Bill Gates programi in njihove zahteve
Zdej si pa zamisli, da imaš računalo samo za gledanje mailov in malo brskanja po netu, pa se ti še takrat zadeva sesuva. A se nebi bedasto počutil?gorazd0 napisal/-a:firefox se tudi men občasno sesuva ravno pri pregledovanju gmaila; (3.5 še posebej).
In pol mi ljudje govorijo, kok se ms produkti sesuvajo. ampak če se ubuntu 9 že pri osnovi sesuva, kaj je šele potem če kaj več naložiš na sistem.
Očitno se ubuntu približuje tistemu, kar smo včasih imenovali windows sesuj se (XP).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zakaj se ti je sesuvalo, sedaj ne bomo ugotovili, saj si zadevo že sam rešil - inštaliral prejšnjo verzijo. Če bi stvar še imel inštalirano, bi lahko malo sledili logom in morda kaj ugotovili.
Kakorkoli, po mojih izkušnjah redek primer.
Drugače pa tudi sam nisem navdušen nad Ubuntu 9.04 zaradi počasnejšega delovanja v korist "paši za oči". Tast pa ni bil navdušen z njim, ker je (junija, ko sem mu poizkusno inštaliral stvar) ta verzija ponujala manj slovenščine kot 8.10. Tako sem mu moral inštalirati nazaj 8.10, kar brez pripomb uporablja še zdaj (in bo še nekaj časa
).
Po mojem okusu je bila prva uporabna verzija Ubuntuta pomladanska 08, zadnja, kot kaže, pa jesenska istega leta. Ne maram, da računalo zapravlja procesorsko in grafično in spominsko moč predvsem zato, da mi okna odpira na "fancy" način.
Kakorkoli, po mojih izkušnjah redek primer.
Drugače pa tudi sam nisem navdušen nad Ubuntu 9.04 zaradi počasnejšega delovanja v korist "paši za oči". Tast pa ni bil navdušen z njim, ker je (junija, ko sem mu poizkusno inštaliral stvar) ta verzija ponujala manj slovenščine kot 8.10. Tako sem mu moral inštalirati nazaj 8.10, kar brez pripomb uporablja še zdaj (in bo še nekaj časa
Po mojem okusu je bila prva uporabna verzija Ubuntuta pomladanska 08, zadnja, kot kaže, pa jesenska istega leta. Ne maram, da računalo zapravlja procesorsko in grafično in spominsko moč predvsem zato, da mi okna odpira na "fancy" način.
no sicer lahko bi tudi bil npr. all-in-one Mac LC iz začetka 90-ih ali pa današnji Imac, pa ASUS ET1602, MSI AE1900, Lenovo IdeaCentre A600 ....irCAR81 napisal/-a:Men je en reku da odkar sem mu računalnik ugasnu ga ne more več pržgat. Po ene 10 minutah sva ugotovila da prižiga monitor. No sej priznam, moja krivda, nism pomislu, da tip ne ve da je tista vlka škatla zravn računalnik... on pač gleda monitor in to je zanj komp.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost