Pozna kdo trgovino ba avtodeli iz Krškega
Pozna kdo trgovino ba avtodeli iz Krškega
Stvar je taka da sem pri njih naročil dele za legacya in jim nakazal denar po predračunu,nakar se izkaže da imajo ta račun blokiran jaz pa imam potrdilo o nakazilu mi že 14 dni ne pošljejo delov in tudi ne odgovarjajo na klice in mail,kaj naj naredim,jih kdo pozna
Re: Pozna kdo trgovino ba avtodeli iz Krškega
Nazadnje so rekli da odpošljejo v sredo 22.2 vendar do danes nisem še nič dobil tudi odgovora ne,gre se pa za 350€
Kje si jih pa nasel?
Na avto.netu pod deli in oprema imajo kar nekaj oglasov,BA trgovina in storitve,Bojan Jelič s.p,trgovina pa naj bi bila všparu krško
Zatež jim za material ali denar nazaj, drugače inšpekcija.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Najbolje, da greš osebno tja.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tezko gre tja, ce trgovina ne obstaja.
OK, naj poišče kvazi lastnika...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Stvar je taka da ima v šparu samo poštni predal in da nisem edini ki me namerava nategniti,sem malo povprašal še po drugih forumih in nekaj je takih ki niso dobili materjala ali povrnjenega denarja,dobil sem tudi podatek da se je preselil v šmarješke toplice in šeeno tel.št.na katero se javi.
Za začetek sem mu zagrozil z prijavo na policiji glede zavajanja,kraje itd.
Sedaj se mi pa je javil na mail da bo preveril kaj je z pošilko in mi javil,vendar sem mu postavil rok da je pošilka v sredo pri meni,se pa zgovarja na smrt v družini,kar sem mu dal jasno vedeti da me ne zanima in da sem preveril kdo je in da nateguje ljudi tako v slo.kod na hr.
Za začetek sem mu zagrozil z prijavo na policiji glede zavajanja,kraje itd.
Sedaj se mi pa je javil na mail da bo preveril kaj je z pošilko in mi javil,vendar sem mu postavil rok da je pošilka v sredo pri meni,se pa zgovarja na smrt v družini,kar sem mu dal jasno vedeti da me ne zanima in da sem preveril kdo je in da nateguje ljudi tako v slo.kod na hr.
Upam, da boš rešil. Je tolk ugodnejši, da si pri njemu naročil?
Saj če nič ne pošiljaš materiala si lahko ugoden ful 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Naj bi bil,sedaj me je pa zaenkrat drago stalo,ima pa čas do četrtka do 12.00 da mi pošlje denar ali pa robo,če ni enega ali drugega grem na policijo in še prijavim na inšpekturat za varstvo potrošnikov,če pa tud to ne bo pomagal pa ni hudič da ga ne bomo najdl
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov