električarske
Re: električarske
Ja Kitajci so v veliki večini težava, pa kakšen zgonen agreat druge znamke.
V paniki takrat ljudje niso imel časa iskat al pa sploh pomislil niso na vezavo v tokokrog še kakšnega modula za prenapetostno zaščito.
V paniki takrat ljudje niso imel časa iskat al pa sploh pomislil niso na vezavo v tokokrog še kakšnega modula za prenapetostno zaščito.
Imam še jaz en električarski problemčič. Iščem termoskrčljivo cevko oz. po domače bužirko ali požirko. Problem je ta, da mora biti cevka pred krčenjem premera cca 10 cm. Obvezno črna barva in s čim manj lepljivimi dodatki. Preklicaril že vse možne trgovine in se povsod samo čudijo nad tako širino. Morda kdo dela v kakšni elektrogospodarski firmi, kjer imajo njihovi terenci tega polne žepe?
Kaj pa modelarska termoskrčljiva folija ki jo modelarji z likalnikom likajo čez krila ?
Kolikor mi je znano naj bi se jo dala zavariti skupaj, potem pa jo segreješ in bo....barve so pa vse osnovne na voljo menda....
Kolikor mi je znano naj bi se jo dala zavariti skupaj, potem pa jo segreješ in bo....barve so pa vse osnovne na voljo menda....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Nazadnje sem dobil odlično rešitev v Delkotu. Skrčljive folijske cevke za baterijske pakete.
To je ista stvar kot za krila, le da je debelejša in zaključena...
Važno da si rešil
Važno da si rešil
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Hvala vsem za mnenja in nasvete (debato sem že prenesel na hišni svet
).
Kaj priporočate, dizelski ali bencinski agregat in koliko močen oz kakšno znamko?
Kaj priporočate, dizelski ali bencinski agregat in koliko močen oz kakšno znamko?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Agregat je vseeno kakšen je, ni neke hude razlike pri porabi, je pa več vzdrževanja pri bencinskem, kjer je treba bolj pogosto olje menjat. Dizel namreč bolj maže vse skupaj, bencina pa ne. Je pa manj problemov z bencinskim, če je res mraz, ker bencin ne zmrzne.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sej daš agregat u dnevno, pa ne zmrzne 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov