Če ne bi vse sosednje države in auslenderji iz Zahodne Evrope glasovali, ta lezbača ne bi nikoli zmagala... Fuj.
Jaz sem za Ukrajino navijal...
Dej NE seriDoberman napisal/-a:Kakšno sranje od komada je zmagalo![]()
Če ne bi vse sosednje države in auslenderji iz Zahodne Evrope glasovali, ta lezbača ne bi nikoli zmagala... Fuj.
Doberman napisal/-a:Kakšno sranje od komada je zmagalo![]()
Sorry, Boby, glede lezbištva... ampak, zakaj je potem njen image copy-paste K. D. Lang? Nekaj simbolike mora biti v tem...Boby napisal/-a:Dej NE seriDoberman napisal/-a:Kakšno sranje od komada je zmagalo![]()
Jaz sem za Ukrajino navijal...![]()
Kake prbijaš , a poznaš Marijo da prbijaš da je Lezbača..
...no jst sm jo spoznau tko da .... :fewefw
tvoje mneje =t
ni nujno, lahko je to spet samo nacin provokacije, ker je moderno bit homo usmerjenDoberman napisal/-a:Sorry, Boby, glede lezbištva... ampak, zakaj je potem njen image copy-paste K. D. Lang? Nekaj simbolike mora biti v tem...
To pa zihr držiNiva13 napisal/-a:
spet pa ne mores kar prilepit etiketo samo zaradi nacina oblacenja
punca pac ima dobro mero samokriticnosti in je presodila, da nekako lih ne pase v miniko s stiklni
Ej, sam ti pa neki sumljive pišeš....Niva13 napisal/-a:pa tudi nic narobe, ce je res, pomembno je, da clovek najde sorodno duso neglede na spol
TORA! TORA! TORA! napisal/-a:Ej, sam ti pa neki sumljive pišeš....![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost