Dom in vrt aka "sam svoj mojster"
Dom in vrt aka "sam svoj mojster"
Take teme še nism najdu, pa se mi zdi fajn da jo imamo.
Trenutno se lotevama prenove oz. knaufanja dnevne sobe in se mi res ne da ročno nanašat izravnalne mase, za spalnico sm porabu 3 dni pa je pou manša. Po netu iščem kakšne poce mašine in jih nekak ni, razn za barvanje. Pozna kdo koga oz. kdo mogoče celo ma kakšno takšno mašino, mogoče kak predlog kako rešit zadevo?
Trenutno se lotevama prenove oz. knaufanja dnevne sobe in se mi res ne da ročno nanašat izravnalne mase, za spalnico sm porabu 3 dni pa je pou manša. Po netu iščem kakšne poce mašine in jih nekak ni, razn za barvanje. Pozna kdo koga oz. kdo mogoče celo ma kakšno takšno mašino, mogoče kak predlog kako rešit zadevo?
Re: Dom in vrt aka "sam svoj mojster"
Izravnalno maso bi ti dal po tleh?
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Super si se spomnil te ideje, se da marsikaj zanimivega najti za vse...ideje, ideje 
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
Ne, stenah.karel napisal/-a:Izravnalno maso bi ti dal po tleh?
lepilo pa knauf plate in imaš vse ravno.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
za fuge med platami verjetno misliš.tam daš uniflot pa mrežica se potegne,zato majo plišče puščeen en rob na vsaki strani.tisto naneseš ročno in se ne dobijo nobeni mašini zato.ko ap se posuši pa zbrusiš,in pol naneseš kit tam kjer se vidiji šraufi pa poštrihaš 
Subaru Impreza RS
Ok fantje, očitno se nismo razumel, knaufat znam (sem "poklicno" delu), čez stike dam mrežo in pokitam z uniflopom, pravtako šraufe. Izravnalna masa/jubolin (nekak nočm samo knaufa pobarvat), kako ga najlaži nanašam? Spalnico sm na roke "izravnau" in se mi to nekak ne da več, vem da obstajajo brizgalne mase ampak rabš neko "pro" mašino, rablene so 800e, obstaja kakšna alternativa?
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
mi smo meli taki stroj ki je gor šrical,kanglo si odpodaj pod mašin postavil paje že va vakum vleklo,dva pa sta od zadaj glihala
Subaru Impreza RS
Jaz mam uno pištolo za barvanje sten iz Top shopa. Ima precej veliko šobo za špricanje, če ta masa ni gosta, potem bi to lahko s to mašino naredil.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Sedaj mi je jasno kaj bi ti rad,samo povedati nisi znal
Se pravi stene in strop je treba prekitat z Jubolinom.
Ko sem bil v formi in sem vsak dan to delal sem imel nekje povprečje 3 sobe na dan.
Tako,da mi res ni jasno kaj si ti delal tri dni v eni sobi
Se pravi stene in strop je treba prekitat z Jubolinom.
Ko sem bil v formi in sem vsak dan to delal sem imel nekje povprečje 3 sobe na dan.
Tako,da mi res ni jasno kaj si ti delal tri dni v eni sobi
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Nekak nimam roke za to, ostalo ni problem, use zrihtam
.
Imam tudi jaz eno vprašanje pod "sam svoj mojster " : kdo mi zna povedati, kje bi lahko kupil - natični štirioglati ključ 9x9 mm (obvezno samo štirioglat - ne šestkotni oz. zvezda ). Sem klical tudi v Unior,pa so rekli, da kaj takega ne izdelujejo.Tudi v ostalih štacunah tega nisem našel.
Če se prav spomnim, so imeli nekaj podobnega dimnikarji za odpiranje dimniških vratc
Če se prav spomnim, so imeli nekaj podobnega dimnikarji za odpiranje dimniških vratc
Forester diesel
Jaz sem kar zbrusil enga 6 kotnega...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Tako je, najlažje ga je narediti iz cevi in nato eventuelno zakaliti.
Kaj pa vodovodarji, a nimajo nekaj podobnega?
Kaj pa vodovodarji, a nimajo nekaj podobnega?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov