Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
cheno me je po moje ze do grla sit s tole stevilko:slajki napisal/-a:Kolk je pa kej močna tale alfa??
6.2s 0-100km/h ... z njegovim g-metrom zmerjeno
kar se konjenice tice je pa nkol nisem dal na dino...nekje 220-250km bi morala skp spravt (1.8motor pa 1.4bar boost), ali kot je cheno reku: ko prides ven iz turbo luknje se premakne
ps
@subi92 tej alfi se havba odpira normalno(spredaj, kot napr. subarujem), tko da je komplet zaprta, je pa res zadaj privzdignjena....spet citiram chenota: "it is a feature"
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Japanese Domestic Market, torej stvari za Japonski trg.. Vsaj po mojem 
Rej je.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
in ce ni ocitno sm se jest pol delal norca in dodal IDM (Italian domestic market)
drgac so pa glavni trgi
-JDM
-EDM
-USDM
upam da je ocitno ker je ker, ce sm se zmotu pr nastevanju pa naj kdo poprav
drgac so pa glavni trgi
-JDM
-EDM
-USDM
upam da je ocitno ker je ker, ce sm se zmotu pr nastevanju pa naj kdo poprav
Vprašanje:
Pri nekaterih avtomehanikih sem zasledil, da uporabljajo sprej proti rjavenju podvozja, ki je črne barve. Mogoče ve kdo kje bi se to dobilo? Imam na podvozju par pikic, katere moram še malo popravit...
Hvala!
Pri nekaterih avtomehanikih sem zasledil, da uporabljajo sprej proti rjavenju podvozja, ki je črne barve. Mogoče ve kdo kje bi se to dobilo? Imam na podvozju par pikic, katere moram še malo popravit...
Hvala!
imaš več variant.
- dinitrol
- hammerite barva
- wurth
- navadno dvokomponentno barvo
- staro olje, pa potem na makadam
Jaz uporabljam hammerite barvo (paint over rust), ki se zažre v rjo in ji ne pusti do zraka, pa potem tam ne rjavi več. Tam ko pa s čopičem ne dosežem pa z dinitrolom v spreju.
- dinitrol
- hammerite barva
- wurth
- navadno dvokomponentno barvo
- staro olje, pa potem na makadam
Jaz uporabljam hammerite barvo (paint over rust), ki se zažre v rjo in ji ne pusti do zraka, pa potem tam ne rjavi več. Tam ko pa s čopičem ne dosežem pa z dinitrolom v spreju.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kje pa se da dobit ta dinitrol, pa hammerite itd?
Aja, pa rabu bi tole v spreju, pa da je črne barve.
Hvala :.sup
Aja, pa rabu bi tole v spreju, pa da je črne barve.
Hvala :.sup
merkur in max majer imata dinitrol spreje
bauhaus in baumax pa imata hammerite barve - samo pazi na ceno, ker zadeve kr stanejo.
bauhaus in baumax pa imata hammerite barve - samo pazi na ceno, ker zadeve kr stanejo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Apii
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 628
- Kraj: Slovenj Gradec
- Kontakt:
Hay,
nisem vedu kam bi dal, pa bom kar tle objavu, če še gdo ni pogledu.
Komentar je dober, najbolj zadnji
http://www.youtube.com/watch?v=oY91fFBEr6I" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp
nisem vedu kam bi dal, pa bom kar tle objavu, če še gdo ni pogledu.
Komentar je dober, najbolj zadnji
http://www.youtube.com/watch?v=oY91fFBEr6I" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp
4doors for more whores
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost