Že dlje časa iščem Outbacka letnik 2004-2006, barva mi ni pomembna, važno mi je samo da je avto kolikortoliko ohranjen tako zunaj kot znotraj in pa seveda mehansko izpraven. Mogoče ima kdo kaj, oz pozna koga k koga pozna da ima kaj? Iščem že 1 leto vendar neuspesno
K: Subaru Outback 2004-2006
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: Subaru Outback 2004-2006
Havk!
Že dlje časa iščem Outbacka letnik 2004-2006, barva mi ni pomembna, važno mi je samo da je avto kolikortoliko ohranjen tako zunaj kot znotraj in pa seveda mehansko izpraven. Mogoče ima kdo kaj, oz pozna koga k koga pozna da ima kaj? Iščem že 1 leto vendar neuspesno
kar grem gledat iz avtoneta je vse po pravici povedano ''zjahano'' 
Re: K: Subaru Outback 2004-2006
Mislim, da bo uporabnik Gabrc imel nekaj, kontaktiraj ga.
Re: K: Subaru Outback 2004-2006
Sem mu poslal ZS. Hvala! 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov