Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 12
Ne - še...
A je poštnina ista rit kot drugje?
A je poštnina ista rit kot drugje?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ja, poštnina je približno ista, samo da iz estonije pripeljejo hitreje kot iz nemčije, ker se še ne obnašajo tako gnilo kot zeljarji, ki ti en ležaj pošiljajo 4 tedne pa še napačnega pošljejo (s pravo nalepko s kodo, pa napačen izdelek v škatli).
Jaz ponavadi naročam v soboto in potem v četrtek ali petek že dobim paket iz alvadija. Zapakirano je malo bolj (več je kartona in "mehurčkov", da se kaj ne poškoduje), pa tut dost dobra kvaliteta, napram autodocu.
Jaz ponavadi naročam v soboto in potem v četrtek ali petek že dobim paket iz alvadija. Zapakirano je malo bolj (več je kartona in "mehurčkov", da se kaj ne poškoduje), pa tut dost dobra kvaliteta, napram autodocu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sicer sem zaenkrat z autodocom povsem zadovoljen. Sam v 11 naročilih, ki sem jih naredil še nisem imel problema s čimerkoli.
Všeč mi je bila "transparentnost" popusta, je pa dejstvo da se tudi redna cena menja, vendar ne kar vsak dan...Načeloma kadar se mi ni mudilo, sem teden ali dva spremljal dnevno kake so cene in sem potem vedel kdaj naročit, da sem karseda dober izplen naredil.
V prihodnosti preverim tudi tale alvadi....
Je pa tako da na autodocu še do danes nisem rabil poštnine plačat...
Všeč mi je bila "transparentnost" popusta, je pa dejstvo da se tudi redna cena menja, vendar ne kar vsak dan...Načeloma kadar se mi ni mudilo, sem teden ali dva spremljal dnevno kake so cene in sem potem vedel kdaj naročit, da sem karseda dober izplen naredil.
V prihodnosti preverim tudi tale alvadi....
Je pa tako da na autodocu še do danes nisem rabil poštnine plačat...
Jst sm se zacel autodoca izogibat. Zadnje narocilo je bilo zopet sfaljeno. Alvadi se splaca pogledet ali pa cars245.com tam sem dobil oem luci za ttja.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Cene OEM delov pa imajo vesoljske...nebivedu napisal/-a: ↑09. Junij 2022, 14:48Sej po moje ni prav velike razlike. Če dajo 30% popusta, pa osnovno ceno tok dvignejo.
A https://alvadi.ee gledaš kaj?
Recimo - zgornji nosilec / ležaj prednjega amortizerja (20320AG000) - 159€ ... Na https://www.importcarparts.co.uk ga imajo za £40 .
Ali knock sensor - 130€ vs. £45.00...
Kupiš tam kjer je ceneje. Za nekaj imajo take cene, da preskočiš, tisto kar je poceni pa vzameš.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Men je alvadi konfuzn. En in isti izdelek, proizvajalec, ista oem koda, dve različni ceni ... ali tudi štiri? Ne štekam čist tega sistema.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
po moje imajo mal bazo sfurano. ampak, vzameš pač tisti del, ki je cenejši.
Še ena zanimiva alternativna trgovina za dele:
https://finavto.si/
https://finavto.si/
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Pero46 se je izkazal in držal obljubo
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
a se je na forumu kaj spremenilo?!
Včas ko sem prišel na forum sem bil vedno že vnaprej prijavljen in je tako ostalo tudi 100 let....
Zdaj zadnje dva tedna opažam da ko pridem na forum mi najprej pokaže neprijavljen forum, nato po dveh sekundah pa se avtomatsko prijavi s shranjenim geslom.
Problem je, ko pišem prispevke in če traja dovolj dolgo (bi rekel vsaj 5 minut) predno napišem prispevek me ob gumbu "objavi" vrže na prijavno stran. In tudi s pomikom nazaj ne pridem več do prispevka. Če pa se prijavim pa me vrže na prvo stran in evo...prispevek lost in space....Tečno še pa še.
Probaj z drugim brskalnikom, da vidiš, če se enako obnaša.
Včas ko sem prišel na forum sem bil vedno že vnaprej prijavljen in je tako ostalo tudi 100 let....
Zdaj zadnje dva tedna opažam da ko pridem na forum mi najprej pokaže neprijavljen forum, nato po dveh sekundah pa se avtomatsko prijavi s shranjenim geslom.
Problem je, ko pišem prispevke in če traja dovolj dolgo (bi rekel vsaj 5 minut) predno napišem prispevek me ob gumbu "objavi" vrže na prijavno stran. In tudi s pomikom nazaj ne pridem več do prispevka. Če pa se prijavim pa me vrže na prvo stran in evo...prispevek lost in space....Tečno še pa še.
Probaj z drugim brskalnikom, da vidiš, če se enako obnaša.
Meni prijava deluje normalno. Sem vedno prijavljen.
Sem se pa naučil, da ko napišem post, preden kliknem gumb ''Potrdi'', vedno za vsak slučaj označim besedilo in stisnem Ctrl+C
Sem se pa naučil, da ko napišem post, preden kliknem gumb ''Potrdi'', vedno za vsak slučaj označim besedilo in stisnem Ctrl+C
Mene to še nikol ni zajebaval, mogoče je pa pri tebi kaj narobe.
Daj za foro probej sherat internet s telefona, pa piši en bz post nekam, pa boš vidu... Al pa kak firewall?
Daj za foro probej sherat internet s telefona, pa piši en bz post nekam, pa boš vidu... Al pa kak firewall?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kukiji ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost