Na primorki večji kos betona z nadvoza padel na vozeči avtom
-
Modras
Na primorki večji kos betona z nadvoza padel na vozeči avtom
Neverjetno kaj je prestal omenjeni Subaru in kako se je to zgodilo
Kaj pravite na omenjeno?
Kaj pravite na omenjeno?
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Re: Na primorki večji kos betona z nadvoza padel na vozeči a
Da imajo mal čuden meter, ker tole ni pol metra betona zame :mrgreen:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Očitno površno pregledan nadvoz...so pa tudi dosti velike vibracije vlaka...
Sama sreča pa je imel voznik..ufff.
Mi je pa najbolj zanimivo to, da je ravno Subaruja doletel, ko je nas res ogromno
Sama sreča pa je imel voznik..ufff.
Mi je pa najbolj zanimivo to, da je ravno Subaruja doletel, ko je nas res ogromno
V italiji je pa cel nadvoz padel na avtocesto.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
Modras
Vidi se naše škrtarjenje in malomarnost pri vzdrževanju omenjenih objektov oziroma nadvozov/podvozov
Čudi me da se niso sprožile zračne blazine in zavese oziroma da se ni aktiviral noben od elementov varnosti na vozilu
K sreči pa jo je voznik dobro odnesel in mu ni bilo hujšega ter je preživel
A je v tem primeru vozilo avtomatsko ocenjeno kot totalka in bo dobil odškodnino?
Čudi me da se niso sprožile zračne blazine in zavese oziroma da se ni aktiviral noben od elementov varnosti na vozilu
K sreči pa jo je voznik dobro odnesel in mu ni bilo hujšega ter je preživel
A je v tem primeru vozilo avtomatsko ocenjeno kot totalka in bo dobil odškodnino?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Verjetno nima senzorjev na prednji šipi.Modras napisal/-a: Čudi me da se niso sprožile zračne blazine in zavese oziroma da se ni aktiviral noben od elementov varnosti na vozilu
-
Modras
Jasno, da jim nima, ampak a tebi ni malo čudno da se ni aktiviral nihče od sistemov aktivne in pasivne varnosti?danci1973 napisal/-a:Verjetno nima senzorjev na prednji šipi.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ne.Modras napisal/-a:Jasno, da jim nima, ampak a tebi ni malo čudno da se ni aktiviral nihče od sistemov aktivne in pasivne varnosti?danci1973 napisal/-a:Verjetno nima senzorjev na prednji šipi.
-
Modras
Aja?danci1973 napisal/-a:Ne.
Kako pa da ti ni nič čudno glede tega?
Ker niso mišljeni, da ščitijo v takem primeru in je popolnoma bv, da bi se aktivirali.
No, ja, če bi se, bi bila zagarantirana totalka
-
Modras
Misliš?strumf666 napisal/-a:Ker niso mišljeni, da ščitijo v takem primeru in je popolnoma bv, da bi se aktivirali.
Sem že videl kako sta see enkrat sprožila zračna vreča in alarm, ko je nekdo vrgel kamen v šipo
Zadeve se očitno sprožijo ko jim paše
Če se sproži airbag, ko nekdo vrže kamen v šipo se temu reče napaka 
Tudi meni se ne zdi nič narobe, da se ni noben AB sprožil. Ne vem, če obstaja kakšen senzor, oz program, ki bi zaznal na leteče predmete. Tukaj ni prišlo do velikih pojemkov, ki so v primiru čelnega oz. bočnega trka.
Je pa sramota, kam gre "naš" denar. Taki objekti morajo zdržati kar nekaj desetletij, ne pa da se jih vsako desetletje korenito obnavlja.
Je pa sramota, kam gre "naš" denar. Taki objekti morajo zdržati kar nekaj desetletij, ne pa da se jih vsako desetletje korenito obnavlja.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
-
Modras
To pa je več vzorokov predvsem nesposobno vodstvo v gradbenih in ostalih podjetjih ter škrtarjernje na materialihTedyBi napisal/-a:Je pa sramota, kam gre "naš" denar. Taki objekti morajo zdržati kar nekaj desetletij, ne pa da se jih vsako desetletje korenito obnavlja.
Ne bom pluval v lastno skledo, ampak tule vodstvo v gradbenih firmah nima nič opraviti. Nekje drugje bo potrebno poizkati krivca. Če je bil 1m3 betona marke 30 leta 2010 ~140 eurou, je danes ~70eurou. Kaj je beton letos kaj slabši? NE. Še vedno je marke 30. Bolj je zanimivo, da je delež zaposlenih v državnih podjetjih z visoko izobrazbo veliko večji, kot v enem gradbenem podjetju. In potem ta državna podjetja iščejo druga podjetja, da opravljajo odgovornost. Zakaj že?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov