točno takzulero napisal/-a:videlo vsaj 20 različnih ljudi..noben opazil...niti se vtaknil v to..je blo več dela z občudovanje celotnega kompleta, tko da..to opazijo le največji poznavalci Subarujev, ki pa jih tu ne manjkaimpreza911 napisal/-a:meni pa je ql za videt. me res zanima,koliko folka bi to opazilo,če nebi povedal da je štukano. jaz bi isto naredil,kot ti.
Subaru Impreza WRX SW by zulero
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Re: Subaru Impreza WRX SW by zulero
Subaru Impreza RS
a ti povem kaj bi lahko zdej naredil? pokital vse skupaj, da je lepo, in potem bi pihnil s crno mat barvo vse skupaj, al pa prelepil s folijo... no sej ce te moti, pol je ql...
men deluje kot tisto ko si nekoga navajen glesat z lasmi, pol se pa cez noc na nulo pobrije... ampak sej se tud tega navadis....
men deluje kot tisto ko si nekoga navajen glesat z lasmi, pol se pa cez noc na nulo pobrije... ampak sej se tud tega navadis....
problem je ker je silikin gloss, plastika mat. pa sej ta wurth masa je verjetno precej podobna silikonu...Fusion napisal/-a:Načeloma bi lahko tudi s silikonom naredil. Zafilaš graben in s plastično gladilko potegneš in dobiš ravno linijo med streho in robom
haha sem ga ostrigal na kratko jamsenjur napisal/-a:a ti povem kaj bi lahko zdej naredil? pokital vse skupaj, da je lepo, in potem bi pihnil s crno mat barvo vse skupaj, al pa prelepil s folijo... no sej ce te moti, pol je ql...
Pri meni je bilo pa obratno...jaz se strešnih sani nisem mogel navaditi, sedaj je šele to to za moje oči
pa dobr... sej včeraj sem jo malo gledal, pa res ni tok slabo, če ti je všeč sportni videz avta...
lahko prelepimo s karbonom, sam prej moreš lepo pokitat, da bo res gladko tudi na stikih. Ker tudi čez folijo se vidijo neravnine...
lahko prelepimo s karbonom, sam prej moreš lepo pokitat, da bo res gladko tudi na stikih. Ker tudi čez folijo se vidijo neravnine...
bivša in zdajšnja ljubica se srečata na pivu...je blo kar nekaj vroče krvi, ampak sem ju pomiril

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
In ste probal koliko dolžin pridobi Impreza na pospeševanju od 0-200!?

nismo, bi bilo preveč napake pri sami meritvi, sej veš, nimamo ustreznih merilnih inštrumentov..pa še fabrški rekord sem podrl v pospeševanju, tko da nima smislaurbancebulj napisal/-a:In ste probal koliko dolžin pridobi Impreza na pospeševanju od 0-200!?
Če bi oba avta ti pelu bi blo čist po normativih.zulero napisal/-a:nismo, bi bilo preveč napake pri sami meritvi, sej veš, nimamo ustreznih merilnih inštrumentov..pa še fabrški rekord sem podrl v pospeševanju, tko da nima smislaurbancebulj napisal/-a:In ste probal koliko dolžin pridobi Impreza na pospeševanju od 0-200!?
Smeh je pol zdravja
mormo se mal pohecat da je bl fajn brat forum ane? 
Drgac je pa impreza daleč spredi
Točno zato sem se tudi hecal.zulero napisal/-a:Smeh je pol zdravjamormo se mal pohecat da je bl fajn brat forum ane?
Drugače pa lahko da se je bivši lastnik kaj igral in da ma dejansko boljši 0-100 kot serijska poleg tega pa pri serijski merijo do dejanskih 100, ne po števcu. Lahko probaš za približek kje je 100 po GPS in potem štopaš do tam. Če ti pa še ne bodo verjeli pa posnameš števec. Ampak pazi da se ti ne bo zgodilo kot meni, ko sem dal posnetek gor, je bilo rečeno da je kompresija videa kriva.
desno luč moreš spolirat 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
msenjur neirCAR81 napisal/-a: Drugače pa lahko da se je bivši lastnik kaj igral in da ma dejansko boljši 0-100 kot serijska
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov