amg
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: amg
Tega sem zadnjič videl pred Rotar centrom na Brezovici.
Res besno zgleda....
:.sup
Res besno zgleda....
kiki napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9096285&show=2
a kdo to prodaja, ki je na forumu
Najbolj, da poizkusiš še na renault forumu pa še kje. Morda ga najdeš....
Go Westy, go!
Približno tako kot z STI. Razno poraba je še ene +3....
Vse to pa oddtehta z brutalnim zvokom in hitrostjo kako jo nabira tudi po 220 kmh. Takoj bi imel tak avto samo, če bi delal na leto do 15 t/km in ne 35 in več t/km...
Vse to pa oddtehta z brutalnim zvokom in hitrostjo kako jo nabira tudi po 220 kmh. Takoj bi imel tak avto samo, če bi delal na leto do 15 t/km in ne 35 in več t/km...
Go Westy, go!
Poraba je kar tam okoli 3+l/100. Po mestu okoli 20-30 l, odvisno kaj počneš (strašiš z zvokom folk, pometaš z ritjo, bla, bla bla...), po magistralki in AC pa z nekajkratnim obiskom meje 250 km/h pa 15-17 litrov, samo po AC s hitrostjo od 180 do 230 km/h pa 17,5l... Diski so še najmanjši problem. Gume (sploh zadnje)so pač potrošni material in po informacijah, ki jih premorem so dobre ravno za ene 15 tisoč, ker navor dela svoje. Z motorjem (ki je predimenzioniran) in menjalnikom ponavadi ni težav so precej zanesljivi, seveda pa moraš kupovati avto s vsaj približno priverljivo zgodovino.
Zdej pa vse skupaj potegni z Imrezo... ko mimogrede kupiš STI in še preden se začneš zares vozit moraš podret motor pa potem zraven nabavit delov takšnih in drugačni za boljši performans za par miljavžnt evrov je pa poceni :P. Pri AMG 55 tega ne rabiš, ker je 500 konj dovol za k nam
. No, pa še diske pa ploščice ne smeva pozabit
. Pa bi jo vseen še kdaj imel, da ne bo pomote.
Vsak gušt stane
.
Zdej pa vse skupaj potegni z Imrezo... ko mimogrede kupiš STI in še preden se začneš zares vozit moraš podret motor pa potem zraven nabavit delov takšnih in drugačni za boljši performans za par miljavžnt evrov je pa poceni :P. Pri AMG 55 tega ne rabiš, ker je 500 konj dovol za k nam
Vsak gušt stane
Go Westy, go!
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Če samo pomislim kakšen je strošek registracije/zavarovanja me vse mine.
Saj je lep, ima hud zvok, sem vozil že tudi kaj močnejšega od MB, saj res gre, ampak ni to to.
Zame osebno mora brbotat...
Pa čeprav je Impreza počasnejša, manj udobna,....
Ampak to je samo moje skromno mnenje.
Saj je lep, ima hud zvok, sem vozil že tudi kaj močnejšega od MB, saj res gre, ampak ni to to.
Zame osebno mora brbotat...
Pa čeprav je Impreza počasnejša, manj udobna,....
Ampak to je samo moje skromno mnenje.
https://onthepitlane.files.wordpress.co ... 8844_n.jpgbeliblisk napisal/-a:Eh,kupš res hud stroj pol pa plin not![]()
Če ni za benz pa za gume si take rakete ne morš privoščit.
Osebno bi imel za dailya B7 RS4ko,če bi finance dopuščale :.sup
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Jst sm vozu S4, RS4 in S6, pa morm rečt da mi je še najbol ušeč S4 z 2.7 v6 biturbo mašino (195kW mislm da ma fabrško), šraufarija je pa druga stvar. Drugače je pa v vzdrževanju že velka razlike če maš S al pa RS, razne zavore itd.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov