Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Glede na to, da je znana registracija, ga pomojem ne bo problem najt.klemz napisal/-a:Za eno mejhno pomoc bi prosu forumase k so iz gorenjske, uceri sm meu prometno nesreco, en mi je u rit prletu, pjan k mamba in spizdu, umes je se cisterno zadeu in do kokrce se 3 prometne povzrocu. Isce se sbrn doblo, zadn model z registrsko LJ RL 867. Dokler ga ne najdejo ne more zena terjat odskodnine, ker je mal poljubljala b stebricek in ma nategnjene vratne vezi.
Upam da ste vsi bolj al manj celi.
Iz lastnih izkušenj ti povem, da začne najbolj bolet po dveh dneh.
Tudi "moji" so bili pijani in pobegnili; k sreči sta se 2 zapodila za njimi in jih ustavila par km naprej.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Ce bi ressss hudo dolg bremzal, da ti diske nenormalno ogreje, bi bila nenadna temperaturna sprememba sok (ne breskov ampak jagodni) za material in bi bila mozna posledica, da diski pocijo.
Sem to ze videl na motorju (dvokolesnik) sicer v stiku z vodo, za sneg pa po pravici povedan nevem
Sem to ze videl na motorju (dvokolesnik) sicer v stiku z vodo, za sneg pa po pravici povedan nevem
Dirkac kroznih krozisc
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Ko dolgo bremzaš po klancu dol jih segreješ na orenk temperaturo, potem pa naenkrat shladiš. Ne verjamem, pa da bi bilo za kaj takega dovolj samo sneg. Pomoje bi moral z žarečimi diski zapeljat na hitro v vodo, ampak da bi bili diski v vodi, torej recimo vsaj 30cm vode.strojnik005 napisal/-a:Zadnč sm neki študiru, a je možn tale scenarij: Pelješ se po hribu v dolino z avtom, hrib je zlo visok in močno bremzaš, potem pa zapelješ v cel sneg, a je možno da ti počjo diski zarad temperaturne spremembe?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Tudi jaz sem najprej razmisljaj o krivljenju. Podobno bi lahko bilo pri gorskih kolesih, ko so dolgi spusti in ce je kje vec snega, se vcasih tud iz uzitka mal ulezes
A do krivljenja vsaj za zdaj ni prislo, temperatura diska je pa dovolj velika, da se ti ob stiku z golo kozo zapece kak shimano znak za vedno. :2343223
Recimo pri rallyju jim diski kar hitro zazarijo in v kaksnih etapah tudi cez potoke prigonijo. Diskom ni nic, rado se pa zgodi, da prej kaj drugega crkne.
Recimo pri rallyju jim diski kar hitro zazarijo in v kaksnih etapah tudi cez potoke prigonijo. Diskom ni nic, rado se pa zgodi, da prej kaj drugega crkne.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov