Klepetalnica - kar ne sodi drugam
Ja itak, mulček se je nekaj porkadonal in mislil da sem jest kriv, ko sem pa naročil policiste in je tud sam opazil da je praktično zapelju vame vzvratno na glavno cestišče kjer sem se je hvalabogu samo 35km/h prpelu. Nato je policist reku da v kolikor se znava zment (dal mal napotkov za euro poročilo itak pa ga nisem meu sabo un pa tud ne
- pa sm ga naprosu pr en hiš tm blizu) ne bo pisu nič kazni in samo LP
No v glavnem, da ni blo nobene poškodbe ... bom pa slikal razbitinco in prlepu
No v glavnem, da ni blo nobene poškodbe ... bom pa slikal razbitinco in prlepu
V bistvu je bolš, če je napisano, ampak ni pa nujno... Je neke vrste znak, da je med udeležencema prišlo do dogovora o krivdi, zato zavarovalnica v takih primerih navadno ne komplicira kej dosti.
Najslabš je pa itak takrat, ko se udeleženca ne morta dogovorit, pa ni policijskega zapisnika - takrat v roke vzamejo zadevo zavarovalniški pravniki, ki pa imajo "neomejeno" časa, pa še na koncu ponavadi kr določijo da sta kriva oba, čeprav je po ZVCP to nemogoče...
Ampak to so že druge zgodbe...
Najslabš je pa itak takrat, ko se udeleženca ne morta dogovorit, pa ni policijskega zapisnika - takrat v roke vzamejo zadevo zavarovalniški pravniki, ki pa imajo "neomejeno" časa, pa še na koncu ponavadi kr določijo da sta kriva oba, čeprav je po ZVCP to nemogoče...
no to ne vem, pri moji nesreci porocila nisva imela, je pa policaj posebej opozoril, da mora napisat, da prizna krivdo na uno izjavo od zavarovalnicecheno napisal/-a:Naj bi se na evropsko poročilo napisalo pod opombe kdo je kriv, ali to nič ne velja ?
Subi92, ce bosta kljub evroporocilu dobila za izpolnit se dve izjavi na zavarovalnici, pa ne skodi, ce se enkrat prizna krivdo tudi na tem
No bil sem prejle na odškodninskih zahtevah in zadeva je sledeča:
Prva beseda cenilca je bila Pa ravno Japonca je najdu
razbijatl...
Auto je po EUROTAX-u vreden 1000Eurov
Škoda z novimi deli vrata, okrasni letvi, ličanje, bočni žmigavec blatnika...
1200Eurov
Tko da se sedaj ne mislim nič več pogovarjat z mulcem ampak mu bom kar sporočil in predal papirje naprej, da dobim razen če misle dat cca 800 Eurov kar pa dvomim da ima. Bolje kupon in čau....
Prva beseda cenilca je bila Pa ravno Japonca je najdu
Auto je po EUROTAX-u vreden 1000Eurov
Škoda z novimi deli vrata, okrasni letvi, ličanje, bočni žmigavec blatnika...
1200Eurov
Tko da se sedaj ne mislim nič več pogovarjat z mulcem ampak mu bom kar sporočil in predal papirje naprej, da dobim razen če misle dat cca 800 Eurov kar pa dvomim da ima. Bolje kupon in čau....
glede na moje nedavno srečanje sem n EP POD OPOMBE napisal kako sem pacek in kriv in nč gledal in .... in lej ga vraga od zavarvalnic čez dva tri dni dobil obvestilo da priznanje na EP ne velja zato mi pošiljajo izjavo v podpis ki je zgledal okrnjeno EP z razširjenim delom o opisu nesreče in posebnim odstavkom o priznanju krivde in nekaj navedenimi členi iz zakona o prometu.
tko da očitno priznanje krivde na EP ne velja, lahko pa tud da nč ne štekam?
tko da očitno priznanje krivde na EP ne velja, lahko pa tud da nč ne štekam?
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
Subi, preveri še kolk bi ti kej zavarvalnica direkt keša dala na roko za tole oceno škode. Nazadnje ko mi je en v rit 19-ke prletu (če si s 5ih metrov gledu sploh nebi za kupon reku) smo skor cel avto prenovil (glede na njihovo oceno škode so dal na roko okol 85% keša)
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov