Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
Samo admina avtomobilizma imata vpogled vanjo, nihče drug, tako da jaz ne morem dostopat do nje.ijuvan napisal/-a:kakšna animacija Hamilton-Glock. BTW: na avtomobilizmu.com je bila tema o subarujih. @Nebivedu, glede na to, da si "upravljal" s tisto temo, obstaja kakšna možnost, da vidimo, kakšne debate ste imeli?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Aha. OK. Sem mislil, ker ti "urejaš" področje, da lahk vidiš...nebivedu napisal/-a:Samo admina avtomobilizma imata vpogled vanjo, nihče drug, tako da jaz ne morem dostopat do nje.ijuvan napisal/-a:kakšna animacija Hamilton-Glock. BTW: na avtomobilizmu.com je bila tema o subarujih. @Nebivedu, glede na to, da si "upravljal" s tisto temo, obstaja kakšna možnost, da vidimo, kakšne debate ste imeli?
:uzfuzfgorazd0 napisal/-a:http://www.subaru-slo.net/userpix/6_Picture_5_1.png
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Kam bomo šli? Oziroma, kam boste šli, da mal karte na GPS-ju poštimam, ko bo spet treba koga ob 5h zjutraj vitlat iz kake čudne poze avta.
Jst bom dost počasnejši kot lansko leto, bom pa tok rajši po celem snegu ril. Mislim, da letos tam do 40 ali kak cm več ne bo sile rit.
P.S. pa BRONDIJEV ne pozabit nafilat!!!
A se lahko zmenmo, da bomo imel vsi vedno na istem kanalu brondije, tko da če se boste kam vozil in se pogovarjal, vas naključni mimoidoči lahko slišimo in se pridružimo.
Jst bi predlagal kak čuden kanal in subton, recimo 5 kanal pa 4 subton, tko da tam nas pa res noben ne bo motil.
Jst bom dost počasnejši kot lansko leto, bom pa tok rajši po celem snegu ril. Mislim, da letos tam do 40 ali kak cm več ne bo sile rit.
P.S. pa BRONDIJEV ne pozabit nafilat!!!
A se lahko zmenmo, da bomo imel vsi vedno na istem kanalu brondije, tko da če se boste kam vozil in se pogovarjal, vas naključni mimoidoči lahko slišimo in se pridružimo.
Jst bi predlagal kak čuden kanal in subton, recimo 5 kanal pa 4 subton, tko da tam nas pa res noben ne bo motil.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost