beliblisk napisal/-a:Zanimivo a statistika samomorov govori drugače............mogoče ravno zaradi čokolade:P
Tidsto so pa poženščeni tipi, ki delajo samomor, ker imajo v kopalnici 166 stvari, prepoznajo jih pa samo 20.
beliblisk napisal/-a:Zanimivo a statistika samomorov govori drugače............mogoče ravno zaradi čokolade:P
Mam pa tud original Subaru radio iz Foresterja, ta bo še bolj pocen.ijuvan napisal/-a:LSlabe dej prosim poglej :.sup
Fora je, da se mi neki € res ne deva za avtoradio, ker se s tem avtom vozi v 95% samo ati, njemu je pa očitno vseeno a je muzika al ne :mrgreen: js se pa zdaj vozim dva dneva, pa že norim počasi.
Če bi bil pa kdo z avtoradiem celo v LJ ali zlo blizu, bi blo pa že sploh kičasto
Sem hotel ponudit takrat ko si napisal, pa takrat nisem našel prednje ploščice. Danes je imela moja čistilno akcijo in se je našlo vse. Gre za JVC KD-SH99R, če ijuvan več ne rabi lahko kdo drug pride iskat.ijuvan napisal/-a:Ma kdo mogoče kak avtoradio viška? Lahk je čiiiiist navaden, star. Na modri preci je namreč postopoma odpovedal sodelovanje, pa je rahlo dosadno, ko je tišina. :a :-)
rajš nabav enga oreng, 2x 2A ali več, pa ga imaš za vedno.ijuvan napisal/-a:Ma kdo ta poceni avtopolnilc za telefon z ebaya? A se obnesejo kul? Ker eni jamrajo da polni fuuul počas, enim je pa kul...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov