Ne upas...flat4 napisal/-a:Imam eno vprašanje. Vozim se v hrošču 1,6. V 4. prestavi imam gas do polovice, in gre 120km/h. Mislite, da če bi ga do konca pritisnu, bi šel 240km/h?
Klepetalnica - kar ne sodi drugam
Ej,a kdo rabi tablice??
http://www.bolha.com/oglas2470833
Ce hoce kdo probat kok avto leti mimo golovca,ce imate koga za povozit in nocete da se vas prepozna po tablicah... zelite zastonj tankati ??? Poklicite vas klic ni brezplacen
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
dej dej, a sam 240 bi znesl, moj kadett je šel skor 260km/h...
dokaz v sliki
http://www.moj-album.com/slike/4965631/ ... 6GzGU_.jpg[/img]
dokaz v sliki
http://www.moj-album.com/slike/4965631/ ... 6GzGU_.jpg[/img]
Luka opazam, da je postal tvoj, pa se od koga tle zivljenjski cilj mene zafrkavat (ne vem sicer zakaj, mislim, da nisem ne tebi, ne drugim dvem naredila nikoli nic slabega)......ampak ce ti je to edino veselje v zivljenju, ti ga pac ne bom kratila
Drgac pa enkrat tolk za spremembo se izkazi dec, pa razlozi zadeve po tvojem kako zares delujejo, vedno se rada kaj novega naucim
Drgac pa enkrat tolk za spremembo se izkazi dec, pa razlozi zadeve po tvojem kako zares delujejo, vedno se rada kaj novega naucim
Tatjana, glede mojih zivljenjskih ciljev si rahlo laskaš. Zafrkavanje tebe je samo postranska stvar v življenju; je posledica branja tvojih, včasih za lase prvlečenih postov. Sej sm opazu da si polna sarkazma, da si duhovit človek, vendar v vsako temo res ne morš klobasat.
Kar se pa deca tiče; Ne padam na take mačo fore. Nism alfa samec.
želim ti en lep večer, pa en sprehod po svežem zraku učasih dobro dene.
lp, flat4
Kar se pa deca tiče; Ne padam na take mačo fore. Nism alfa samec.
želim ti en lep večer, pa en sprehod po svežem zraku učasih dobro dene.
lp, flat4
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Brez skrbi, ne laskam si, je bila pac samo sarkasticna pripomba, vsekakor bi mi bila taka cast preveliko breme.
Moj namen tle gor je samo debata in nicesar drugega, ne vem pa zakaj je za nekatere tle gor tak zlocin, ce me zanima delovanje avta.
Priznam, da marsikaj ne vem in je cisto dobrodoslo, da me kdo popravi, saj ljudje se celo zivljenje ucimo. Ne vem pa, zakaj se eni znate iz cloveka samo norca delat, redki pa se potrudijo tudi kaj razlozit.
In nisem edina tle gor, ki kdaj kvasi neumnosti, mogoce z upanjem, da se kaj novega naucim, sem pa edina, ki to upam priznat. Nekateri ste se pa ocitno ze rodili z enciklopedijo v glavi
Moj namen tle gor je samo debata in nicesar drugega, ne vem pa zakaj je za nekatere tle gor tak zlocin, ce me zanima delovanje avta.
Priznam, da marsikaj ne vem in je cisto dobrodoslo, da me kdo popravi, saj ljudje se celo zivljenje ucimo. Ne vem pa, zakaj se eni znate iz cloveka samo norca delat, redki pa se potrudijo tudi kaj razlozit.
In nisem edina tle gor, ki kdaj kvasi neumnosti, mogoce z upanjem, da se kaj novega naucim, sem pa edina, ki to upam priznat. Nekateri ste se pa ocitno ze rodili z enciklopedijo v glavi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov