Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Še dober da ni rekla če je skrita kamera se tak pol naprej pele ko da ni blo nič. js osebno bi šel na prvi avtobusni pogledat da vsaj vidim kakšno je stanje.karel napisal/-a:Po moje si ti naletel na polizdelek z prazno glavo
Sej to je blo zadnje da sem komu dober htel.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Se peljem z busom po Zaloški v LJ, na semaforju stoji damica pravtako s prazno gumo. Ji kažem, da ma prazno gumo, ona odpre okno in mi pokaže fakič.Prpelem na končno postajo v Zalog, evo ti dama stoji na postaji in jamra, da je vso gumo zrezala, pa če bi ji pomagal odšravfat kolo.podreberek napisal/-a:Se pelem dans v službo pa vidim pred sabo polizdelek s prazno gumo. Stopm na rdeči ven prijazno razložim ženski da ma prazno gumo ona me pa gleda ko tele v nova vrata
Sem ji reku, da najlažje odšraufaš s sredincem, edin kar ji pa lohk jaz nardim, da jo nabijem na k....
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
kamsedlo napisal/-a:Se peljem z busom po Zaloški v LJ, na semaforju stoji damica pravtako s prazno gumo. Ji kažem, da ma prazno gumo, ona odpre okno in mi pokaže fakič.Prpelem na končno postajo v Zalog, evo ti dama stoji na postaji in jamra, da je vso gumo zrezala, pa če bi ji pomagal odšravfat kolo.podreberek napisal/-a:Se pelem dans v službo pa vidim pred sabo polizdelek s prazno gumo. Stopm na rdeči ven prijazno razložim ženski da ma prazno gumo ona me pa gleda ko tele v nova vrata
Sem ji reku, da najlažje odšraufaš s sredincem, edin kar ji pa lohk jaz nardim, da jo nabijem na k....
ziher je bla tolk bukova da te niti prepoznala ni.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518