Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 12
Tadva se tudi ukvarjata s takimi zadevami. Pa sta tudi ves keš dala v ...
https://www.login5.org/
https://www.login5.org/
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
zato ker je joke, in ga je treba kot takega obdržat, iz pedagoških razlogov.luigi napisal/-a: ↑08. April 2021, 20:17že kar nekaj časa gor ,zanimivo, da ga niso odstranili.
https://www.bitchute.com/video/P4WwKsrN ... aswyz5iKAE
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
A mi lahko kdo to razloži???? Tamala je prinesla korono domov 28.3., zbolela je 31.3., pa je bila v enem dnevu dobra. Vsi v bajti pa so pozitivni, ampak brez simptomov, jaz pa edini s simptomi danes že tretjič na testih (3x so me že poslai na test) negativen. Simptomi so pa boleče mišice, pa mal glava boli in imel sem vročino, ki pa je nimam več.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Če bi rad strokoven odgovor, pol forum ni glih pravi naslov za to.
Lahk pa ugibam(o) na ene par straneh
Lahk pa ugibam(o) na ene par straneh
Niso dohtarji nič boljš kot forum. Čist enako ugotavljajo, na pregled te pa itak ne sprejmejo, ker rabijo uro pa pol priprav da zlezejo v skafander.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Simuliraš?nebivedu napisal/-a: ↑09. April 2021, 21:32A mi lahko kdo to razloži???? Tamala je prinesla korono domov 28.3., zbolela je 31.3., pa je bila v enem dnevu dobra. Vsi v bajti pa so pozitivni, ampak brez simptomov, jaz pa edini s simptomi danes že tretjič na testih (3x so me že poslai na test) negativen. Simptomi so pa boleče mišice, pa mal glava boli in imel sem vročino, ki pa je nimam več.
Ja tudi jaz sem o tem že razmišljal. 
Če si zdaj po bolečinah in rahlem nelagodju padel v obdobje brez okusa/vonja v večji ali manjši meri, pol ne mislm da nemogoče da nebi mel korone
Vem za primer, ko so ga 4x testiral da je pokazal +
Vem za primer, ko so ga 4x testiral da je pokazal +
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Okus imam še vedno. Sploh ga nisem izgubil.
Stanje je pri meni enako (boleče noge, boleč križ in občasno bolečine v glavi), pri drugih se je pa poslabšalo. Pri enih orenk na slabše.
Bom šel v ponedeljek še enkrat na test (četrtič), pa da vidimo, kaj bo sedaj pokazalo.
Stanje je pri meni enako (boleče noge, boleč križ in občasno bolečine v glavi), pri drugih se je pa poslabšalo. Pri enih orenk na slabše.
Bom šel v ponedeljek še enkrat na test (četrtič), pa da vidimo, kaj bo sedaj pokazalo.
Problem je, da imajo gripa, prehlad in kovidna bolezen številne simptome, ki so enaki. Vsi simptomi, ki si jih naštel, so značilni tako za gripo kot kovidno bolezen. Edina močna razlika med gripo in KB je curljanje iz nosu in nahod. To dvoje je pri KB redko, pri gripi pa bolj pogosto. Bolečine v mišicah, sklepih in glavobol je prisoten v približno enaki meri tako pri gripi kot KB. Pred par dnevi, ko smo začeli to debato, sem našel lepo tabelo, ki jo pa sedja ne najdem več. Naštel sem 6 simptomov od navedenih 13, ki so značilni tako za gripo kot KB, nekaj pa si jih KB deli celo z običajnim prehladom. Kar bo res pokazalo je po mojem samo test. Kaj bi pa osebno špekuliral (not a medical advice): Od okužbe tamale je minilo, kaj, 13 dni? Kužna je bila, koliko, cirka pet dni? Inkubacija KB je koliko, tri, štiri dni? Ti bi moral že skoraj prebolet če si se mislil okužit, standardna KB brez zapletov traja cca. 7-10 dni. Moral bi že suho kašljat in (bohnedej) oteženo dihat in sopst, če bi se ti slabšalo. Jaz mislim da si fasal virozo, ker razsaja. Preteklo soboto je pri nas zbolela Viki. Fasala je še vnetje ušes. Še danes ni čist v redu (negativna je na testu).
Veš kaj je problem? Da so vsi okoli mene v bajti okuženi in pozitivni, jaz pa negativen s simptomi. Je pa skoraj nemogoče, da nebi dobil korone, če so res vsi okuženi.
Moj prijatelj Matevž je spal poleg žene s KB, tud oba froca sta se okužla. Nič ni dobil. Sodelavc Dejan enako, žena in tamau sta dobila KB in bila pozitivna, on pa nič. Se tudi zgodi. Ko sem mel jaz virusno običajo plučnico, se itak pri nas doma ni noben okužil.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
To ni neobičajno. Takih primerov je veliko. Ravno znanka je pripovedovala podobno. Čez mesec dni se je pa obrnilo
Saj verjetno je pri gripi podobno, samo tam tega ne zaznavamo.
Sam sem zadevo prebolel in ni hec. V hiši nas je pet zbolelo in pet različnih simptomov in načinov prebolevanja. Od praktično nezaznavnih do res hudih.
Na nek način je podobno gripi, pri marsičem pa spet ne.
Dolgo ste zdržali brez debate o nategu stoletja.
Moja dela v enem privatnem laboratoriju in imajo ogromno dela zarad jemanja vzorcev. Analiz ne delajo. Mi pa pove vedno kakšno sočno.
Par primerov:
Večina sodelavcev se je cepila z AZ, pa so moral lab zapret za par dni, ker jih je 3/4 končalo na bolniški. Prijava o stranskih učinkih ni in ni prišla do cilja. Se moja s tem ukvarjala in jo pošiljal na ta in on naslov, a na koncu ni bilo nič.
Ena tetka je prišla k njim na test protiteles po dveh dozah, ob primernem času po cepljenju. Rezultat NULA.
V tednu dni so imeli cca 2000 testov, od tega 3 pozitivni. Mediji seveda objavljajo povsem druge številke, kar jim narekujejo (beri: si izmislijo) za to poklicani. A ni zanimivo, da se je prvič v samostojni Sloveniji zamenjal direktor SURS-A, pa še ravno prave barve je.
Vsa cepiva, ki to sploh niso, se ne bi smela uporabljati, a se lahko, ker je razglašena epidemija. Če bi jo preklicali, se ve, kaj bi se zgodilo z vsemi cepivi.
Za HAT teste je potrebna objava študije o učinkovitosti. Na njo se čaka vsaj pol leta. Kako so jo dobili eni narko mulčki v enem tednu, ki so slučajno v poznanstvu z vladojočo strukturo?
Celjska bolnišnica je bila skoz v minusu, zdaj pa je v lepem plusu. Da tam dela Urška B. J. , je zgolj slučaj, a.
Tega je tolk, da je odveč karkoli modrovat. Z ustrahovanjem prek "strokovnih" skupin, uradnih medijev in seveda vladajočih organov dosegajo to, da lahko vlečejo trenutne ukrepe in se igrajo z narodom, kolikor želijo. Da prekličejo pandemijo, se jim zgodi vsaj ulica, zato bo šlo to v nedogled.
Že Goebbels je nekoč dejal, da jim je tako dolgo uspevalo Nemce obdržati v podpori za vojno samo zaradi tega, ker so jih stalno držali v strahu pred lastnim življenjem.
Znani antropozof Steiner je o današnjem dogajanju govoril že pred 100 leti. Človek bo postal človeku volk.
Moja dela v enem privatnem laboratoriju in imajo ogromno dela zarad jemanja vzorcev. Analiz ne delajo. Mi pa pove vedno kakšno sočno.
Par primerov:
Večina sodelavcev se je cepila z AZ, pa so moral lab zapret za par dni, ker jih je 3/4 končalo na bolniški. Prijava o stranskih učinkih ni in ni prišla do cilja. Se moja s tem ukvarjala in jo pošiljal na ta in on naslov, a na koncu ni bilo nič.
Ena tetka je prišla k njim na test protiteles po dveh dozah, ob primernem času po cepljenju. Rezultat NULA.
V tednu dni so imeli cca 2000 testov, od tega 3 pozitivni. Mediji seveda objavljajo povsem druge številke, kar jim narekujejo (beri: si izmislijo) za to poklicani. A ni zanimivo, da se je prvič v samostojni Sloveniji zamenjal direktor SURS-A, pa še ravno prave barve je.
Vsa cepiva, ki to sploh niso, se ne bi smela uporabljati, a se lahko, ker je razglašena epidemija. Če bi jo preklicali, se ve, kaj bi se zgodilo z vsemi cepivi.
Za HAT teste je potrebna objava študije o učinkovitosti. Na njo se čaka vsaj pol leta. Kako so jo dobili eni narko mulčki v enem tednu, ki so slučajno v poznanstvu z vladojočo strukturo?
Celjska bolnišnica je bila skoz v minusu, zdaj pa je v lepem plusu. Da tam dela Urška B. J. , je zgolj slučaj, a.
Tega je tolk, da je odveč karkoli modrovat. Z ustrahovanjem prek "strokovnih" skupin, uradnih medijev in seveda vladajočih organov dosegajo to, da lahko vlečejo trenutne ukrepe in se igrajo z narodom, kolikor želijo. Da prekličejo pandemijo, se jim zgodi vsaj ulica, zato bo šlo to v nedogled.
Že Goebbels je nekoč dejal, da jim je tako dolgo uspevalo Nemce obdržati v podpori za vojno samo zaradi tega, ker so jih stalno držali v strahu pred lastnim življenjem.
Znani antropozof Steiner je o današnjem dogajanju govoril že pred 100 leti. Človek bo postal človeku volk.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov