kašno prijaznost? ne razumem... ne bit užaljena, če mi ni muska od murkota po goduniva13 napisal/-a:samo prijaznost sem vrnila, jasno?
Klepetalnica - kar ne sodi drugam
Lukc

Ne šeniva13 napisal/-a:al si ze kake podkupnine dobila al kaj?Tinchy napisal/-a:Ja kva je no, niva![]()
bo treba subaro contest za misterja nardit al kwa![]()
...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf 
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
jezt dam 2 gnila kadetta za podkupnino..a bo vredu?
druga tema: mene zanima kok pridejo originalni kosi za vaše japonce?.... mislm sm skor znoru, zdele sem kupu eno frontero B (sicer naj bi bla narejena v UK..samo je gor ful JAP kosov) in je bil zluftan zunanji volanski končnik in zunanja manšeta na polosi...in zdej cene...končnik 200€!!!, manšeta 100€!!!...ponaredkov NI! sem preveril povsod
še dobr da obstaja firma kot vargalant ki ga obnovi za 12€ in W-est deli kateri imajo še 3 manšete za nissan sunny-a gti-r..ki paše k ata na mamo
za 9€ in 5 let garancije....
jao...jebemti kako je to lahko tok drago?
druga tema: mene zanima kok pridejo originalni kosi za vaše japonce?.... mislm sm skor znoru, zdele sem kupu eno frontero B (sicer naj bi bla narejena v UK..samo je gor ful JAP kosov) in je bil zluftan zunanji volanski končnik in zunanja manšeta na polosi...in zdej cene...končnik 200€!!!, manšeta 100€!!!...ponaredkov NI! sem preveril povsod
še dobr da obstaja firma kot vargalant ki ga obnovi za 12€ in W-est deli kateri imajo še 3 manšete za nissan sunny-a gti-r..ki paše k ata na mamo
jao...jebemti kako je to lahko tok drago?
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost