V vecini primerov pasejo http://www.subaruforester.org/vbulletin ... ead-53142/.Thomas22 napisal/-a:Je ze kdo probal dati sedeze od Legacya novejsig generacij (Mk4) v Foresterja Mk3?
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Don't allow your mind tell your heart what to do.
nebivedu napisal/-a:Si dobil tak rele?LSlabe napisal/-a:A kdo ve kje v Lj ali okolici bi dobil takle rele? Če ga ne bom dobu ga bom naročil na ebayu sam bi ga rabil čimprej...
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem ... 0391160053" onclick="window.open(this.href);return false;
Če ga boš naročal in bo po tej ceni še zame enega vzami. Je full uporabna zadeva za prekint + kabel od vitla.
Mal prepozno si napisal, sem ga že naroču pri wemoto al neki tazga, pride pa 30€.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ni panike.
Drugače pa vsem lepe pozdrave iz Raba. Kampiranje je užitek, lubenice so sladke in orade se odlično pečejo. Edino kar je treba res pazit je 15mesečni otrok, ki hoče brez rokavčkov v vodo, ki mu sega do vratu. Ne vem kaj jo je pičl, ampak tamala hoče bit na vsak način v globoki vodi (globoki zanjo). V nizki, kjer se vsi ostali otroci igrajo, ji sploh ni zanimivo.
Drugače pa vsem lepe pozdrave iz Raba. Kampiranje je užitek, lubenice so sladke in orade se odlično pečejo. Edino kar je treba res pazit je 15mesečni otrok, ki hoče brez rokavčkov v vodo, ki mu sega do vratu. Ne vem kaj jo je pičl, ampak tamala hoče bit na vsak način v globoki vodi (globoki zanjo). V nizki, kjer se vsi ostali otroci igrajo, ji sploh ni zanimivo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mater mi je to poznano 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
rab je zakon za tamale, mi smo bli lani tam 
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Živ.
Se je mogoče komu kdaj že zgodilo, da mu je menjalnik zaštekal v prestavah brez razloga?
Smo sestavljali Hyundaia nazaj (menjano tesnilo glave), ga prvič vžgali in je delal normalno v leru, ugasnili, vmes vlili vodo v hladilnik, vendar ko ga vžgali drugič je bil namesto v leru v rikverc, 1. in 2. sta brez navora, naprej pa sploh ne gre?
10 minut je bilo vmes, nobenega premikanja, nič drugega kot pokrov hladilnika dol, vodo not, pokrov hladilnika gor.
Že kličem Vatikan o čudežu. Majku mu
:4r :4r
Se je mogoče komu kdaj že zgodilo, da mu je menjalnik zaštekal v prestavah brez razloga?
Smo sestavljali Hyundaia nazaj (menjano tesnilo glave), ga prvič vžgali in je delal normalno v leru, ugasnili, vmes vlili vodo v hladilnik, vendar ko ga vžgali drugič je bil namesto v leru v rikverc, 1. in 2. sta brez navora, naprej pa sploh ne gre?
10 minut je bilo vmes, nobenega premikanja, nič drugega kot pokrov hladilnika dol, vodo not, pokrov hladilnika gor.
Že kličem Vatikan o čudežu. Majku mu
Thomas22 napisal/-a:V vecini primerov pasejo http://www.subaruforester.org/vbulletin ... ead-53142/.Thomas22 napisal/-a:Je ze kdo probal dati sedeze od Legacya novejsig generacij (Mk4) v Foresterja Mk3?
Dejmo tole nekam v Sticky!!!!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Brez razloga se stvari ne dogajajo.
Mogoče je kdo kaj premaknil ponevedoma.
Mogoče je kdo kaj premaknil ponevedoma.
Saj to mi ni jasno.
Kakšni pa so ponavadi razlogi za zaštek menjalnika?
Kakšni pa so ponavadi razlogi za zaštek menjalnika?
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Vprašanje za mojstre.
Ogreval bi stanovanje 68m2 z elektriko. Zanima me katere električne naprave priporočate za ogrevanje ozr kakšne imate izkušnje z ogrevanjem na elektriko če odmislimo da jo kdaj lahko zmanka
. Centralne takšne in drugačne ni niti radiatorjev niti plinovoda ni blizu.
stanovanje ima 3 zunanje stene in nova okna spodnji sosed mi deluje bol zmrznjeno
in pa je v zadnjem tretjem štuku ampak ni mansardno.
za odgovore hvala že v naprej.
Ogreval bi stanovanje 68m2 z elektriko. Zanima me katere električne naprave priporočate za ogrevanje ozr kakšne imate izkušnje z ogrevanjem na elektriko če odmislimo da jo kdaj lahko zmanka
stanovanje ima 3 zunanje stene in nova okna spodnji sosed mi deluje bol zmrznjeno
za odgovore hvala že v naprej.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Jaz uporabljam tole http://www.ekosen.si/, super zadeva.
Ir panele? Se dejansko obnese? Povej vec. 
Sam v hiši uporabljam toplotno črpalko. Samo ne vem ali delajo tako majhne, da bi splačalo vgraditi za ogrevanje stanovanja. Je pa poceni ogrevanje, pa še pri GEN-I dobiš dodaten, če imaš toplotno črpalko.
Impreza Sti 08
mi se ogrevamo s klimo, no sedaj se hladimo, v kopalnici in spalnici pa varčni radiatorji glamox,
pozimi imamo cca23 stopinj, strošek cca 200 eur z vso elektiko skupaj, imamo pa 68 kvadratov
pozimi imamo cca23 stopinj, strošek cca 200 eur z vso elektiko skupaj, imamo pa 68 kvadratov
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Mi smo na stari peči na drva, z mojo mava stanovanje v mansardi in je 20 let stara izolacija. Pozim ko kurmo ne prideva čez 18*C. Tko da razmišlava od dodatnih štrom zadevah oz. zamenjavi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost