Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Moder Outback je moj. Če koga karkoli zanima o avtu lahko komot vpaša na ZS ali pokliče na tel.
Motor lepo prede, kot se za Subaru spodobi in ni nikoli zaribal na poti v Novo Gorico.
Cena je malček nižja od konkurence izključno samo zato,ker želim avto v nekem doglednem času prodat,in ne ker bi bilo z avtom karkoli narobe.
Motor lepo prede, kot se za Subaru spodobi in ni nikoli zaribal na poti v Novo Gorico.
Cena je malček nižja od konkurence izključno samo zato,ker želim avto v nekem doglednem času prodat,in ne ker bi bilo z avtom karkoli narobe.
nasledni teden grem v koper a obisk pa sem si mislil še ta avto usput ogledat pa me znaima a kdo ve kej več od mene, vem da je ta avto italijanski...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6752699&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
prodaja se že lep čas a nikol prodan,
cena mislim da je bila 23-24?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6752699&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
prodaja se že lep čas a nikol prodan,
cena mislim da je bila 23-24?
Hehe, piše "slovensko poreklo". 
awd_top napisal/-a:Hehe, piše "slovensko poreklo".
Mozno da se motim....da se preverit
Mislm da se mors temu modelu imprece izognt 
beliblisk napisal/-a:Mislm da se mors temu modelu imprece izognt
Ker?
Men je oblika top
Hehe.Oblika je stvar okusa medtem ko je zanesljivost nekaj drugega.
Če se mislš lepo pelat pol uredu za tišat pa je naj nezaneslivejša STIka v zgodovini
Če se mislš lepo pelat pol uredu za tišat pa je naj nezaneslivejša STIka v zgodovini
Nikakor ne tisti je srebrne barve in ima nov motor in je že po menjavi motorja naredil slabih 10k km.Tri tedne nazaj je bil pri meni na menjavi oljaawd_top napisal/-a:Ali kdo morda pozna tega outbacka (http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6836359&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;)?
Ali je to ta avto: viewtopic.php?f=17&t=6330" onclick="window.open(this.href);return false; (karel)?
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Hvala za info, bom lastnika malce pobaral po ZS.
Lp
Lp
A to misliš ta letnik, al zaradi motorja? Me zanima, če so zdej tele 2012 in 2013 STi-jke že kaj v red spravlibeliblisk napisal/-a:Hehe.Oblika je stvar okusa medtem ko je zanesljivost nekaj drugega.
beliblisk napisal/-a:Hehe.Oblika je stvar okusa medtem ko je zanesljivost nekaj drugega.
Za letik 2008 sem prebral da imajo problene z org. ECU in da ga je treba ciprej programirat in potem menda ni vec teh motornih napak.
Ce ves/veste kaj vec pliz povej ali oz kje da si sam preberem
2011+ sedanke majo boljsi blok(debelejse stene).
Problem pri hatchu je v samem bloku tko,da ni cudn ce poje ksn bat,ojnico itd. ze pri zlo niski kilometrazi.
Remap naj bi zadevo nekoliko omilil.Seveda velja to samo za 2,5 blok:)
Problem pri hatchu je v samem bloku tko,da ni cudn ce poje ksn bat,ojnico itd. ze pri zlo niski kilometrazi.
beliblisk napisal/-a:2011+ sedanke majo boljsi blok(debelejse stene).
Aha
A primeru da bi zamenjal za kovane bate takoj v zacetku nakupa potem bi bile te okvare minimalne ali bi moral se kaj zamenjat da sem miren klede "serijakih" okvar
Ojnice glih niso tak problem za stock turbino.
Zamenjaš bate in vijake glave, narediš remap in uzivaš v voznji.
Če seveda original bati niso sli u k....rac in porajsal cilinder, pol je mal vec dela.
LpS
Zamenjaš bate in vijake glave, narediš remap in uzivaš v voznji.
Če seveda original bati niso sli u k....rac in porajsal cilinder, pol je mal vec dela.
LpS
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Tko nekak :.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost