Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 7
Jaz ti prodam Wii.ijuvan napisal/-a:Ve kdo, če je na Dunajski v LJ radar? Je danes nekaj zaflešaloSe spomnem, da se je tudi bliskalo že nekaj časa nazaj, ampak domov še ni kaj prišlo...
In še, ima kdo za PS2 mikrofon (za karaoke) ali pa kitaro za guitar hero naprodaj? Malo se nam špila s cimri
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tega je AMZS kupil in ga testiral, potem so ga pa hoteli prodat policiji ali pa MOL-u, samo se noben ni odločil zanj. Tako da je še vedno f fazi "testiranja", dokler se kdo ne odliči, da ga bo vzel, ali pa da ga bodo odstranili.ijuvan napisal/-a:Ve kdo, če je na Dunajski v LJ radar? Je danes nekaj zaflešaloSe spomnem, da se je tudi bliskalo že nekaj časa nazaj, ampak domov še ni kaj prišlo...
Meri pa preveliko hitrost(več kot 60km/h) in rdečo luč. Meri pa na vseh štirih pasovih - 2 proti centru in 2 ven iz centra, tako da je treba pazit iz obeh strani.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kamnek, Pero - ga mal biksate tm pr vs?
Okoli 3. ure so jih obvestili, da so se v gostinskem lokalu v Zgornjih Gorjah stepli gosti lokala, in sicer 59-letni oče in njegov 36-letni sin sta se najprej sprla in nato še stepla z drugim gostom v lokalu. V pretep se je vmešala 30-letna natakarica, ki sta jo oče in sin porinila po tleh in jo fizično napadla. Pri tem sta ji tudi zlomila nos. Natakarico so z reševalnim vozilom odpeljali v jeseniško bolnišnico, kršitelja, ki sta po dejanju odšla iz lokala, pa so policisti v bližini izsledili in prijeli.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Nasledna subi kawa je v Gorjah!!!!!!gorazd0 napisal/-a:Kamnek, Pero - ga mal biksate tm pr vs?![]()
Okoli 3. ure so jih obvestili, da so se v gostinskem lokalu v Zgornjih Gorjah stepli gosti lokala, in sicer 59-letni oče in njegov 36-letni sin sta se najprej sprla in nato še stepla z drugim gostom v lokalu. V pretep se je vmešala 30-letna natakarica, ki sta jo oče in sin porinila po tleh in jo fizično napadla. Pri tem sta ji tudi zlomila nos. Natakarico so z reševalnim vozilom odpeljali v jeseniško bolnišnico, kršitelja, ki sta po dejanju odšla iz lokala, pa so policisti v bližini izsledili in prijeli.
Legacy 2.0 GL
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
NAS server
A kdo uporablja NAS napravo?
Zanima me če je to težko nastavit, pa mogoče katerga priporočate sem gledal QNAP ts 219+ in ICY BOX IB-NAS6220
In katere diske uporabljate ozr katere priporočate?
Zanima me če je to težko nastavit, pa mogoče katerga priporočate sem gledal QNAP ts 219+ in ICY BOX IB-NAS6220
In katere diske uporabljate ozr katere priporočate?
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Imamo 2 IcyBoxa v fimi, pa so sami problemi; slab support...
Doma pa Laufa freenas na enmu atomčku.
Glede diskov - izogibaj se WD green; bo mogoče še Cheno kej povedal.
preber si še tole:
http://www.alter.si/tabla/showflat.php/ ... /0#1288555
+ še kaj na slotechu.
Doma pa Laufa freenas na enmu atomčku.
Glede diskov - izogibaj se WD green; bo mogoče še Cheno kej povedal.
preber si še tole:
http://www.alter.si/tabla/showflat.php/ ... /0#1288555
+ še kaj na slotechu.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Zlo koristen link.
Zame bo dovol tole
http://www.mimovrste.com/artikel/145001 ... brez-diska
Disk še rabim konkreten WD green odpade. Gledam pa za black caviar WD 1TB ali mogoče kakšen serverski ki pa niso tolko poceni.
Ima kdo dobre izkušnje s kakeršnemkoli diskom ki je 1T ali večji?
Zame bo dovol tole
http://www.mimovrste.com/artikel/145001 ... brez-diska
Disk še rabim konkreten WD green odpade. Gledam pa za black caviar WD 1TB ali mogoče kakšen serverski ki pa niso tolko poceni.
Ima kdo dobre izkušnje s kakeršnemkoli diskom ki je 1T ali večji?
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Pri meni je bil problem WD zunanji eden mi je riknal drugi pa se tudi čudno obnaša .
gledal sem tegale http://www.mimovrste.com/artikel/206006 ... ii-hd103sj
Ker NAS naprava katero mislim kupit podpira do 2x 3,4" 2T diska, sata 2
Mi lahko poveš kater model imaš?
gledal sem tegale http://www.mimovrste.com/artikel/206006 ... ii-hd103sj
Ker NAS naprava katero mislim kupit podpira do 2x 3,4" 2T diska, sata 2
Mi lahko poveš kater model imaš?
Najcenejša varianta je plata z atom 330 procesorjem gor, pa da ima 6 sata priključkov in raid. Plata stane okoli 90 evrov, 2Gb rama stane 15 evrov, ohišje s 500W napajalnikom stane 40 evrov, pa daš notri 6 diskov in imaš orenk sistem. Gor naložiš linux z remote desktop aplikacijo, pa zadeva deluje vedno in brez problemov.
Tale jetra za po 2 diska so predraga za to kar dajo od sebe. Namreč za 200 evrov kolikor stane neka normalna in kvalitetna zadeva brez diskov, dobiš sistem, ki sem ga prej opisal.
Green diski od WD-ja so pa čisto uporabni, ker so poceni. Seveda če jih imaš za podatke shranjevat in ne rabiš velike hitrosti prenosa.
Jaz jih uporabljam za backupe in jih imam na SATA 3.0 vodilo priklopljene, pa prenašajo okoli 120Mb/s, tako da niti niso tok počasni.
Tale jetra za po 2 diska so predraga za to kar dajo od sebe. Namreč za 200 evrov kolikor stane neka normalna in kvalitetna zadeva brez diskov, dobiš sistem, ki sem ga prej opisal.
Green diski od WD-ja so pa čisto uporabni, ker so poceni. Seveda če jih imaš za podatke shranjevat in ne rabiš velike hitrosti prenosa.
Jaz jih uporabljam za backupe in jih imam na SATA 3.0 vodilo priklopljene, pa prenašajo okoli 120Mb/s, tako da niti niso tok počasni.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov