Iščem: študentsko delo

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Iščem: študentsko delo

Odgovor Avtor: ijuvan » 07. Oktober 2014, 12:43

Možnost je verjetno precej mala, ampak probajmo :-)
Sem absolvent strojništva, smer RRP. In kot vsi vemo, denar raje kopni, kot pa se nabira, zato je treba najt kak šiht :a
Ve slučajno za kakšno delo, v Ljubljani ali okolici (ali pa teren, imam lasten prevoz)? Pripravljen sem delati skoraj vse (do strežbe ali promoviranja mi res ni). Doma sem z vasi, tako da dveh levih rok nimam - sem že držal kakšen strojček, pomagal zgraditi in pokriti kakšno bajto. V štromu nisem preveč dober, švasal (varil) nisem skoraj nič. Od programov znam delati z osnovnimi - word, excel, SolidWorks, morda še kaj, se ne spomnem. Sem se pa pripravljen kaj naučit. Delal bi pa med tednom, po možnosti dopoldan, ker imam vsaj 2x na teden folkloro.
Tako da če kdo ve za kaj, se priporočam ;-)

LP, Izidor
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Re: Iščem: študentsko delo

Odgovor Avtor: ijuvan » 15. Februar 2015, 14:05

Tole je spet aktualno...
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma
Prispevki: 597

Odgovor Avtor: Boxer » 27. Februar 2015, 00:36

Verjetno te ne zanima delo v tujini? Če bi te slučajno lahko povprašam ampak računaj,da te vsaj 3 mesece nebi bilo domov. Dela se v mestu Kazan-Russia. Kolikor imam info se dela z plinom cca.10ur na dan, plačo pa dobiš v ruski valuti preračunano v eur okoli 570/teden ter imaš poskrbljeno za spat. Hrana je na tebi.

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 27. Februar 2015, 11:20

Res je, tujina ne pride v poštev, ker imam doma pše druge obveznosti. Hvala vseeno :.sup

Uporabniški avatar
Fusion
Uporabnik foruma
Prispevki: 682

Odgovor Avtor: Fusion » 27. Februar 2015, 11:32

@Boxer, imaš kake bolj prijazne države za tak denar :?:

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 27. Februar 2015, 16:34

ijuvan napisal/-a:Res je, tujina ne pride v poštev, ker imam doma pše druge obveznosti. Hvala vseeno :.sup
Ni problema, velik sreče pa dobro najdi ;-)

@fusion, žal zaenkrat ne. Je pa danes težko karkoli se greš ali kjerkoli delaš ali pa na kakšne ljudi naletiš kot delodajalce ali stranke nima veze. Res naletiš na vse živo ko iščeš delo ali posel verjemi. Sem imel stranko ki je rekla,da sem predrag za 100eur, 5ur za tem ko sem jih peljal še ven na večerjo in so/smo se ga kasneje malo nacical je rekel kelnarci,da ji ponudi 5keur če mu pokaže joške! Meni pa ,da sem predrag za 100eur! Sem mu mislu kar tisto flašo vodke porinit med zobe majku mu strinino :D :mrgreen: Ampak jebiga potihem upaš,da mu boš do konca večera všeč in,da zjutraj podpiše pogodbo :/ Če jo ne si naredil pa 200eur minusa za večerjo pa pijačo :cr

Po drugi strani imaš pa kalibre ki iščejo nekaj za delat take ,da bi ga najraje pustil ,da umre od lakote. Mi je znanec rekel,da bo delal karkoli, ima družino za nahranit ipd...pa sem mu nekaj zrihtal in je bil njegov odgovor "a samo 520eur na mesec??!" Mi je tolk vroče ratal,da sem mu rekel,da tudi če bo napol mrtev naj gre pa ukrast hrano jaz mu tudi sendviča ne dam!

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 27. Februar 2015, 19:59

Boxer, koliko ur dela mesečno pa bi to pomenilo?

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 28. Februar 2015, 00:08

Težko ti odgovorim ker ne vem. Je pa znanec ki mi je omenil za to službo cca. mesec in pol nazaj rekel,da se kar precej dela. Pa ,da imajo delovodje kakšne svoje fore ala "če nočeš z njim kej ruknit :-alc greš hitro v domovino" pa podobne varijante :D

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov