznam preveč na subaruje, tako da bi blo kr fajn,da bi šel avto pogledat še nekdo k malce bolje pozna hibe teh vozil. Če pa koga zanima, imam pa tudi VIN številko, če bi rad še kdo kaj preveru
Edina stvar, ki me skrbi je res vpliv plinske napeljave na motor (pri toliko kilometrih). Plinska napeljava je znamke BRC. Aja, pa avto je pripeljan iz Nemčije. Me je pa tudi presenetilo,da imajo kar lepo urejeno knjigico o vozilu in tudi kontakt o prejšnjem lastniku (če se ne motim nek gospod iz Domžal).
Evo, to je zaenkrat to
A kdo ve kaj o tem?? Če ne, vsaj kakšno mnenje...?!?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=820 ... 20QZ%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=820 ... 20QZ%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala!
Nihče nobenga komentarja...? 
Ekola, sem si šel na hitro pogledat. Kar se tiče notranjosti vozila, sem bil kr presenečen nad lepo ohranjeno notranjostjo. Sploh voznikov sedež, ki je ponavadi najbolj zjahan, kar dobro skriva kilometre.
V avtomobilu vse deluje b.p. , sicer ima malce slabši akumulator, sam še vedno je lepo štartu v prvo
Preveru sem tip motorja in je EJ202NTAHB. V minus bi štel to,da je hladilna tekočina na minimumu, ter da se je zadnja havba malce tezje odprla (potrebno samo namazati kljukno i guess...), gume bojo tud počas že za zamenjat (letnik 2007).
Sicer je pa sedaj tko,da na žalost se res ne spoznam preveč na subaruje, tako da bi blo kr fajn,da bi šel avto pogledat še nekdo k malce bolje pozna hibe teh vozil. Če pa koga zanima, imam pa tudi VIN številko, če bi rad še kdo kaj preveru
Edina stvar, ki me skrbi je res vpliv plinske napeljave na motor (pri toliko kilometrih). Plinska napeljava je znamke BRC. Aja, pa avto je pripeljan iz Nemčije. Me je pa tudi presenetilo,da imajo kar lepo urejeno knjigico o vozilu in tudi kontakt o prejšnjem lastniku (če se ne motim nek gospod iz Domžal).
Evo, to je zaenkrat to
Kak nasvet oz mnenje??[/quote]
Dej napiš to kont. št od "gospoda iz Domžal" pa ga bomo mal "zaslišali"!
Lahko seveda na PM...
Evo, to je zaenkrat to
Dej napiš to kont. št od "gospoda iz Domžal" pa ga bomo mal "zaslišali"!
Lahko seveda na PM...
Na žalost si nisem zapisal kontakta od možakarja, tko da ti žal ne morem nč pomagat.
Je pa v avtu, lepo spisana knjižica, kjer tudi piše tole o lastniku iz Domžal. Mene bolj skrbi tole s plinsko napeljavo in kilometri, ki jih ima? Se obnese tole b.p. še nadaljnih 200 000km, al lahko pričakujemo kak večji poseg.
Sem pa videl,da na carfax-u najde celo 15 zadetkov za ta avto
Sam nisem potem plačal za več informacij 
So pa tud rekl,da se da s ceno še kaj pogajat.
Je pa v avtu, lepo spisana knjižica, kjer tudi piše tole o lastniku iz Domžal. Mene bolj skrbi tole s plinsko napeljavo in kilometri, ki jih ima? Se obnese tole b.p. še nadaljnih 200 000km, al lahko pričakujemo kak večji poseg.
Sem pa videl,da na carfax-u najde celo 15 zadetkov za ta avto
So pa tud rekl,da se da s ceno še kaj pogajat.
210kkm za ta motor v kolikor je bil kolikor toliko resno vdrževan ne predstavlja nič resnega. Motor se je glih dobro utekel
Bloku motorja plin ne more škodovat niti v teoriji,niti v praksi. Plin lahko škodi le ventilom pa še to le pod določenimi pogoji: (prerevno doziranje plina,mogoče daljše priganjanje motorja na res visokih obratih. napr. avtoceta 180km/h + dan za dnem)
Meni osebno pri tem avtu to da ima vgrajen plinski sistem BRC predstavlja samo en velik +. V kolikor bi potreboval serviserja za ta sistem ti lahko dam kontakt serviserja ki ta sistem BRC pozna do potankosti.
BRC je dober plinski sistem.
Sam osebno nisem nek mehanik,je tukaj na forumu kar nekaj fantov ki jim ne sežem niti do kolen,lahko pa rečem da imam v praksi z subaruji na plin kar precej izkušenj.
Osebno bi na tvojem mestu če te avto zanima,vzel nekoga z seboj ki se na te avte spozna,v kolikor motor lepo dela ,bi znal bit avto dober nakup.
V kolikor te še kaj zanima,mi pošlji kontakt na zs pa se potem lahko slišiva po telefonu.
Trenutno se tudi jaz vozim z enakim avtom na plin. Prevoženih ima 192kkm in ne kaže niti minimalnih znakov da bi mu plin kaj škodoval...
Meni osebno pri tem avtu to da ima vgrajen plinski sistem BRC predstavlja samo en velik +. V kolikor bi potreboval serviserja za ta sistem ti lahko dam kontakt serviserja ki ta sistem BRC pozna do potankosti.
BRC je dober plinski sistem.
Sam osebno nisem nek mehanik,je tukaj na forumu kar nekaj fantov ki jim ne sežem niti do kolen,lahko pa rečem da imam v praksi z subaruji na plin kar precej izkušenj.
Osebno bi na tvojem mestu če te avto zanima,vzel nekoga z seboj ki se na te avte spozna,v kolikor motor lepo dela ,bi znal bit avto dober nakup.
V kolikor te še kaj zanima,mi pošlji kontakt na zs pa se potem lahko slišiva po telefonu.
Trenutno se tudi jaz vozim z enakim avtom na plin. Prevoženih ima 192kkm in ne kaže niti minimalnih znakov da bi mu plin kaj škodoval...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Freak napisal/-a:Na žalost si nisem zapisal kontakta od možakarja, tko da ti žal ne morem nč pomagat.
Jaz sem pravkar, pri 192000, moral zamenjati BRC injektorje (64€ / kos).
Nikar ne plačuj... Jaz sem enkrat plačal in ugotovil, da Carfax kot zadetek šteje tudi osnovne podatke o avtu (znamka, model, prostornina motorja, ... ), tako da nisem zvedel absolutno ničesar, česar ne bi že vedel.Sem pa videl,da na carfax-u najde celo 15 zadetkov za ta avtoSam nisem potem plačal za več informacij
![]()
Injektorji so v bistvu potrošni material. Neka tovarniško predvidena življenska doba BRC injektorjev je 150kkm,v praksi zdržijo malo več. Lahko pa uničiš že nove,če tankaš umazan plin. V Slo z tem naj ne bi bilo problemov. Rečeno mi je bilo da naj bi se bilo za izogibat kakšnih starih privat črpalk,kjer imajo stare cisterne v katerih se z leti nabere umazanija.
Super, hvala za koristne informacije
@Gabrc - hvala za ponudbo, bom še mal pretuhtal tole
@Gabrc - hvala za ponudbo, bom še mal pretuhtal tole
A se ne da obnovit BRC injektorja ?
Kolikor sem gledal se določeni modeli injektorjev obnavjljajo, določeni pa pač ne. Drugače se da injektorje z poljske plin-štarcune dobit za "drobiž"...prav tako ves rezervni materjal ki je takorekoč zastonj
Za tiste ki si upajo kaj na svojo roko naredit...
http://autogaz-market.pl/18-wtryskiwacze-gazowe?p=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Google translate dela čudeže
Kolikor sem gledal se določeni modeli injektorjev obnavjljajo, določeni pa pač ne. Drugače se da injektorje z poljske plin-štarcune dobit za "drobiž"...prav tako ves rezervni materjal ki je takorekoč zastonj
http://autogaz-market.pl/18-wtryskiwacze-gazowe?p=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Google translate dela čudeže
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ali me lahko nekdo od vas prosim razvetli in mi pojasni, zakaj je dejansko tale Legacy v bistvu zelo drugačen znotraj kot vsi ostali..??? Volan, števci, pr. ročica, sredinska konzola..........
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=824 ... %20XZ%204W.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Hvala za odgovor!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=824 ... %20XZ%204W.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Hvala za odgovor!
tale notranjost ne paše k temu modelu...to je notranjost faceliftanega oz. prenovljenega modela, torej letnik 2007(konec leta), 2008 ter začetek leta 2009...Hman napisal/-a:Ali me lahko nekdo od vas prosim razvetli in mi pojasni, zakaj je dejansko tale Legacy v bistvu zelo drugačen znotraj kot vsi ostali..??? Volan, števci, pr. ročica, sredinska konzola..........![]()
Hvala za odgovor!
http://www.wallsave.com/wallpapers/1280 ... 295575.jpg
Poleg tega na sliki manjka ročica reduktorja (mislim, da bi morala biti vidna), torej gre za notranjost dizelskega legacya, ki pred 2007 ni bil na trgu
In to pomeni....kaj? Da to niso dejanske slike avtomobila? Ker tole je potem ena velika "zmešnjava" 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov