Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Amortizer nima funkcije, da bi rit pokonci držal. To vlogo imajo izključno fedri, tako da če rit dol visi, so fedri zanič.
Če je po občutku amortizer dober, samo fedre menjaš.
Če je po občutku amortizer dober, samo fedre menjaš.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Jst sm se pri OB-ju zajebal, pa dvakrat v enem mescu podiral. Amortizer je bil že kyb exel-g, torej menjani enkrat n-let nazaj. Po menjavi fedrov sta v roku enga tedna oba olje spustila. Od zdej bom menjaval kar oboje naenkrat 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Če je amortizer "po višini nastavljiv" oziroma prilagodljiv glede na obremenjenost, potem ima funkcijo, da drži rit v pravi višini...
Lahko pa da je vseskupaj crknilo + slabi fedri, pa je zdej gliser.
Lahko pa da je vseskupaj crknilo + slabi fedri, pa je zdej gliser.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
To velja samo za samonastavljive. Ampak ti imajo itak tanjše in krajše fedre, ki jih je treba prej menjat, pa ker ljudje tega ne delajo, uničijo amortizerje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ok, tok da vem ker bom shranil amortizerje in kupil naslednjič le fedre in bo za en čas OK.
Kok je 100-ka pocen, zdele tankat pa ful se vozt

Bomo kdaj videli kaj takega v boxer izvedbi?
https://youtu.be/j0An3RbXcPg
Aja dejte mi povedat kako prilepis video v post da ni treba na youtube hodet?
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Schudr napisal/-a: ↑30. November 2018, 08:10Bomo kdaj videli kaj takega v boxer izvedbi?
Koda: Izberi vse
[youtube_ID]j0An3RbXcPg[/youtube_ID]Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Je kdo tuki na forumu k pozna koga, ki bi lahko zrihtu BFGoodrich TA KO2 v dimenziji 225/55r17?
Uvoznik je Boltez iz kranja, tako da ce jih on nima, jih bos tezko dobil
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Na pomoc, ce mi kdo zna pomagat! 
Priklapljam doma zdaj to UTP vticnico in mi ne deluje.
Na UTP kablu je bil normalno konektor, kateri je bil vkljucen v skatlico za tv in je vse delovalo..
Konektor sem cviknila dol in zice zlozila enako kot so bile v konektorju in jih dala na mesta.
Vticnico sem potem spet odprla in videla da so se vse zicke lepo vsedle in potem verjetno tudi imajo v redu spoj. Ko priklopim kabel in ga povezem s skatlico, tv ne dela
Kaj sem zafrknila?
Hvala za pomoc
Na UTP kablu je bil normalno konektor, kateri je bil vkljucen v skatlico za tv in je vse delovalo..
Konektor sem cviknila dol in zice zlozila enako kot so bile v konektorju in jih dala na mesta.
Vticnico sem potem spet odprla in videla da so se vse zicke lepo vsedle in potem verjetno tudi imajo v redu spoj. Ko priklopim kabel in ga povezem s skatlico, tv ne dela
Kaj sem zafrknila?
Hvala za pomoc
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
-
zivkovicjan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 68
Včasih se zgodi da se žičke premaknejo ko se konektor stiska skupaj, preveri da so vse do konca v konektorju (in 100% isto pozicionirane kot prej na kablu [enako orientiran konektor]), to je najlažje. Drugače pa imam tester s katerim se lahko preveri kabel, in vidi katera žička ne deluje, če želiš posodim. Mogoče kakšna slika od blizu starega konektorja + novega vtiča od zadaj, tako da se lahko razloči barve?SubaruLove napisal/-a: ↑06. December 2018, 23:16Na pomoc, ce mi kdo zna pomagat!
utp-zakljucen.jpg
rps20181206_231007.jpg
Kaj sem zafrknila?![]()
Hvala za pomoc![]()
Na sami vtičnici je narisano, kako morajo bit zaključene parice. Obstajata dva sistema in lahko se zgodi, da je ravno napačen v navezi s kablom.
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
Hvala za pomoc 
Sajmon
Najprej sem povezala tako kot je tu narisano ampak na sliki niso locene z belo crto ali polne tako da ne vem katera tocno gre kam, mi pa tudi ni delalo
Zdaj so povezane tako:
zivkovicjan
Bom se enkrat preverila za vsak slucaj ce ni kaksna zicka samo na pol notri.
Tako je zdaj notri, glede na to da moram s kablom povezati sem jih obrnila ravno obratno da se enake barve pokrijejo ko dam konektor na vticnico.
Hvala vam, ce ne ugotovimo tu kaj je bi mogoce res prosila za tester
Sajmon
Najprej sem povezala tako kot je tu narisano ampak na sliki niso locene z belo crto ali polne tako da ne vem katera tocno gre kam, mi pa tudi ni delalo
Zdaj so povezane tako:
zivkovicjan
Bom se enkrat preverila za vsak slucaj ce ni kaksna zicka samo na pol notri.
Tako je zdaj notri, glede na to da moram s kablom povezati sem jih obrnila ravno obratno da se enake barve pokrijejo ko dam konektor na vticnico.
Hvala vam, ce ne ugotovimo tu kaj je bi mogoce res prosila za tester
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Zaključi tako, kot je narisano na vtičnici varianta A, priklopi običajen UTP kabel do naprave in bi moralo delat. Trenutno imaš na vtičnici napačno zvezano.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost