Faks - strojni/gradbeni - LJ/MB
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Jst sm v lj usak dan od 7.30 do 15.30 po potrebi več.
Mah moderna fizika še gre, ampak testi iz česar koli so pa boh pomagej! Model nam da maturitetne naloge pa reče da je lahk test -.- Itak men ni problem poštekat zadeve. teži se je usest pa naloge delat. posledica je biu lani poprauc pri matematki. pač len ko fux
Mah moderna fizika še gre, ampak testi iz česar koli so pa boh pomagej! Model nam da maturitetne naloge pa reče da je lahk test -.- Itak men ni problem poštekat zadeve. teži se je usest pa naloge delat. posledica je biu lani poprauc pri matematki. pač len ko fux
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Nahecaj sponzorje, da boš tam pridobil ne samo znanje, ampak tudi boga te izkušnje (raje ne it v detajle kake), vsekakor pa se lahko opreš na to, da boš čez poletja in v prostem času delal prek študenta dol na obali kjer so dobra plačila + napitnina.
http://static.mojvideo.com/foto/obala/6 ... /80775.jpg
In ja je prepozno, jst sem že resen zdej (kao) in nimam časa za redno hodit na fax, pa prebluzit cele dneve

http://static.mojvideo.com/foto/obala/6 ... /80775.jpg
In ja je prepozno, jst sem že resen zdej (kao) in nimam časa za redno hodit na fax, pa prebluzit cele dneve
Po končani srednji strojni sem imel tudi jaz lep namen nadaljevat na strojnem faxu. Pa tkole ko mal slišiš iz prve roke kakšna je situacija tam, me je kar mal minil. Sem bil pa edini iz razreda da nisem šel naprej na strojno... Če si zagnan in marljiv pa mislim da ti ne bo problem nardit. Delo doma, sprotno sledenje snovi pa bo.
Kar se pa tiče obale: Dol imaš smer ladijsko strojništvo; recimo da je to vsaj nek približek strojnega faxa v LJ. Ti kr tole pejt, pa boš združil prijetno s koristnim.
Ko sem šel na informativca, sva bila samo 2 kandidata.
Žurka.
Kar se pa tiče obale: Dol imaš smer ladijsko strojništvo; recimo da je to vsaj nek približek strojnega faxa v LJ. Ti kr tole pejt, pa boš združil prijetno s koristnim.
EJ257, FB25
Kar se tiče UNI vs VSŠ je na teh faksih razlika ogromna!!
Ko sem prišel do 3. letnika na UNI sem obupal in se prepisal na VSŠ.
Z enako (ne)pridnostjo sem naredil v enem letu za 2 letnika VSŠ izpitov.
To sem napisal sam tok v razmislek, bolje it na VSŠ pa uspešno doštudirat kot pa zgublat leta in voljo na UNI. No zdej k so bolonci pa itak ne vem kako zgleda...
Kar se mojga študija tiče... do 2016 morm diplomirat... fotr je reku da s takim tempom kt ga mam morm kr pohitet. :P
Ko sem prišel do 3. letnika na UNI sem obupal in se prepisal na VSŠ.
Z enako (ne)pridnostjo sem naredil v enem letu za 2 letnika VSŠ izpitov.
To sem napisal sam tok v razmislek, bolje it na VSŠ pa uspešno doštudirat kot pa zgublat leta in voljo na UNI. No zdej k so bolonci pa itak ne vem kako zgleda...
Kar se mojga študija tiče... do 2016 morm diplomirat... fotr je reku da s takim tempom kt ga mam morm kr pohitet. :P
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost