Asus G-serija Windows-i!
Re: Asus G-serija Windows-i!
Ok, ampak a je možno,da manjka kar 20gb ko jih seštejem "na roke"?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
256GB = 256000000 Byte-ovBoxer napisal/-a:Ok, ampak a je možno,da manjka kar 20gb ko jih seštejem "na roke"?
256000000 = 244,14 GiB
To je že 12G razlike. Pa če je velikost SSD-ja v resnici recimo 250000000 byte-ov, je to še ~6G razlike.
Zanimivo, hvala za razlago.danci1973 napisal/-a:256GB = 256000000 Byte-ovBoxer napisal/-a:Ok, ampak a je možno,da manjka kar 20gb ko jih seštejem "na roke"?
256000000 = 244,14 GiB
To je že 12G razlike. Pa če je velikost SSD-ja v resnici recimo 250000000 byte-ov, je to še ~6G razlike.
Mogoče še nekaj z temi windowsi in sicer zakaj mi noče povezat bluetootha z telefonom? Enostavno ne dela oziroma povezavo naredi za pol sekunde potem pa prekine?
Neki ne delaš prov al pa kej ne dela kukr bi mogl. Sam po moje prej prva opcija.
Mnja, ne vem kaj jih jebeirCAR81 napisal/-a:Neki ne delaš prov al pa kej ne dela kukr bi mogl. Sam po moje prej prva opcija.
A je z telefonom kej narobe,da je "nemoderen" "nepametni" al kej tazga?
Pa še nekaj me zanima, ker sem dal skoraj 3keur za računalnik bi rad ,da mi "razbija" po ušesih za muziko torej kako dosečt največji output na win 8? Zdej mam priključene slušalke 5.1 surround gamer varijanto ampak so prešvoh, bi želel glasnejšo varijanto....
PS... Slušalke imajo posebno napajanje na usb ....šele potem gre signal preko drugega kabla ampak mi ratuje prešvoh, čeprav me žena sploh ne sliši takoj po tem ko jih dam dol... :mrgreen:
PS... Slušalke imajo posebno napajanje na usb ....šele potem gre signal preko drugega kabla ampak mi ratuje prešvoh, čeprav me žena sploh ne sliši takoj po tem ko jih dam dol... :mrgreen:
A kdo ve kje izklopiš podčrtavanje v windowsih? tisto rdečo pod besedam? 
To ni del Windowsov. A uporabljaš Firefox ali chrome?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Izklopi se samo, ko napišeš slovnično pravilno.
Kar rabiš vedt je samo, kateri jezik imaš nastavljen.
Kar rabiš vedt je samo, kateri jezik imaš nastavljen.
Mam firefox ampak mi skoraj povsod podčrtava, notepad, word,skype,mail....to bi rad izklopil.
Recimo tukaj mi pa ne.
Recimo tukaj mi pa ne.
To so potem nastavitve firefoxa in forumov, ne windows sistema.Boxer napisal/-a:Mam firefox ampak mi skoraj povsod podčrtava, notepad, word,skype,mail....to bi rad izklopil.
Recimo tukaj mi pa ne.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sumim da je tvoj računalnik poln virusov!
Daj en screenshot kako ti podcrtava.
LP M
Daj en screenshot kako ti podcrtava.
LP M
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Evo tkole zgleda v skypu recimo, pravtako v mailu, wordu, ma skor povsod... 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Piši pravilno, pa jih ne bo.
LOL! A sem jaz kupu računalnik al je on mene. Bo on meni služil ali jaz njemu?! Bo on naredil tako kot jaz želim ali se bom jaz njemu prilagajal??, pffffdanci1973 napisal/-a:Piši pravilno, pa jih ne bo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov