Saj gas pedal ni on/off stikalo.klemz napisal/-a:Taksna impreza je pa nemogoca v teh razmerah. Avto je predivji, tle po Kranju je blo zjutri vse poledenel.
Impreza STi
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Impreza STi
A dej dej jamrat
Lih zdej je zanimiv, k gre dost na počez...polet se preveč drži :P
Lih zdej je zanimiv, k gre dost na počez...polet se preveč drži :P
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Odvisno kako imaš podvozje zrihtano (in seveda, kakšne gume imaš); z debelejšimi stabilizatorji, tršimi linki,... se da imprezo praktično nevozno narest za trenutne razmere, ker zadeva samo drsi in nima praktično nič oprijema. Med STI in WRX/GT/turbo je opazna razlika, kdaj avto začne drset.
Če ne pajtla ni zanimiv 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Mnja meni je isto bla WRX pretrda za po snegu...pa sem za za silo reseval tako, da sem odsrafu zadnji stabilizator dol, da je ratala bolj mehka 
Nimam kulija, da bi se podpisal.
Ja moja je prakticno on/off in zdej k je poledenelo je nevozna. Ce bi bil sneg kot se zagre je pomoje super.
Sedaj imaš idelane pogoje za spoznavanje delovanja avtomobila. Danes spet malo probal Vrhnika -Ulovka. V zelo ostrih zavojih je najbolje da si pomagaš z ročno zavoro, ker drugač kljub popuščanju gasa nos hoče le bolj naravnost.
Razmišljam, da bi zmontiral "mglenke" kot dnevne luči. Na ebayu sem našel nekaj takega.
klemz napisal/-a:Razmišljam, da bi zmontiral "mglenke" kot dnevne luči. Na ebayu sem našel nekaj takega.
Za dnevne? Ne se hecat! Ni to HONDA! :mrgreen:
Dam pa lajk ta meglenke. Jaz sm si narocil H1 xenon kit pa da vidm ce bo kej mocneje svetilo :-D
Nevem kaj ma veze honda z dnevnimi lučmi. Na VW sem si zadi samo zunanje dve nastavil, spredaj pa komplet meglenke ne sam notranji del. Sred belga dneva je brezveze met xenonke pržgane.
Klemz, na tvoji sliki mislim, da je oboje; meglenke in dnevne luči (angel lights).
Po moje ne bi bila slaba varianta. H1 xsenon bi moral dati kaj od sebe.
https://img.tradeindia.com/fp/1/450/781.jpg
Po moje ne bi bila slaba varianta. H1 xsenon bi moral dati kaj od sebe.
https://img.tradeindia.com/fp/1/450/781.jpg
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Bom nasledn mesc naroču, pa bomo vidl kaj bo pršlo. Tisti k ste podiral ciprese spredi, ali so kabli predpripravljeni?
Ponavadi so kr na vseh subarujih kabli pripravljeni za meglenke.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pri tastarih se spomnim ja, če so je to easy job 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov