Nasveti za "izgradnjo" specialenega MOD-DIY PC-ja
Re: Nasveti za "izgradnjo" specialenega MOD-DIY PC-ja
Držim pesti.
Drgač pa volumio je v osnovi tiny pc lahko ga zmontiraš v ohišje nahtkastel AM tranzistorja za stare mame...
Drgač pa volumio je v osnovi tiny pc lahko ga zmontiraš v ohišje nahtkastel AM tranzistorja za stare mame...
Verjetno je gledal njihove komplet izdelke, ki res niso najmanjši.
Evo kakor zgleda je v garanciji crknil backup nvme kingston 2tb. Funtech ne da novega diska ampak vrne denar. Jeszt pa nej drk drk. No ne vem še čisto al ga je res odf. ampak če ga odstranim iz matične, komp ne zmrzuje več. To je bil tudi simptom za raziskovanje. Pa dostopa do datotek ki so na njem nimam. Z ai sem delal neke teste in kakor razumem da bios ga vidi, particije so itd.
U glavnem. Kaka rešitev da ga zbudim, kdo popravlja, rescue software, format??
U glavnem. Kaka rešitev da ga zbudim, kdo popravlja, rescue software, format??
Imam bralnik ki ga priklopiš v usb za take diske. Pa potem lahko probaš prebrati vse dol.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Če se ti mudi si izposodiš bralnik od Igorja, drugače si nabavi m2-usb ohišje (idealno je, da podpira sata in nvme ssd-je) in lahko zadevo uporabljaš tudi kot smešno hiter zunanji disk.
Glede na porast cen v zadnjem času, te čaka precej zoprno doplačilo, da nabaviš nov 2tb disk.
Glede na porast cen v zadnjem času, te čaka precej zoprno doplačilo, da nabaviš nov 2tb disk.
Sem študiral ja na bralnik.
Ampak imam backup še na par hdd-jih sam na q mi gre da crkne "zanesljiva" stvar v garanciji (5let?) Če je sam šteknil recimo.
Sem pa dobil obvestilo iz servisa naj prinesem. Kaj pa se bo izcimilo pa ne vem. Podatkov ne rešujejo baje. Itak mi ni treba. Samo sitnosti so. Damn.
Ampak imam backup še na par hdd-jih sam na q mi gre da crkne "zanesljiva" stvar v garanciji (5let?) Če je sam šteknil recimo.
Sem pa dobil obvestilo iz servisa naj prinesem. Kaj pa se bo izcimilo pa ne vem. Podatkov ne rešujejo baje. Itak mi ni treba. Samo sitnosti so. Damn.
Razumljivo,ampak je pa precej ceneje, da crkne v garanciji 
Problem je ker so se vmes diski podražili za 500% in sedaj bi moral prodajalec dati drugega, ki je parkrat dražji, zato raje vrnejo denar, ki si ga ti dal za disk pred leti. Je ceneje zanje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jep. Le da to ni bila funtechova odlocitev ampak "uvoznikova".
Živi bili...mrde ga pa zrihtajo, ker se splača sedaj ko je cena over the top.
Živi bili...mrde ga pa zrihtajo, ker se splača sedaj ko je cena over the top.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov