OFF TOPIC No.4
Kakšne zgodbe?Niva13 napisal/-a:Tina pozdravljena, opazam, da poznas samo eno plat zgodbeTinchy napisal/-a:Sej lohka tut v tehniko kej napišeš, če seveda imaš pojma![]()
drugač pa super, da nas bo mal več žensk kle gor, ane![]()
![]()
![]()
zakaj pa nebi v tehniko smel pisat tudi kdo, ki drgac nima pojma, recimo, da postavi vprasanje, opise svoja opazanja itd. brez, da se potem "poznavalci" 5 postov delajo norca iz njega, potem se pa edino Marky cloveka usmili, pa napise pravilen odgovor na zastavljeno vprasanje?
poznavalcev tle gor ni (ali pa so tiho), vsi ostali pa smo zgolj uporabniki teh vozil, ki se, glede na castitljivo kilometrino in starost nasih vozil, ubadamo bolj ali manj z enakimi tezavami
se pa strinjam, da je fajn, da bos se ena forumsko aktivna zenska tle gor (pa upam, da ne samo v vicih)
P.S.: o ja, tut v tehniko bom kdaj zašla, nisem se registrirala samo za nabijanje postov, hehe.
bi bilo fajn, ce bi to zmeraj drzalo, nebi bilo predsodkov, prepirov, vonj, svet bi bil precej lepsiTinchy napisal/-a:sam kokr men pamet narekuje, tak odnos kot imaš do drugih, takšnega imajo ostali do tebe. Simple and clever actually.
zal pa na odnos posameznika do neznanca dostikrat vplivajo razna obrekovanja na kawah
Koliko si stara? Lahko bi se že nehala sekirati in obremenjevati z raznimi obrekovanji na kavah.Niva13 napisal/-a:bi bilo fajn, ce bi to zmeraj drzalo, nebi bilo predsodkov, prepirov, vonj, svet bi bil precej lepsiTinchy napisal/-a:sam kokr men pamet narekuje, tak odnos kot imaš do drugih, takšnega imajo ostali do tebe. Simple and clever actually.![]()
zal pa na odnos posameznika do neznanca dostikrat vplivajo razna obrekovanja na kawah
Od kdaj je normalnemu zdravemu človeku, ki ima vse pošlihtano pod streho, mar za mnenja neznancev?Niva13 napisal/-a:Tinchyne moti me obrekovanje parih nevoscljivcev, moti me, da to pogojuje odnos ostalih ljudi do mene, ki me sploh ne poznajo
In pa še nekaj - tisti, s katerimi boš gradila lep odnos, te ne bojo "obrekovali".
Če obstaja večina, ki ima kaj proti tebi, potem je čas, da se vprašaš, kaj je narobe s tabo in ne z njimi. Think about it.
Res je, moja najvecja napaka, da povem kar mislim in to direkt ne pa za hrbtom. Zelo nezazeljena lastnost dandanes.
In ce je ta vecina kot pravis, sestavljena iz parih obrekljivcev in neznancev, ki so slisali samo eno plat zgodbe (za katere se kot clovek s poslihtano podstreho sicer ne smem sekirat), se naj po tvojem vseeno zamislim nad sabo?
Ni kaj, bo treba zacet hodit na kawe, da bom svet vidla bolj v rozcah
In ce je ta vecina kot pravis, sestavljena iz parih obrekljivcev in neznancev, ki so slisali samo eno plat zgodbe (za katere se kot clovek s poslihtano podstreho sicer ne smem sekirat), se naj po tvojem vseeno zamislim nad sabo?
Direktnost je zmeri palilaNiva13 napisal/-a:Res je, moja najvecja napaka, da povem kar mislim in to direkt ne pa za hrbtom. Zelo nezazeljena lastnost dandanes.
Sekirat se res ne rabiš, lohk se pa že vprašaš, kaj je jedro problema, da se ti to sploh dogaja, če ti že tolk pomeni, da kar ne nehaš razpravljat o tem. Poznam jih ene par kle gor že kar nekaj časa in so sami fejst ljudje. In če jst, k sm res gobc in direkten človk, nimam nobenih problemov z njimi, pol jih tut ti ne bi smela imeti. Razen če probleme pač ustvarjaš sama iz bilokaterega razloga. To je pa pol spet poglavje zase.
anyways, it`s cigarette time
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov