Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Če si dubu dohodnino zdaj imaš možnost ugovora, kaj boš pa rešil ti pa težko pomagam 
Uveljavljaš lahko samo od začasnega naslova. Moraš pa dobit od firme potrdilo katere dni v letu si bil v službi (mislim da lahko napišejo kar seznam: januar 15x, februar 18x, itd.) in na papir zraven dopišeš naslova (firme in začasni) ter kilometrino poračunaš (jaz sem kar v excelu poračunal in tabelco naredil). Potrdilo priložiš poleg obrazca. Glede vzdrževanega člana je pa tako, da moraš zračunat če se ti splača. Ker če ta starim pobereš bodo pa oni morali plačat. Jaz sem zadnje tako imel, da je fotr več vn dobil kot če bi nase cenzus prenesel. Pod črto je bilo 500€ razlike.
Je pa tako, da se daleč najbolj splača to februarja uredit, te potem dekleta še pokličejo s fursa in ti pomagajo, če se kaj zmotiš. Trenutno pa vse čakajo samo še dopust in so site ljudi, ki jim ne paše plačat dohodnine in se derejo po telefonu na njih.
Pa še nekaj - bolj se ti splača da ti ne razdrobijo napotnice po 300€. Naj nakažejo skupaj, celo leto vplačuješ dohodnino, februarja dodaš še kilometrino in na koncu dobiš lep kupček še nazaj. Verjemi, zadovoljstvo je neprimerno večje
Je pa tako, da se daleč najbolj splača to februarja uredit, te potem dekleta še pokličejo s fursa in ti pomagajo, če se kaj zmotiš. Trenutno pa vse čakajo samo še dopust in so site ljudi, ki jim ne paše plačat dohodnine in se derejo po telefonu na njih.
Pa še nekaj - bolj se ti splača da ti ne razdrobijo napotnice po 300€. Naj nakažejo skupaj, celo leto vplačuješ dohodnino, februarja dodaš še kilometrino in na koncu dobiš lep kupček še nazaj. Verjemi, zadovoljstvo je neprimerno večje
A kdo kaj enduraše spremlja mogoče... minuli vikend se je Erzberg Rodeo odvijal v Eisenerz, Avstrija!
Najtežji enodnevni hard enduro tekmovanje, kjer je nastopal tudi slovenec Miha Špindler.
Na sam event sprejmejo 1500 tekmovalcev kjer dva dni potekajo kvalifikacije (prolog) kjer izluščijo 500 najhitrejših. V nedeljo pa jih postavijo v 10 vrst po 50 voznikov in piči miki v dnevni kop! Sama dirka je je zasnovana v očeh organizatorjev tako nebi zaključil dirke nihče. Leta 2015 jih je zaključilo samo 6!
Če koga zanima je tukaj cel event. https://www.youtube.com/watch?v=N39eM-I8VP4
Najtežji enodnevni hard enduro tekmovanje, kjer je nastopal tudi slovenec Miha Špindler.
Na sam event sprejmejo 1500 tekmovalcev kjer dva dni potekajo kvalifikacije (prolog) kjer izluščijo 500 najhitrejših. V nedeljo pa jih postavijo v 10 vrst po 50 voznikov in piči miki v dnevni kop! Sama dirka je je zasnovana v očeh organizatorjev tako nebi zaključil dirke nihče. Leta 2015 jih je zaključilo samo 6!
Če koga zanima je tukaj cel event. https://www.youtube.com/watch?v=N39eM-I8VP4
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Hvala vsem. Ja, malo sem pozabil na to dohodnino oz. se slabo pozanimal kako in kaj. Sem pa vseeno mislil, da manj pa bo. Pritožbo bom sicer spisal, pa bomo videli kaj bo. Slabše verjetno ne bo
Grizli - šele v ponedeljek sem dobil, tak oda prej bi težko pisal pritožbe
Grizli - šele v ponedeljek sem dobil, tak oda prej bi težko pisal pritožbe
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Mislim, da ni na forumu, drugače mu je ime Nejc in je iz Gorenjske.Grizliboy napisal/-a: ↑26. Maj 2018, 20:18Lepo mu pašejo![]()
![]()
http://shrani.si/f/3H/SX/4la2CSVC/dsc03421.jpg Kateri od forumašev je bil na goni pony z njim ?
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Zanimivo branje:
https://www.hemmings.com/blog/2018/06/0 ... se-go-now/
https://www.hemmings.com/blog/2018/06/0 ... se-go-now/
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Je bil kdo od naših včeraj v piceriji Diavolo? Grafitno sive felge na OB?
It's a hybrid. It burns gas and oil!
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Hej, računalničarsko vprašanje.
Trdi disk, na lepem je ob zagunu začel notri nekaj klikat, kot kakšno stikalo/rele, in piskat, piše hard disk drive error ... Predvidevam, da je kaput?
Kje in kako obnovit podatke, kakšne so kaj cene in uspešnost?
Trdi disk, na lepem je ob zagunu začel notri nekaj klikat, kot kakšno stikalo/rele, in piskat, piše hard disk drive error ... Predvidevam, da je kaput?
Kje in kako obnovit podatke, kakšne so kaj cene in uspešnost?
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Ponavadi okoli 400€, poštimajo ti ga pa v zagrebu. Mogoče sedaj že pri nas, ampak …
A backupa pa nimaš?
A backupa pa nimaš?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Nekatere stvari mam drugje, dosti pa tudi ne ...
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Anni d.o.o. Trzin, how to in brand prevzet od Kotarja 2012; sedaj se je to samo še nadgrajevalo.
Za kak € popusta jih še lahko jaz prosim...
Smo pa top v Slo za te reči.
2013 smo še mi kdaj kaj poslali v Zagreb vendar nam kmalu niso več prišli prav... in smo si pomagali sami z novejšo opremo in znanjem Rusov
@nebivedu z tistim postom si me pa kr mal užalu
Za kak € popusta jih še lahko jaz prosim...
Smo pa top v Slo za te reči.
2013 smo še mi kdaj kaj poslali v Zagreb vendar nam kmalu niso več prišli prav... in smo si pomagali sami z novejšo opremo in znanjem Rusov
@nebivedu z tistim postom si me pa kr mal užalu
Subi92, Kotar je 95% diskov pošiljal v zagreb, računal pa 12k za to (Hrvatje pa 5). Sem imel en tak primer. Nisem pa vedel, da ste vi vse to prevzeli od njih.
Jaz jih sam obnavljam - ponavadi je samo elektronika, pa poiščeš enak delujoč disk na bolhi, zamenjaš elektroniki in probaš prebrat - to je najcenejše.
Če to ne gre, potem jih zamrznem in zmrznjene laufam direktno iz skrinje (sem si kupil 1m dolge sata kable za napajanje in podatke).
Če še to ne gre, pa gredo v firmo, kjer obnavljajo.
Jaz jih sam obnavljam - ponavadi je samo elektronika, pa poiščeš enak delujoč disk na bolhi, zamenjaš elektroniki in probaš prebrat - to je najcenejše.
Če to ne gre, potem jih zamrznem in zmrznjene laufam direktno iz skrinje (sem si kupil 1m dolge sata kable za napajanje in podatke).
Če še to ne gre, pa gredo v firmo, kjer obnavljajo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kako je delu Kotar sploh ne bi, ker me lahko kdo preganja.
Če povem, da sem dobival v reklamacijo (kao nov v garanciji v lepem ohišju) njihove zadnje prodane računalnike v 2012 in 2011 ki so imeli podnožje Intel 478 iz 2003
, sicer v številkah zagotovo pretiravaš s 95% ampak to mene itak ne zanima.
Pri elektronikah novejših diskov Igor je itak potrebno vsaj eprom dostikrat menjat med seboj pa še takrat ni nujen uspeh. Hladilnik pride prav pri tistih jajcih od starih diskov, ki imajo težave z ležaji, pa pri nas še nisem zaznal, da bi kaj nesli v hladilnik?
Pri novejših diskih, ki so izdelani iz recikliranih odpadkov železa, ki imajo površnino kot drek pa itak nebi, in vsak neprofesionalni pristop in nadaljno neuspešno preizkušanje otežuje morebitno reševanje tudi nam kasneje.
Diagnostika stane 30€ in se čez kak dan ali dva slišimo kako naprej in koliko bi stalo. Ali bo na voljo komplet image ali datoteke, v nekaterih primeru le "vrečka job"...
http://www.kotar.si/
Če povem, da sem dobival v reklamacijo (kao nov v garanciji v lepem ohišju) njihove zadnje prodane računalnike v 2012 in 2011 ki so imeli podnožje Intel 478 iz 2003
Pri elektronikah novejših diskov Igor je itak potrebno vsaj eprom dostikrat menjat med seboj pa še takrat ni nujen uspeh. Hladilnik pride prav pri tistih jajcih od starih diskov, ki imajo težave z ležaji, pa pri nas še nisem zaznal, da bi kaj nesli v hladilnik?
Pri novejših diskih, ki so izdelani iz recikliranih odpadkov železa, ki imajo površnino kot drek pa itak nebi, in vsak neprofesionalni pristop in nadaljno neuspešno preizkušanje otežuje morebitno reševanje tudi nam kasneje.
Diagnostika stane 30€ in se čez kak dan ali dva slišimo kako naprej in koliko bi stalo. Ali bo na voljo komplet image ali datoteke, v nekaterih primeru le "vrečka job"...
http://www.kotar.si/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost