Duhovne učenosti by Sash1...
Ne na tem forumu!
S sashom sva že stara prijatelja in oba veva, da tudi on ni vreden nebeškega kraljestva, zadnjič v Paviljonu sem mu pozabu nekaj povedat kar sem si zadal na avtomobilizmu.com

Nasankal reveža in podobne reči a ne Gaga
Himelblau zadnji bok in podobno
S sashom sva že stara prijatelja in oba veva, da tudi on ni vreden nebeškega kraljestva, zadnjič v Paviljonu sem mu pozabu nekaj povedat kar sem si zadal na avtomobilizmu.com
p.... nič dobrega hoteča al kaj je blo že obljubljeno Vohljavčku
Nasankal reveža in podobne reči a ne Gaga
Himelblau zadnji bok in podobno
[quote="subi92"]Ne na tem forumu!
Subi....da ne bos spet narobe tolmacil moje besede, in videl groznje v mojem pisanju....
Ce bi se vohljacek zelel skriti..potem bi verjetno pisal s tvojega ali bilo katerega tujega IP-a.
Ce mi pa zelis kaj osebno povedati..mi sporoci..ali pa ko bos kje v centru mesta,lahko greva na pijaco..in bos lahko povedal svoje...jaz vedno stojim za mojimi besedami....
Subi....da ne bos spet narobe tolmacil moje besede, in videl groznje v mojem pisanju....
Ce bi se vohljacek zelel skriti..potem bi verjetno pisal s tvojega ali bilo katerega tujega IP-a.
Ce mi pa zelis kaj osebno povedati..mi sporoci..ali pa ko bos kje v centru mesta,lahko greva na pijaco..in bos lahko povedal svoje...jaz vedno stojim za mojimi besedami....
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
ja k da jih znaš.. dj djTinchy napisal/-a:kumbaja my lord, kumbajaaa...kumbaja my lord, kumbajaaaa...
*s pepelom se posipam za vse storjene grehe v preteklosti in vse bodoče vsakodnevne v prihodnosti, prekleto nič mi ni in ne bo žal, zmolila bom deset zdravih marij in tri očenaše, a je ql?*
:688668![]()
:
Zdrava Marija, milosti polna, gospod je s teboj, blagoslovljena si med ženami in blagoslovljen je sad tvojega telesa - Jezus. Sveta Marija, Mati božja, prosi za nas grešnike, zdaj in ob naši smrtni uri. Amen.
Oče naš, ki si v nebesih, posvečeno bodi tvoje ime, pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v nebesih tako na zemlji. Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom, in ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega. Amen.
Take a walk, junior
uy: :-2
Oče naš, ki si v nebesih, posvečeno bodi tvoje ime, pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v nebesih tako na zemlji. Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom, in ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega. Amen.
Take a walk, junior
...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf 
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
TORA! TORA! TORA! napisal/-a:ma c/p sceno iz kakega skavtskega priročnika tut jezt znam
Tinchy napisal/-a:Take a walk, junior![]()
uy: :-2
...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov