Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
to kar je strumf napisal je vse res, ampak obstajajo tudi drugi coini ne samo bitcoin in pa namesto dragega računalniškega HW uporabiš namensko škatlico, recimo butterflylabsovo...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
BRZ na "steroidu".
Je že kdo uporabljal pnevmatike od kombijev na Foresterju?
Dimenzija 195/65-16 je primerljiva z 215/60-16 le da je nekaj ožja kar je za zimske razmere plus.
Dimenzija 195/65-16 je primerljiva z 215/60-16 le da je nekaj ožja kar je za zimske razmere plus.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Za letne ni problema za zimske pa nikakor ne ker nimaš dovolj teže.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Jaz sem za forija letos vzel 195/80/15 gume (77 evrov za komad yokohama geolandar ATS). In ko sem jih postavil zraven sedanje 205/70/15, so konkretno višje (za okol 3cm po premeru).
So ožje in baloni, tako da še malo avto dvigne. Potem pa še 3cm liftkit dam gor in bo avto že kar konkretno visok.
So ožje in baloni, tako da še malo avto dvigne. Potem pa še 3cm liftkit dam gor in bo avto že kar konkretno visok.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Previsok boš za na B. ratal z vsemi temi liftkiti!nebivedu napisal/-a:Potem pa še 3cm liftkit dam gor in bo avto že kar konkretno visok.
evo, mal hujša verzija:)klemz napisal/-a:BRZ na "steroidu".
http://www.youtube.com/watch?v=JKXzDhGhoEg
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Tist mi je zanimiv ker je "homemade" varjanta 
Zdej me pa matrajo že 175/75-16. Za zimske razmere so tako ozke gume super.Thomas22 napisal/-a:Je že kdo uporabljal pnevmatike od kombijev na Foresterju?
Karel sem gledal, da so pod 4x4 pnevmatikami tudi take za dostavne kombije, torej to mora štimat glede teže. Kakšno dimenzijo majo pa Lade Nive?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
lade nive imajo 175/80/16
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
A kdo ve, kje bi dobil en pameten ročni izvijač z nastavkom za bite (torx, inbus, PH, PZ...)? Brez račne ali votlega ročaja za bite.
Unior ima samo nasadne ključe. Ena varianta je, da pač kupim pravo dimenzijo za bite, a to ni ravno to.
Unior ima samo nasadne ključe. Ena varianta je, da pač kupim pravo dimenzijo za bite, a to ni ravno to.
sem kupil pred kakim mesecem ali dvema v bauhausu zadevo, je zelo podobna uniorjevemu izdelku iz linka, s tem da ima "T" ročaj. Not pašejo po mojem standardni biti (sam jih imam od boscha). cena mislim da je nekih 10 eurov. Sem jo pa našel med izvijači.
sapere aude
No, predno se bi odpravil po trgovinah, sem zajadral še v tuje vode, česar se večkrat sploh ne spomnim, ker sem pač zvest državljan, ki rad plačuje davke svoji domovini... :mrgreen: Amazon nikoli ne razočara.
še en... bere se odlično.klemz napisal/-a:BRZ na "steroidu".
http://www.topgear.com/uk/car-news/suba ... 2013-10-16" onclick="window.open(this.href);return false;
sapere aude
No sedaj smo končno po večini sanirali posledice lanskih poplav in bi rad v kompresorju,ki je tri dni plaval zamenjal olje.Zanima me,če obstaja kako profi olje ali kaj se ponavadi nalije noter,ker na servisu mi je tista,ki dviguje telefon rekla 15-40W (to je po moje olje za Golf II diesel
)
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost