Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Hehe ga ne poznam ali pa, res ne vem.....spet neki novga, pozna kdo? :mrgreen:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0STi%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0STi%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se ne motim se je prodajala pred dobrim letom na Viču pri posredniku za neke 8-9k......bila je zelo boga na pogled. Glede na napisano v oglasu je trenutni lastnik porihtal par zadev.
Mogoče bi bilo smotrno za wrxe,stike in gtjke naredit poseben topic z obveznimi print screeni :.sup
Mogoče bi bilo smotrno za wrxe,stike in gtjke naredit poseben topic z obveznimi print screeni :.sup
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Ubistvu je use od wrxa, pragi, vrabolovec (reža na haubi
) in odbijac
- Žaan_Turbo
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 370
- Kraj: Gornji Grad
Glede na letnik in notranjost, mi najbolj sliči na bivšo bugeye, ki je bila zarad bogvekaksnih razlogov "faceliftana" 
Prišel, Videl, Scagal
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Se strinjam... :.sup
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Škoda da grejo bug-eyke v facelift, jih je bolj malo, pa prav lušne petarde so :mrgreen:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Skoraj sigurno maline:PŽaan_Turbo napisal/-a:Glede na letnik in notranjost, mi najbolj sliči na bivšo bugeye, ki je bila zarad bogvekaksnih razlogov "faceliftana"
bila je v malinah, zamenjana školjka, ki pa je baje cela
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Pozna kdo?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... %204BWD%20.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Se že nekaj časa prodaja.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... %204BWD%20.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Se že nekaj časa prodaja.
Tale ima glede na letnik dokaj visoko ceno, ene 3,5 k€ bi bla čist uredu cena?befit napisal/-a:ker že 2 meseca spremljam avto.net in še IT oglasnike za legacy, forester, outback letnike okoli 2000-2004, sem opazil:
uvožen it Trsta, imam prinstscreen italijanskega oglasa, ima pa preprodajalec veliko preveč časa, ker je oglas italijan oddal popoldne, zvečer pa je bil že na avto.net, naslednji dan pa je zbrisal oglas tudi italijan, ni pa nikjer v oglasu navajal italijan da je prvi lastnik: "Subaru Outback 2.5 benzina, 156 CV, immatricolata 2003, 164500 km, trazione integrale
permanente, interni in pelle, tettuccio panoramico apribile, sedili riscaldabili, cambio con selezione
marce ridotte, climatizzatore.
Cambio appena sostituito."
Če bi bil prvi lastnik bi zapisal to v oglas, tako da prodaja bučke tale na avtonetu.
Trenutno kar gledam sta pa še ta dva:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... BRC%20plin
in
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... LIN%20BENZ
Če mogoče kdo pozna?
Sam stran pejt od tega robinhooda 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
http://ww3.autoscout24.it/classified/27 ... erm=detail" onclick="window.open(this.href);return false;

Danes šel tole pogledat, napake ki smo jih našli:
- treba je naredit mali servis (zadnji delan pri 265 kkm, sedaj jih ima 277kkm)
- malo je rjav na zadnjih blatnikih (bolj površinsko, se da hitr zrihtat)
- mikrojermen malenkost zacvili, ko ga vžgeš, vendar je potem tiho. Pomoje se bi rešilo med malim servisom.
- ledvička na voznikovem sedežu je izrabljena
- plastika v kabini zadaj pri sedežu je počena (nemoteče)
- strešno okno je za zrihtat - lastnik pravi, da je samo jermen za prestavit da do konca zapre
- zadnja leva luč počena (na slikah še ni)
- letne gume so letnik 07 - profila drugače dovolj, ampak 8 let stara guma nima kaj delat na avtu... Zimske pa bogve, skor sigurno podobno stare
Drugače motor lepo vleče, sklopka je bila menjana s košaro in potisnim, velik servis pri 200kkm (olje v diffih, menjalnik, zobati, pumpa, napenjalci). Zelo lepa notranjost, podvozje ne ropota, zame sicer malo len motor, ampak sem navajen lažjega in močnejšega avtomobila, ki je za povrhu še dizel. Poden je videti brez posebnosti (nič udarjeno), zadnji koloteki zaščiteni z bitumnom, lufta na vseh koncih ni čutit. Skratka mehansko avto lepo rihtan, ampak par stvari je preveč motečih (gume in strešno okno me daleč najbolj motita) in je zato cena zame previsoka za kakih 500-600€.
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
ja to je res,takrat ko sem ga šel jaz gledat so še bile sprede luči mat. mogoče jih je do danes že zrihtal? jaz sem sem mu rekel da 4000,ampak je rekel možakar,da 100 spusti več pa neHranata napisal/-a:Danes šel tole pogledat, napake ki smo jih našli:
- treba je naredit mali servis (zadnji delan pri 265 kkm, sedaj jih ima 277kkm)
- malo je rjav na zadnjih blatnikih (bolj površinsko, se da hitr zrihtat)
- mikrojermen malenkost zacvili, ko ga vžgeš, vendar je potem tiho. Pomoje se bi rešilo med malim servisom.
- ledvička na voznikovem sedežu je izrabljena
- plastika v kabini zadaj pri sedežu je počena (nemoteče)
- strešno okno je za zrihtat - lastnik pravi, da je samo jermen za prestavit da do konca zapre
- zadnja leva luč počena (na slikah še ni)
- letne gume so letnik 07 - profila drugače dovolj, ampak 8 let stara guma nima kaj delat na avtu... Zimske pa bogve, skor sigurno podobno stare
Drugače motor lepo vleče, sklopka je bila menjana s košaro in potisnim, velik servis pri 200kkm (olje v diffih, menjalnik, zobati, pumpa, napenjalci). Zelo lepa notranjost, podvozje ne ropota, zame sicer malo len motor, ampak sem navajen lažjega in močnejšega avtomobila, ki je za povrhu še dizel. Poden je videti brez posebnosti (nič udarjeno), zadnji koloteki zaščiteni z bitumnom, lufta na vseh koncih ni čutit. Skratka mehansko avto lepo rihtan, ampak par stvari je preveč motečih (gume in strešno okno me daleč najbolj motita) in je zato cena zame previsoka za kakih 500-600€.
Subaru Impreza RS
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost