Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
A mogoče občutiš kakšno razliko proti 95?
V navodilih piše 95, zato se mi zdi tankanje 100 oktanca le metanje denarja proč.
V navodilih piše 95, zato se mi zdi tankanje 100 oktanca le metanje denarja proč.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Jest tut v spačka tankam 100 oktanskega, pa še to sam na Omv, pa se mi zdi da bolj gre.
Ko smo pa v tujini, se pa še bolj pozna.
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Saj se pozna... na slabše.kiki napisal/-a:Jest tut v spačka tankam 100 oktanskega, pa še to sam na Omv, pa se mi zdi da bolj gre.
Tudi jaz od samega začetka 99% OMVjevega 100 oktanca. Lepše in mirneje prede, odzivnost pri nižjih obratih boljša, poraba pa tudi malenkost manjša.
V te kante je đabe tlačt 100 oktanov. pozna se samo v glavi 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
In denarnici...Urbi napisal/-a:V te kante je đabe tlačt 100 oktanov. pozna se samo v glavi
Ja jaz se spomnim, sem si pri prejšnjem legacyju to nekaj računal, in je kilometrine s 100-ko toliko več, da je na koncu na cel tank cca 2 eur ceneje. Že samo to, plus s Sajmonom se strinjam. Ne vem, nekako sem se navadil na 100 in od takrat naprej samo še to tankam in pa seveda najraje na OMV.
Sam že nekje 2 leti tankam skoraj izključno v avstriji. Če je res nuja dolijem par litrov tukaj, da pridem do avstrije. Tankam povhen tank foresterja in 3 kante po 20 litro, da gre še v drugega povhen tank. Tankam njihovega 100 oktanca. Odkar to delam je delovanje motorja v foresterju veliko bolj mirno in tišje.
Ko kdaj pa kdaj natankam brozgo pri nas, se pa potem sliši, kako začne mašina grše delat, ko stojiš na križišču avto trese, glasna je mašina veliko bolj.
Uglavnem naša brozga, ki jo prodajajo jna naših pumpah je zanič in zelo slabe kvalitete.
Večinoma tankam na ENI-ju, občasno pa tankam na Shell njihovo 100-tko z dodatki (103 oktane + čistilo za ventile). Avto pa po enem porabljenem povhnem tanku 100 oktanca z dodatki naredi vsaj 50km več z vsakim od naslednjih treh tankov. Je pa cena tega z dodatki 2.04€ na liter.
Ko kdaj pa kdaj natankam brozgo pri nas, se pa potem sliši, kako začne mašina grše delat, ko stojiš na križišču avto trese, glasna je mašina veliko bolj.
Uglavnem naša brozga, ki jo prodajajo jna naših pumpah je zanič in zelo slabe kvalitete.
Večinoma tankam na ENI-ju, občasno pa tankam na Shell njihovo 100-tko z dodatki (103 oktane + čistilo za ventile). Avto pa po enem porabljenem povhnem tanku 100 oktanca z dodatki naredi vsaj 50km več z vsakim od naslednjih treh tankov. Je pa cena tega z dodatki 2.04€ na liter.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Shell je 103 oktane na navadni pumpi....pa to je odlično :mrgreen:
Malo razocaranje, benzin pride v luko koper od tam pa ga razvozijo po celi sloveniji (use pumpe tudi shell) in tudi avstrija in sosednje drzave
tisti benzin je bil nalit na isti pumpi v kopru ker je to edina v sloveniji, razen hoferjev benzin je iz uvoza... (Oče furou kamijon preden se je upokojil)
Po novem je omv kupil hoferjeve bencinske. Vrjetno bo sedaj omv notri?
Verjetno pripeljejo različna goriva, glede na specifikacije naročnikov? Naročniki pa naročijo ali tudi sami dodajo aditive v skladu z državnimi uredbami in lastno politiko? Pa še obvezne rezerve imamo, ki jih je občasno potrebno zamenjat. Moje mnenje sicer ampak zelo dvomim, da je gorivno ki pride na bencinsko zmeraj enako, pa še na bencinskih postajah v rezervoarjih se lahko kaj dogaja.RoShO napisal/-a:Malo razocaranje, benzin pride v luko koper od tam pa ga razvozijo po celi sloveniji (use pumpe tudi shell) in tudi avstrija in sosednje drzavetisti benzin je bil nalit na isti pumpi v kopru ker je to edina v sloveniji, razen hoferjev benzin je iz uvoza... (Oče furou kamijon preden se je upokojil)
Ko smo že pri bencinskih...v nedeljo jim je vLukovici na AC zmanjkalo 95 oktanca 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
No očitno nimaš pojma od kje prihaja 100 oktanski bencin. (samo za intermezzo: rafinerija, ki dela 100 oktanca za večino evrope je v avstriji - edina)RoShO napisal/-a:Malo razocaranje, benzin pride v luko koper od tam pa ga razvozijo po celi sloveniji (use pumpe tudi shell) in tudi avstrija in sosednje drzavetisti benzin je bil nalit na isti pumpi v kopru ker je to edina v sloveniji, razen hoferjev benzin je iz uvoza... (Oče furou kamijon preden se je upokojil)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
A za shell E10 si že slišal? 10% etanola v bencinu?beliblisk napisal/-a:Shell je 103 oktane na navadni pumpi....pa to je odlično :mrgreen:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost