Glede na vreme ...
Glede na vreme ...
... upam, da je z vsemi vse v redu.
A je koga zalilo? Je potrebna kaka pomoč? Lahko kako pomagamo (seveda vsak po svojih močeh)?
A je koga zalilo? Je potrebna kaka pomoč? Lahko kako pomagamo (seveda vsak po svojih močeh)?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: Glede na vreme ...
Zasavska trojica Zagorje, Trbovlje in Hrastnik sta dokaj dobro odnesla zaenkrat. Sicer pada dež, ampak največja nevarnost zaenkrat preti s strani vdirujoče Save, ki prehitro teče iz ljubljane, tukaj pri nas pa se zatika, zato se nivo dviguje. Vsa mestna jedra so precej višje od reke in so načeloma na varnem, z razliko določenih manjših primestnih zaselkov v neposredni bližini reke, ki pa so pomoje dost dobro pripravljeni, ker smo na podlagi drugih, ki so nastradali na horuk pol dneva prej, vidli da ni heca.
Velik problem so tudi ujeti tujci, ki so iskali pot domov in ponesreči zajadrali v Zasavje, zdaj pa ne gre ne naprej ne nazaj....
Zaenkrat imamo odprte športne dvorane za tiste ki rabijo prostor za prespat. CZ se je super obnesla.
Brat mi je javil, da ima pri sebi 5 ukrajinskih turistov, ki so rabili prenočišče
Videl sem da je Mozirje dobro zdelalo...takoj sem se spomnil na Karla ki je pred leti doživel hudournik skozi hišo...upam da je tokrat vse OK.
Velik problem so tudi ujeti tujci, ki so iskali pot domov in ponesreči zajadrali v Zasavje, zdaj pa ne gre ne naprej ne nazaj....
Zaenkrat imamo odprte športne dvorane za tiste ki rabijo prostor za prespat. CZ se je super obnesla.
Brat mi je javil, da ima pri sebi 5 ukrajinskih turistov, ki so rabili prenočišče
Videl sem da je Mozirje dobro zdelalo...takoj sem se spomnil na Karla ki je pred leti doživel hudournik skozi hišo...upam da je tokrat vse OK.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Sam nisem uspel pridt iz Kranja do doma. Doma pa postavljena protipoplavna zascita, ker nam ze tri leta hudourniki teceje po cesti in obcasno potocek Boben mece iz struge. Iz cetrtka na petek je blo pestro.
a je kdo že s Karlijem govoril? Sicer so takrat dobro poštimali, ampak vseeno?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Napisal je, da je bilo divje... Kej več pa ne.
Jap, se je oglasil danes.
Tut jest upam da je z usemi vredu in so na vernem
Je šel kdo kaj v pomoč te dni? Mene fejst srbi da bi šel, pa je danes moja z novorojeno hčerko prišla domov
Sta pa šla oba brata pa še nekaj kolegov tja čez hrib v spodnjesavinjsko dolino pomagat ven iz blata reševat, kar se še da rešit...in vse drugo pospravit za na odpad 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Nope, šiht je še. Naslednji teden imam pa že za našo cesto bager naročen, tko, za dopust. Ni bilo iz tega vikenda, ampak akumulacija nalivov zadnjih cirka 10 dni. Vsi peskolovi so polni, prejšnji petek popoldne (ne ta, diluvialni) smo pa moral s sosedi tri podrta drevesa na cesti prežagat da sem sploh lahko prišel z avtom do hiše. Te ostanke moram tud še malo lepše pospravit.
Vse najboljše za pamžko.
Vse najboljše za pamžko.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Čestitke, pa vse dobro želim!BackW00d napisal/-a: ↑06. Avgust 2023, 18:16Je šel kdo kaj v pomoč te dni? Mene fejst srbi da bi šel, pa je danes moja z novorojeno hčerko prišla domovSta pa šla oba brata pa še nekaj kolegov tja čez hrib v spodnjesavinjsko dolino pomagat ven iz blata reševat, kar se še da rešit...in vse drugo pospravit za na odpad
![]()
BackW00d, čestitke!! 
Lep pozdrav iz Savinjskega konca vsem skupaj, hvala za skrb vendar smo jo mi odnesli skoraj brez posledic. Dolina je pa v razsulu in je podobna vojnemu območju.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov