Peskanje in barvanje (jeklenih) felten ...
Peskanje in barvanje (jeklenih) felten ...
Kakšna ideja, komu zaupati to delo? 4-5 felten, sedaj so srebrne z vključki rje, rad bi jih videl v črni barvi.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Re: Peskanje in barvanje (jeklenih) felten ...
Jaz sem jih dal kolegu, jih je v službi spustil čez avtomatsko peskirnico, nato pa pobarval s tesarol črno barvo na pištolo.
No, naslednjo zimo so bla ista kot pred peskanjem. Priporočam nekaj bolj ziher in preverjenega!
Sam jih vsako zimo na debelo našpricam s sprejem v poljubni (itak črni) barvi in če je treba še enkrat sredi zime, rjo skrije do zadovoljive mere
No, naslednjo zimo so bla ista kot pred peskanjem. Priporočam nekaj bolj ziher in preverjenega!
Sam jih vsako zimo na debelo našpricam s sprejem v poljubni (itak črni) barvi in če je treba še enkrat sredi zime, rjo skrije do zadovoljive mere
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Grašič v Mošah. Faca možakar.
Okvir kolesa z vilcami vred mi je speskal in nato "neprebojno" poštrihal za 50€.
Okvir kolesa z vilcami vred mi je speskal in nato "neprebojno" poštrihal za 50€.
Priporočam Primometal iz Opatjega sela:
http://www.poslovni-oglasnik.si/?id=1871423
http://www.poslovni-oglasnik.si/?id=1871423
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Odvisno s kje si..
(primorska okolica, moja malenkost)
Tnx, idej je torej dosti,
vse kar vem je, da se sam ne bi lotil zaradi podobnih izkušenj kot backW00d.
vse kar vem je, da se sam ne bi lotil zaradi podobnih izkušenj kot backW00d.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Navadn šmirgl v roke, pobrusiš, potem pa s sprejem poštrihaš. En sprej je zadosti za 5 felten, cena črnega spreja je pa 3 do 4 evre.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Navadna akrilna barva v spreju na rokah brisalcev ne zdrži niti eno leto, ko je treba že spet na novo barvati.
Zato če se hočeš za več časa rešiti stalnega brušenja in barvanja je peskanje in prašno barvanje zelo dobra rešitev.
Zato če se hočeš za več časa rešiti stalnega brušenja in barvanja je peskanje in prašno barvanje zelo dobra rešitev.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Na foresterjih sem jih barval enkrat na pol leta. Brez brušenja.
Ko se mi jih ni dalo več, sem pa namesto črnega spreja uporabil dinitrol v spreju. Odlična zadeva. Ne gre več dol, pa če se še tok matraš.
Ko se mi jih ni dalo več, sem pa namesto črnega spreja uporabil dinitrol v spreju. Odlična zadeva. Ne gre več dol, pa če se še tok matraš.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Na koncu pa ugotoviš, da gre časa in denarja precej več, kot pa enkratno peskanje in barvanje.
Za lita platišča mogoče. Ker pa gre za jeklena, pa ne.
Jaz sem pred leti zbrusil do pleha, namazu z ferosanom, še enkrat dobro očistil, pihnu s temeljno in čez 2x s črno. Sem ziher, da še danes drži.
En popoldan časa, pa 10€ za material...
En popoldan časa, pa 10€ za material...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Speskano za 40-50e in pobaarvano za 200
Ko iz fabrke!!!
Ko iz fabrke!!!
Upam da govoriš za alu felge, ker.....ma v vsakem primeru je tole čist prehuda cena
Tukaj je kolega dogsbody peljal svoja platišča, pa je bil končni rezultat
http://koritnik.si/storitve/peskanje/ce ... ja-platisc
Tukaj je kolega dogsbody peljal svoja platišča, pa je bil končni rezultat
http://koritnik.si/storitve/peskanje/ce ... ja-platisc
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ja itak alu.. Original... Pa antracid, tud to je dvignil ceno...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov