Iz amazona bi rad narocil eno PS igrico, pa zal je posiljajo v slo ali avstrijo... tk da bi rabil nekoga da bi preposlal
Ce ima kdo, prosim da mi poslje kr ZS
Oo hvala
Imaš tudi slovensko spletno stran, kamor se dostavi na njihov angleški ali nemški naslov in potem ti pripeljejo v Slovenijo. Sem jih enkrat uporabil ko sem kupil ene fotografske zadeve iz Velike britanije (prodajalec je prodajal zgolj za njihov trg) in so se odlično obnesli.
Hvala!Grizliboy napisal/-a: ↑03. Januar 2019, 16:02Imaš tudi slovensko spletno stran, kamor se dostavi na njihov angleški ali nemški naslov in potem ti pripeljejo v Slovenijo. Sem jih enkrat uporabil ko sem kupil ene fotografske zadeve iz Velike britanije (prodajalec je prodajal zgolj za njihov trg) in so se odlično obnesli.
Še najlažje je da Cheap and more pošlješ povezavo kaj bi kupil in potem oni kupijo in ti pošljejo proti plačilu.
Druga možnost je pa da kupiš in napišeš naslov njihovega skladišča - tukaj je pa hakelček, namreč tvoj ime in priimek je sestavljen iz imena in številke, da v cheap and more vedo za katerega njihovega kupca se gre v zadevi -- vendar dostikrat pošiljatelj ne napiše ravno tega sestavljenega dela in potem v cheap and more ne vedo za koga je -- praviloma, če se pošiljatelja opozori, da mora vse podatke napisati na tisti list kam poslati, ni nobenih težav.
https://www.cheaperandmore.com/
Potrebujem za ps3 MOVE, je zraven še puška za kontrolerje not dat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost