Prenosni računalnik, windows in digitalno pisalo
Prenosni računalnik, windows in digitalno pisalo
Zanimajo me izkušnje s tablicami, ki imajo Windows sistem in zraven tudi digitalno pisalo.
Kakšna je uporabnost teh pisal? Ali res dobro prevajajo pisavo v digitalni zapis? Kako je z prezentacijami na tablicah? Kakšna je povezava z projektorji?
Hvala za odgovore.
Kakšna je uporabnost teh pisal? Ali res dobro prevajajo pisavo v digitalni zapis? Kako je z prezentacijami na tablicah? Kakšna je povezava z projektorji?
Hvala za odgovore.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Re: Prenosni računalnik, windows in digitalno pisalo
Jst sm pisalo s pridom uporabljal na faksu, ko smo dobili v pdf-ju zapiske, pa sem jih odprl in s pisalom dopisoval v pdf (Windows 8 in pdf viewer iz win 8 to omogočata).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Odlično, to je to.
Še kakšno mnenje?
Še kakšno mnenje?
Tablica z Win 8.1 je zmaga. Me že dolgo mika.
Na žalost so mi zaenkrat še predrage.
Na žalost so mi zaenkrat še predrage.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Gorazd išči lenovo Thinkpad X200 ali X201 ali X220 ali X230. Cene gredo tudi tako po vrsti, od najnižje proti najvišji.
To je u bistvu prenosnik, ki mu zavrtiš ekran in dobiš tablico s pisalom. X200 ima samo pisalo in samo s pisalom delaš, ostali so že pa 10 prstni touch screen + pisalo. V X200 je recimo C2D procesor iz zadnje serije C2D procesorjev, nekje na zmogljivosti prvih I3, ker ima še enkrat več cachea kot I3 proci. X201 je z prvim I7 procom in full huda kištica, X220 je sandy, X230 pa ivy bridge proc I5.
So pa vsi 12col velki.
To je u bistvu prenosnik, ki mu zavrtiš ekran in dobiš tablico s pisalom. X200 ima samo pisalo in samo s pisalom delaš, ostali so že pa 10 prstni touch screen + pisalo. V X200 je recimo C2D procesor iz zadnje serije C2D procesorjev, nekje na zmogljivosti prvih I3, ker ima še enkrat več cachea kot I3 proci. X201 je z prvim I7 procom in full huda kištica, X220 je sandy, X230 pa ivy bridge proc I5.
So pa vsi 12col velki.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
jaz imam X230 pa nima niti pisala, niti se mu ekran ne obrne
Če želiš te funkcije mora biti X230T
T kao što Tablet....
Cene so pa kar divje pri nas za te zadeve.
V tujini lahko dobiš ugoden surface prejšnje generacije, ki je bolj kot ne isti kot tanov, samo da je bolano ugodnješi.
Če želiš te funkcije mora biti X230T
T kao što Tablet....
Cene so pa kar divje pri nas za te zadeve.
V tujini lahko dobiš ugoden surface prejšnje generacije, ki je bolj kot ne isti kot tanov, samo da je bolano ugodnješi.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Se oproščam, res sem pozabil pripisat T zraven, kot tablet.
Jaz sem Karliju 2 komada X200T zrihtal. Oba sta lahko tablice ali pa prenosnika. Zadeva deluje vrhunsko.
Oba imata še možnost 3G modema in imata slot za sim kartico pod baterijo že v osnovi vgrajen, tako da imaš internet res kjerkoli.
Jaz sem Karliju 2 komada X200T zrihtal. Oba sta lahko tablice ali pa prenosnika. Zadeva deluje vrhunsko.
Oba imata še možnost 3G modema in imata slot za sim kartico pod baterijo že v osnovi vgrajen, tako da imaš internet res kjerkoli.
Kakšna je pa teža?
Sodelavec ima nekaj podobnega od HP, pa je za kakšno uro po rok valat močno pretežak.
Sodelavec ima nekaj podobnega od HP, pa je za kakšno uro po rok valat močno pretežak.
Težek je 1,91kg,jaz pisala skoraj nikoli ne uporabljam,pač nisem navajen nanj 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Teža je:
1.6kg za X200/201 tablet z 6 celično baterijo in delovanjem nekje 4 do 4.5 ur
1.8kg za X220/230 tablet z 6 celično baterijo in delovanjem nekje okoli 9 ur.
1.6kg za X200/201 tablet z 6 celično baterijo in delovanjem nekje 4 do 4.5 ur
1.8kg za X220/230 tablet z 6 celično baterijo in delovanjem nekje okoli 9 ur.
Kaj pa menite o Samsung Galaxy note 2014 edition, oziroma njegovemu predhodniku...Kaj se tiče pisala naj bi bil ok (občutljivost na pritisk, tanke debele črte..) je pa android.
Kar koli bi že kupil bi zaradi pisala, tablico bi uporabljal namesto papirja, gre to v praksi?
Kar koli bi že kupil bi zaradi pisala, tablico bi uporabljal namesto papirja, gre to v praksi?
Točno to želim tudi jaz, le z Windowsi.
Ja, s tablico in pisalom lahko brez problemov pišeš kot na papir.
Desna stran so tableti od lenovo: http://shop.lenovo.com/us/en/tablets/
Sam bi recimo tole vzel (4 jedrni procesor, podpira 10prstno tipkanje in ima resolucijo 1920X1080):
http://shop.lenovo.com/us/en/tablets/th ... hinkpad-8/" onclick="window.open(this.href);return false;
Desna stran so tableti od lenovo: http://shop.lenovo.com/us/en/tablets/
Sam bi recimo tole vzel (4 jedrni procesor, podpira 10prstno tipkanje in ima resolucijo 1920X1080):
http://shop.lenovo.com/us/en/tablets/th ... hinkpad-8/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gorazd, a si mislil tole http://www.microsoft.com/surface/en-gb/ ... face-pro-2 .
Ja. Surface 2 je itak topšit. Na žalost so cene temu primerne.
Izkušenj s pisali pa nimam (ne uporabljam, ne potrebujem). Vem pa, da so sodelavci ugotavljali, da ni vseeno katero pisalo vzameš, saj so razlike menda kar velike. Praviloma velja, da so dražja pisala boljša.
(Jaz oprezam za tablicami (7-8"); nekaj podobnega Nexusu 7", le z WIn 8.1; ampak to ne paše v to temo).
Izkušenj s pisali pa nimam (ne uporabljam, ne potrebujem). Vem pa, da so sodelavci ugotavljali, da ni vseeno katero pisalo vzameš, saj so razlike menda kar velike. Praviloma velja, da so dražja pisala boljša.
(Jaz oprezam za tablicami (7-8"); nekaj podobnega Nexusu 7", le z WIn 8.1; ampak to ne paše v to temo).
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost