OFF TOPIC No.4

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
romana
Uporabnik foruma
Prispevki: 856
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: romana » 26. Junij 2007, 21:23

Js pa upam, da se mi prdruž še kšna, k bo kej smešnga gor prlepla. SMEH je POL ZDRAVJA. Skrbim za vas :cool:
I may not be PERFECT, but I am ALWAYS ME!!!

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 26. Junij 2007, 21:25

hvala, ker skrbis za nas :D

a gres na dopust? :-P

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Prispevki: 290
Kraj: ~Lj~
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 26. Junij 2007, 21:26

Niva13 napisal/-a:
Tinchy napisal/-a:Sej lohka tut v tehniko kej napišeš, če seveda imaš pojma ;-)
drugač pa super, da nas bo mal več žensk kle gor, ane ;-) :lol: :cool:
Tina pozdravljena, opazam, da poznas samo eno plat zgodbe ;-)

zakaj pa nebi v tehniko smel pisat tudi kdo, ki drgac nima pojma, recimo, da postavi vprasanje, opise svoja opazanja itd. brez, da se potem "poznavalci" 5 postov delajo norca iz njega, potem se pa edino Marky cloveka usmili, pa napise pravilen odgovor na zastavljeno vprasanje?

poznavalcev tle gor ni (ali pa so tiho), vsi ostali pa smo zgolj uporabniki teh vozil, ki se, glede na castitljivo kilometrino in starost nasih vozil, ubadamo bolj ali manj z enakimi tezavami

se pa strinjam, da je fajn, da bos se ena forumsko aktivna zenska tle gor (pa upam, da ne samo v vicih) ;-)
Kakšne zgodbe? :shock: :shock: ok, ne razumem čist dobr, kaj ti ni blo zdej prav, ampak to sm napisala točn tko, kot sm misnla. Ker se mi je zdelo čudno, da kdo puncam ne bi dovolil sodelovanja v vseh temah. Vsaj na ostalih forumih tega nisem zasledila. Če mate pa vi kakšne zamere, pa ne vem, sem še sveža kle ;-) sam kokr men pamet narekuje, tak odnos kot imaš do drugih, takšnega imajo ostali do tebe. Simple and clever actually.
P.S.: o ja, tut v tehniko bom kdaj zašla, nisem se registrirala samo za nabijanje postov, hehe.

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 26. Junij 2007, 21:33

Tinchy napisal/-a: sam kokr men pamet narekuje, tak odnos kot imaš do drugih, takšnega imajo ostali do tebe. Simple and clever actually.
Aleluja,to sem želel že dolgo prebrati tukaj gori :D
Izpod tvojih prstov v marsikatero glavo ;-)
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 26. Junij 2007, 21:45

Tinchy napisal/-a:sam kokr men pamet narekuje, tak odnos kot imaš do drugih, takšnega imajo ostali do tebe. Simple and clever actually.
bi bilo fajn, ce bi to zmeraj drzalo, nebi bilo predsodkov, prepirov, vonj, svet bi bil precej lepsi ;-)

zal pa na odnos posameznika do neznanca dostikrat vplivajo razna obrekovanja na kawah

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 26. Junij 2007, 21:54

Kaj ko bi kawe preimenovali nazaj v kave!
Niva itak pa vsi grešimo tako, da ni problem samo v enih, po drugi strani pa tudi ne smemo posploševati.

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 26. Junij 2007, 22:02

Niva13 napisal/-a:
Tinchy napisal/-a:sam kokr men pamet narekuje, tak odnos kot imaš do drugih, takšnega imajo ostali do tebe. Simple and clever actually.
bi bilo fajn, ce bi to zmeraj drzalo, nebi bilo predsodkov, prepirov, vonj, svet bi bil precej lepsi ;-)

zal pa na odnos posameznika do neznanca dostikrat vplivajo razna obrekovanja na kawah
Koliko si stara? Lahko bi se že nehala sekirati in obremenjevati z raznimi obrekovanji na kavah.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 26. Junij 2007, 22:21

Tinchyne moti me obrekovanje parih nevoscljivcev, moti me, da to pogojuje odnos ostalih ljudi do mene, ki me sploh ne poznajo

Subi92sem komu od vas kdaj kaj naredila, uzalila?

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 26. Junij 2007, 22:27

Niva13 napisal/-a:Tinchyne moti me obrekovanje parih nevoscljivcev, moti me, da to pogojuje odnos ostalih ljudi do mene, ki me sploh ne poznajo
Od kdaj je normalnemu zdravemu človeku, ki ima vse pošlihtano pod streho, mar za mnenja neznancev?
In pa še nekaj - tisti, s katerimi boš gradila lep odnos, te ne bojo "obrekovali".
Če obstaja večina, ki ima kaj proti tebi, potem je čas, da se vprašaš, kaj je narobe s tabo in ne z njimi. Think about it.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 26. Junij 2007, 22:44

Res je, moja najvecja napaka, da povem kar mislim in to direkt ne pa za hrbtom. Zelo nezazeljena lastnost dandanes.

In ce je ta vecina kot pravis, sestavljena iz parih obrekljivcev in neznancev, ki so slisali samo eno plat zgodbe (za katere se kot clovek s poslihtano podstreho sicer ne smem sekirat), se naj po tvojem vseeno zamislim nad sabo?

Ni kaj, bo treba zacet hodit na kawe, da bom svet vidla bolj v rozcah ;-)

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 26. Junij 2007, 22:48

thats the spirit :D
The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 26. Junij 2007, 22:51

pismo ta tvoj avatar, buljim in buljim, pa se vedno nic
:-P

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 26. Junij 2007, 22:54

Niva13 napisal/-a:Res je, moja najvecja napaka, da povem kar mislim in to direkt ne pa za hrbtom. Zelo nezazeljena lastnost dandanes.

In ce je ta vecina kot pravis, sestavljena iz parih obrekljivcev in neznancev, ki so slisali samo eno plat zgodbe (za katere se kot clovek s poslihtano podstreho sicer ne smem sekirat), se naj po tvojem vseeno zamislim nad sabo?

Ni kaj, bo treba zacet hodit na kawe, da bom svet vidla bolj v rozcah ;-)
Direktnost je zmeri palila :cool: vprašanje je samo, na kakšen način in kdaj jo uporabiš :lol:
Sekirat se res ne rabiš, lohk se pa že vprašaš, kaj je jedro problema, da se ti to sploh dogaja, če ti že tolk pomeni, da kar ne nehaš razpravljat o tem. Poznam jih ene par kle gor že kar nekaj časa in so sami fejst ljudje. In če jst, k sm res gobc in direkten človk, nimam nobenih problemov z njimi, pol jih tut ti ne bi smela imeti. Razen če probleme pač ustvarjaš sama iz bilokaterega razloga. To je pa pol spet poglavje zase.

anyways, it`s cigarette time :lol: ajl bi bak :twisted:

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 26. Junij 2007, 22:59

Zanimivo, da se mi dogaja samo na tem forumu, pa se to samo z nekaterimi in ne samo meni :lol:

anyway bom direktna tudi s tabo, nehaj kadit, ker skodi zdravju in lepoti ;-)

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 26. Junij 2007, 23:00

Niva13 napisal/-a:Zanimivo, da se mi dogaja samo na tem forumu, pa se to samo z nekaterimi in ne samo meni :lol:

anyway bom direktna tudi s tabo, nehaj kadit, ker skodi zdravju in lepoti ;-)
Zanimivo, da še kr nisi dojela poante.

Dokler je kle lepota, je lahk tut mal greha ;-)

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov